Ferielejligheder FranciskaRab - Kroatiske øer

priser fra € 35 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Rab og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Fuldt møbleret lejligheder og værelser i private hus ved havet, Barbat, Rab ø. Huset ligger 50 meter fra havet i centrum af byen, hvor der er restauranter, barer og andre forskellige faciliteter. Stranden er sandet og velegnet til børn. Fra det sted, Barbat til den gamle by Rab udvider smukke havnepromenade.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 4 km
  • Dagligvarer: 800 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 4 km
  • Apotek: 4 km
  • Bank: 4 km
  • Posthus: 4 km
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 100 m
  • Sportsaktiviteter: 50 m
  • Diskotek: 1 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrink inkluderet i prisen. Vi tilbyder en køje til skibe. Vi rådgiver vores gæster, og informere dem om de bedste strande, den bedste restiranima, de mest interessante udflugter og arrangementer på øen Rab.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Franciska
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Vienna,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2015
Ville helt sikkert recommend.Great ferie!

Studio lejlighed med balkon kun få sekunder fra stranden. Apartment havde alt vi behov for vores ophold. Der var nogle nice lokale restauranter inden for nem gåafstand, og et supermarked lige op ad vejen. Veras mor og bedstemor gav os en dejlig velkomst og mødt os hver nat med Rakija, friske figner og endda hjemmebagte kage. Det var deres varme og venlighed, der gjorde vores ophold så specielt. Ville helt klart anbefale. Great vacation! Mange tak!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
munich,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, September 2015
Den bedste indkvartering på Rab!

Francisca og Jadranka var vidunderlige værter! Hjælper os med råd, kort og alt, kunne vi ikke have ønske om en bedre første besøg i Rab Island. Lejligheden er moderne, meget ren og rummelige med meget gode senge og alt, hvad vi havde brug for. Stranden er meget tæt, og du kan gå overalt inden for et par minutter. Endnu engang tak for de fantastiske ferie!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
apartmani rab Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Slovensk,
Mere om ejeren

Min familie og jeg har i årevis beskæftiget sig med turisme og det tiltrækker besøgende fra hele verden stearinlys. Min mor og bak tage sig af gæsterne, og jeg er ansvarlig for at fremme og booking. Vores pristum gæster er meget åben, tilbyder vi dem indkvartering i vores private hus ved havet. Ud over at leje lejligheder og værelser, kan du forvente en varm velkomst og masser af rådgivning!

Ferielejligheder Franciska annonce er blevet set 32020 gange siden 21.02.2014.