Ferielejlighed LukaRažanac - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 75 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden er beliggende i centrum af Ražanac, kun 2 minutters gang fra stranden. Lejligheden er 65 kvadratmeter stor og har plads til 6 personer. Lejligheden er beliggende på første sal i familiehuset og i det høje loft. I højre etage er der nyt køkken og stue, et større badeværelse samt master bedroom. Køkkenet og stuen udgør ét rum, hvori der også er et bord med stole til 6 personer, og de har aircondition. Der er også et LED-tv (82 cm) med satellit-tv og en 180 x 200 sovesofa, der giver komfortabel søvn for to personer. Badeværelset har bruseniche, toilet, håndvask og vaskemaskine. På samme etage ligger hovedrummet, som er udstyret med en dobbeltseng 180 x 200 med natborde og natlamper. Værelset har et større klædeskab. Rummet er højt, og en særlig oplevelse giver ovenlysvinduet med afskærmning og mulighed for fuldstændig mørklægning. På øverste etage er det andet soveværelse med aircondition og toilet.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Vi vil besvare dine henvendelser hurtigst muligt. Vi giver dig rabatter i længere perioder. For at bekræfte reservationen er det nødvendigt at betale 25% af den samlede aftalte pris for overnatning.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Det er muligt at annullere reservationen op til 30 dage før ankomstdatoen med en delvis refusion.
Afstande
  • Hav: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Bycentrum: 60 m
  • Dagligvarer: 40 m
  • Restaurant: 60 m
  • Læge: 100 m
  • Apotek: 100 m
  • Bank: 250 km
  • Posthus: 90 m
  • Busstation: 200 m
  • Lufthavn: 25 km
  • Nationalpark: 35 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Værelset på første sal leder ud til en lille altan med udsigt til stedet, og foran familiens hus er der en stor terrasse, der deles med en anden lejlighed. Terrassen er udstyret med møbler og byder på en vidunderlig udsigt over havet og Velebit. Forudsat: håndklæder, sengetøj, 2 klimaanlæg, parkering, wifi, vaskemaskine, brødrister, mikroovn, kedel, barneseng og foderautomat efter anmodning.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Luka
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 10 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Warszawa,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A4+2, Juni 2023
Familieophold

Lejligheden er ren, velholdt, velegnet til familier. Køkkenudstyret opfyldte vores behov (brødrister, mikroovn, 2 køleskabe og alt service til 6 personer) Vi manglede kun glas til rakijkie eller vin, men vi klarede det. Trappen er ret høj, men min 4-årige klarede det nemt. Lejligheden har 2 klimaanlæg, så du kan tage en pause fra den kroatiske varme. Havet er ret tæt på. Efter at have forladt porten åbner en smuk udsigt over bjergene og havet sig. Meget høflige og søde værter. Jeg anbefaler på det varmeste byen og selve lejligheden.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Dąbrowa Górnicza ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juni 2023
Åbenbaring

Vi anbefaler Apartment Luka i Ražanac, en by, hvor vi længe har forelsket os på grund af den herskende fred, mangel på kommercielisme, der er typisk for store overfyldte feriesteder og smuk udsigt over Velebit. Lejligheden er rummelig, velholdt og komfortabel. Det har alt hvad du behøver på ferien, det vil sige et veludstyret køkken og badeværelse samt komfortable senge. Det er rent og æstetisk, nye møbler. Lige så vigtigt er det meget tæt på stranden, bogstaveligt talt 5 minutters gang. I nærheden er der en cafe med lækker kaffe og is, et købmandsmarked og små pubber, hvor du kan spise frokost. Den eneste bemærkning til ejerne er manglen på en markise eller paraply på balkonen .... og det ville være rart at sidde før aftenen nogle gange Mange tak for dit ophold, måske vi vender tilbage

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
COL,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2022
Fremragende!

Lejligheden er meget stor og ren, velegnet til familier. ejerne er meget venlige og hjælpsomme. meget veludstyret køkken - masser af tallerkener, to køleskabe, aircondition på begge etager, vaskemaskine... parkeringsplads, gård for børn at lege, lille butik i nærheden og meget tæt på stranden. havet er meget rent.

Anbefalet for : Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Marin i Ines Miočić Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Vi er et ungt par med to børn, der investerede en masse kærlighed og indsats i arrangementet af vores lejlighed. Vi har redigeret det på en moderne måde, men samtidig bevarer de oprindelige elementer i området, hvor lejligheden er placeret. Selv om vi ikke bor på den adresse, hvor lejligheden er meget glad for at gå til Ražanac og tilbringe tid på dette smukke sted og indånde frisk luft

Ferielejlighed Luka annonce er blevet set 34327 gange siden 11.01.2019.