Ferielejligheder Haus KatarinaRažanac - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 30 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Ražanac og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

House Katarina er beliggende i den lille fiskerby Miletici, mellem byen Zadar og øen. Det har to store renoveret lejlighed med udsigt over havet. Huset har en terrasse, hvor gæsterne kan sidde og grønne områder, hvor børnene kan lege. Parkering er fastsat ved huset. Stranden er 30 meter fra huset. Pebble er også meget velegnet til børn.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Skat er ikke inkluderet. Nødvendig forudbetaling på 30% af det samlede beløb. Resten betales kontant ved ankomsten. Tidspunktet for indrejse til lejligheden på 12. 30 Tjek op til 10 timer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Dagligvarer: 3 km
  • Restaurant: 20 m
  • Læge: 5 km
  • Apotek: 5 km
  • Bank: 25 km
  • Posthus: 5 km
  • Tankstation: 25 km
  • Busstation: 25 km
  • Jernbanestation: 25 km
  • Lufthavn: 50 km
  • Lystbådehavn: 50 m
  • Diskotek: 25 km
  • Kasino: 25 km
  • Nationalpark: 50 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Hver gæst tilbyder vi en velkomstdrink. Under opholdet kan prøve vin og spiritus fra vores vinmarker og grøntsager fra vores have.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Haus Katarina
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Đurđenovac,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2019
Et fantastisk roligt sted at hvile!

Vi havde en vidunderlig ferie! Fred og ro, strandene er ikke overfyldte, bare noget smukt. Enkel indkvartering er skabt til nydelse. Renlighed er ren tiende, ryddighed, alt er som det skal være, ejerne af lejligheden ønsker. Stranden er bogstaveligt talt få skridt fra lejligheden, pæn og ryddig grus. Smuk udsigt fra lejligheden til havet, fred og ro, velvære. Efter vores anmodning var ejerne der, løst straks. Vi kunne virkelig godt lide det, hvis det er held og sundhed, vi ses næste år! Tak!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zory,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Haus Katarina, September 2018
Teresa, Polen, ophold fra 1 09.2018

Vi er netop vendt tilbage, og jeg er ivrig efter at dele mine indtryk af at blive her. Vi var en gruppe på 8 personer, vi tog begge lejligheder. Allerede ved indgangen fik det os til at føle sig smagfuld og praktisk, udstyr af lejlighederne og uplettede renlighed. Billeder afspejler ikke fuldt ud, hvordan det er. Tro det er meget bedre. I den større lejlighed er der to badeværelser. Den ene er i soveværelset med adgang til terrassen. I et ord, vidunderligt. Men det er væsentlige ting. Klimaet er skabt af mennesker og værter. de er seje meget nyttigt med et hjerte på din håndflade. Ljubica, du er en vidunderlig ung dame, og dine forældre er vidunderlige. Mange tak for denne ferie. Når det kommer til strande, er det virkelig meget nær og grus, et godt sted for familier med børn. I september, få mennesker, roligt. Selve byen er lille med en strandbar og to restauranter, den tredje et par minutter til fods, men til butikken 3 kilometer. Et sted for dem der kan lide en stille ferie. Vi er meget tilfredse med ferien og anbefaler dine lejligheder til venner, fordi prisen ikke er så meget for så meget. Ljubica Katarina Szymon hvala lipa 😁😁

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Budapest,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Haus Katarina, August 2017
Fantastisk sted, fantastiske værter

Vi elsker denne lejlighed. Vi har ferieret her mere end én gang, og vi er altid helt tilfredse. Lejligheden er ren, den har en fantastisk udsigt til havet, to af alt (værelser, badeværelser, terrasse osv.), Så det er perfekt til familier eller venner på ferie. Det er rigtigt tæt på havet, stranden er dejlig, der er to meget gode restauranter i gåafstand. Værterne er bare helt dejlige og hjælpsomme, de er altid der for dig, hvis du har brug for noget, men ville aldrig genere dig under din ferie. Vi planlægger definitivt at ferie her igen.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Ljubica Miletić Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Besøg os og oplev en afslappet ferie i et sted fuld af tiltrækning og gæstfrihed. Hav en god ferie ønsker dig familie Miletic.

Ferielejligheder Haus Katarina annonce er blevet set 36026 gange siden 10.05.2015.