Ferielejligheder ŠainKorčula Pupnat - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Hvis du søger efter lejligheder, hvor du kan slappe af fra den daglige stress, væk fra stress og jag, disse lejligheder er det rigtige valg for dig. Lejlighederne er beliggende i Pupnatska havn, den smukkeste bugt på øen Korcula, ligger 17 km fra byen Korcula. Lejlighed 1. (Angivet med pilen tættere på stranden) består af to soveværelser (dobbeltseng), udstyret køkken, stue, badeværelse (toilet og bruser), og en pejs. Terrassen, dækket med vinstokke, med udsigt over stranden og bugten. Lejligheden har en udendørs grill. Lejligheden har et køleskab og gaskomfur. Lejligheden har solenergi. Afstand kun 7 m fra havet. Lejlighed 2. (pil til venstre i billedet) består af to soveværelser (dobbeltseng), udstyret køkken med sofa, og et badeværelse (toilet og bruser). Foran er en stor terrasse med udsigt over stranden og Lastovo. Det har en udendørs grill. Fremragende beliggenhed: 7 m fra havet, isoleret fra andre faciliteter. Ideel til dem, der søger fred. Lejligheden har solenergi.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Advance 30% af det beløb af den samlede pris, fordi store forespørgsler. Forudbetaling til en bankkonto. Resten af ​​indkvartering betales efter aftale. Tid dolaska- 14:00. Tid odlaska- 10:00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 30 m
  • Restaurant: 100 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Stranden er over 200 m, og er dels småsten og en sandet, hvilket gør det ideelt for familier med børn. Pupnatska port blev erklæret et beskyttet område, og derfor ingen konstruktiv infrastruktur (ingen elektricitet, lejlighederne har solenergi (til belysning og opladning mobiltelefon / laptop). Lejlighed 2. har en privat mole og privat adgang til stranden. Lejligheden har udendørs bruser, hvor vandet er opvarmet af solvarme. For gæster har vi sikret parkeringspladser 40 meter fra lejligheden. Husdyr er tilladt. Vi tilbyder mulighed for at købe frisk fisk, olivenolie, vin og cognac.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Šain
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Dijana Šain Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tjekkisk,
Ferielejligheder Šain annonce er blevet set 58404 gange siden 23.02.2015.