Ferielejligheder NadaRab - Kroatiske øer

priser fra € 55 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne Nada fra familien Peran ligger i Banjol (Petrac) på øen Rab. Anlægget er beliggende 20 meter fra sandstranden med egen solterrasse og liggestole, som omfatter opbevaring af ejendele og badeudstyr, samt fælles grill med en behagelig terrasse, der giver vores gæster mulighed for at hygge og hygge sig. Inden for stranden er der en cafe og 200 meter væk og en strandbar. Petrac strand byder på en særlig oplevelse af svømning og solbadning med udsigt til naboøerne på den ene side og den gamle bydel på den anden. 500 meter fra vores anlæg er der en specialiseret strand til hunde med alle de tilhørende faciliteter til dine kæledyr. Apartments Nada ligger lige ved siden af promenaden, som tager omkring 20 minutters gang ved havet for at nå den gamle bydel. I en afstand af 300 meter er der en campingplads med et lille indkøbscenter. Restauranter er også i nærheden.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling og noter: Ved vellykket aftalt reservation betales en forudbetaling efter aftale, og resten af beløbet ved ankomst. Kæledyr opkræves € 10 per dag. Rygning er ikke tilladt i lejligheden, men rygning er tilladt på terrassen. Er inventaret beskadiget, er gæsten forpligtet til at anmelde skaden og udrede skaden. Turistskat er inkluderet i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Ved afbestilling 40 eller flere dage i forvejen - 100% Ved afbestilling inden for 40 til 20 dage - 50% Ved afbestilling inden for 20 dage - ingen refusion
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 80 m
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 2 km
  • Lystbådehavn: 2 km
  • Sportsaktiviteter: 2 km
  • Diskotek: 2 km
  • Kasino: 2 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Betonstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Nada
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Varaždin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, Juli 2023
En ferie at huske

Vi har kun rosende ord til familien Peran...tilfreds med nærheden til stranden, byen (vi brugte næsten ikke engang bilen, fordi alt er tæt på), overnatning, pris og gæstfrihed...jeg ville også gerne takke fru Nadi, som fik en godbid til vores hund Kira hver dag..og til hr. Joško som et tegn på opmærksomhed ved afrejse..og til deres dejlige barnebarn Lori, som vi arrangerede overnatning hos. Stærkt anbefalet til alle...vi kommer tilbage for året

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak

Kære Tamara, tak for dine vidunderlige ord. Jeg håber at se dig næste år :)

Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, Juni 2022
Hyggeligt og hjemligt.

Vi tilbragte to uger i en stor lejlighed med 3 børn og en hund. Vi følte os meget velkomne og komfortable. Nada og Joško er fremragende værter. Lejligheden var pæn og ryddelig. Stranden ligger lige foran huset og perfekt til børn, lavvandet og sandet. Vi kunne efterlade en barnevogn i garagen ved vejen, og alle tingene til stranden i depotrummet ved stranden. Dem, der ikke har noget imod sandet, kan solbade eller hvile på den private betonterrasse over stranden på liggestole. Cafeen og restauranten ved siden af stranden er god og overkommelig. Alt i alt var vi glade for alt, vi kommer tilbage igen i år.

Anbefalet for : Ældre personer, Familier med børn, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak

Kære Daniela, mange tak for dine pæne ord. Jeg håber at se dig igen i år.

Töging,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, September 2019
Igen og igen, med glæde her

Er mangeårig gæst med Nada og Josko. Vi plejede at være her med børnene og er altid velkomne, i mellemtiden vælger vi dette feriehus på grund af den ro, vi finder her på grund af værtenes venlighed og det dejlige hjørne af Rab. Herfra kan hele øen opleves, der er gode restauranter i nærheden. Vi foretrækker den tidlige eller sene sæson, for på dette tidspunkt på stranden er mængden ikke så stor. Men selv i højsæsonen er der solbadepladser sikret på stranden, da en reserveret terrasse hører værten.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Nada Peran Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Tjekkisk,
Mere om ejeren

Peran-familien er prydet med en lang tradition for at leje turisme og giver gæsterne en behagelig hjemlig atmosfære.

Ferielejligheder Nada annonce er blevet set 40236 gange siden 19.05.2019.