Ferielejligheder CiprijanRažanac - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 65 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Ražanac og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Vi lejer 4 værelseslejligheder på 100 m2 i Ražancac med udsigt over havet. Lejlighederne er meget velegnede til to familier eller en større - har 2 soveværelser med dobbeltsenge og et med 2 enkeltsenge, en stue med sovesofa til to personer - det samlede antal personer 6 plus 2. Der er 2 separate badeværelser med bruserhytter og fuldt udstyret køkken. Med to rummelige balkoner kan du bruge en haveterrasse med grill, parkering er sikret, kæledyr er tilladt. I betragtning af at vi har bygget dette hus til vores familie, vil vi have vores gæster til at føle sig hjemme og have alt, hvad de behøver for en behagelig ferie. Ražanac er et roligt sted ved foden af Velebit, kun 20 kilometer væk fra Zadar, 15 minutters kørsel, med flere skjulte sandbuer, rene strande og havet.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
For at bekræfte reservationen skal ejerens bankkonto betales af ejeren i maksimum 30% af lejeprisen. Betaling af det resterende beløb (det samlede beløb reduceret med forskudsbetaling) sker, når lejligheden overdrages. Check-in fra kl. 14.00, check-out til kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Bycentrum: 700 m
  • Dagligvarer: 700 m
  • Restaurant: 700 m
  • Læge: 700 m
  • Apotek: 700 m
  • Posthus: 700 m
  • Busstation: 25 km
  • Jernbanestation: 25 km
  • Lufthavn: 30 km
  • Sportsaktiviteter: 700 m
  • Nationalpark: 40 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ciprijan
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 14 anmeldelser
Zagreb ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6+2, Juli 2021
Kom og slapp af

Vi forsøger at ordne indtryk efter en vidunderlig ferie tilbragt med familien Ciprijan. For det første ville jeg sætte venlighed og gæstfrihed hos vores værter, vidunderlige og varme mennesker, der gjorde vores ophold i deres smukke og rene lejlighed endnu mere behageligt. Lejligheden er rummelig, lys og behagelig at bo, fremragende udstyret med alle enheder, der gør dit liv lettere. Ražanac selv, hvis du kommer med din familie, er det netop det sted, du har brug for: klart hav, smukke strande og en smukt anlagt promenade. I landsbyen er der en kirke, flere caféer, apotek, butikker, slagter, Tisak. Selvfølgelig glemmes børnene ikke med en lille park og en lille legeplads til indendørs fodbold. Fred, ro, en utrolig udsigt over Velebit mens du svømmer i havet og varmen fra vores kære værter Cyprian gjorde vores ferie perfekt ...

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Warsaw,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Ciprijan, Juli 2018
Fremragende lejlighed

Vi har haft vores ophold på Brankos lejlighed. Stedet var meget ren, splinterny og fuldt udstyret. Lejligheden var rummelig og komfortabel. Vi tilbringer vores aften i haven. En udsigt over havet og bjergene var fantastisk. Vores værter (Branko og Danijela) var meget hjælpsomme og utroligt venlige. Huset ligger i den rolige del af landsbyen. Stedet er dejligt. Tak for en dejlig ferie.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
PIANORO,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A6+2, Januar 1970
Helligdage i Razanac

Vi var gæster i lejligheden i Razanac. Med familien Branko Ciprijan. Værter er ekstraordinære mennesker. De er tilgængelige for alle vores ønsker. Lejligheden er meget flot og frem for alt meget ren. Der er alt hvad du behøver. For at passere en behagelig. Daniela datter af Branko Ciprijan, og super. Tak for alt, hvad du er fantastisk, selv super.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra italiensk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Branko Ciprijan Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Ciprijan annonce er blevet set 40994 gange siden 03.05.2014.