Ferielejlighed Kuća MiletićRažanac - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 120 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Ražanac og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

leje en hel etage i en lille landsby nær Zadar præcist Rtina Miletici. Vores lille sted favoriserer sand oase af fred og familier med børn, der ønsker fred og smukke solnedgange. Vores enhed har 3 komfortable værelser med dobbeltsenge og en sofa. Hvert værelse har aircondition, wi-fi og mini køleskab. Hvert værelse har udsigt over havet ligger kun 30 meter fra huset. Strandene er sandet type som ganske gunstige for de yngre generationer. Vores enhed har en parkeringsplads og Grill på stranden, som kræver yderligere komfort i vores kære gæst. Kæledyr er velkomne. Restauranter er kun 50 til 30 meter fra huset, shoppe 200 meter i 5 minutters gang. Vi håber du nyder og ikke med os til at tilbringe en uforglemmelig ferie, som vi garanterer.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betalingsbetingelser går forhandlet, at vi vil arrangere via e-mail.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 30 m
  • Strand: 20 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 20 m
  • Læge: 3 km
  • Apotek: 3 km
  • Posthus: 3 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Når ankommer, tilbyder vi en velkomstdrink, som vil blive venter på dig i køleskabet som lige efter svježenje gange. Der er et barn, der leveres kun for vores gæster, og som vi nævnte før grille på stranden.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Kuća Miletić
Ive Miletić Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Kuća Miletić annonce er blevet set 9357 gange siden 26.05.2016.