Ferielejligheder MarijaKrk Punat - Kroatiske øer

priser fra € 35 per nat
Detaljeret beskrivelse

I vores lejlighedshus Marija lejer vi smukke fuldt udstyrede lejligheder og to dobbeltværelser med eget badeværelse, en med balkon og den anden uden balkon. En separat indgang til gæsterne fører dig til første sal, hvorfra du går ind i de opregnede boliger. Huset ligger kun 100 m fra de smukkeste strande i Punta. På mindre end 10 minutter kommer du til den første butik og en behagelig gåtur langs havet i 15 minutter i centrum af Punta. På strande finder du en række caféer, to meget gode restauranter, fastfood boder, konditorier, kiosker, bagerier. Fra sportsfaciliteter kan du prøve alt i vandsportscentret B

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Når du har bestilt vores lejlighed, bedes du bekræfte din ankomst med et depositum på 50 Euro. Vores gæster forlader lejligheden klokken 10. Tidspunktet for nye gæster, der kommer ind i lejligheden, er hver dag fra kl. 12 til kl. Hvis gæsten ikke vises før da og ikke tidligere har ringet til og meddelt forsinkelsen, lejes lejligheden til den første gæst. Gæsten betaler hele indkvarteringsstedet og nægter at forfølge, efter at have afgjort og hvilet på vejen. Venligst send os dit pas eller id-kort straks ved ankomsten, da vi er forpligtet til at rapportere dig inden for 24 timer. Vi håber, at du vil føle dig godt tilpas i vores lejlighedshus Marija, at du vil forelske dig i Puntarska solnedgang og komme igen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 800 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 800 m
  • Apotek: 800 m
  • Bank: 1 km
  • Posthus: 1 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 800 m
  • Jernbanestation: 35 km
  • Lufthavn: 25 km
  • Lystbådehavn: 2 km
  • Sportsaktiviteter: 100 m
  • Diskotek: 6 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Punat ligger på den sydlige del af øen Krk og er beliggende i en af ​​de smukkeste og beskyttede bugter ved Adriaterhavet - Punat kære. Punat er omkring 30 km fra Krk-broen og ca. 8 km syd for byen Krk. Engang en lille fiskerby er Puntu ivrig efter at give små stenhuse presset i de såkaldte smalle gader. Kale i den gamle bydel og de vigtigste hvidkalkede stenstrande, der er forbundet med promenaden. Næsten er der ingen besøgende, der ikke besøgte øen Košljun for deres ophold i Puntu, som i det frankiskanske klostrets hus holder skatte af kroatisk arv.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Marija
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 6 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Værelse, Juli 2023
Ros

Jeg boede på værtens værelse i juli 2023, og jeg har ikke andet end ros. Indkvarteringen er pæn og ren, og værterne er imødekommende, venlige og alligevel yderst professionelle. Denne hyggelige familie er der for gæster i husets stueetage, og alligevel går de ikke over stregen, når man vil have ferie. Strandene ligger tæt på, og gaden er ikke befærdet, så på vej til stranden kan du roligt gå et par minutter og samme vej tilbage. Værterne respekterer alle yderligere ønsker og forsøger at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Vi ses helt sikkert igen!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak Romana!

Du var vores kære gæst, og vi håber at ses igen. Hilsen fra familien Janaček

Slavonski brod,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+2, August 2021
Alle anbefalinger!

Mulighed for at sige, at værterne er fantastiske..overnatning i top..for ikke at nævne strandens nærhed. Hvem har mindre børn, stranden lige under lejligheden, fantastisk..og promenaden strækker sig meget ved havet...et sted der skal roses..priserne i butikkerne er acceptable .. ..alle anbefalinger, folk vil ikke gå forkert..

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Karviná,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Værelse, Juli 2021
Lejligheder Marija

Vi er kommet her i evigheden, vi er altid tilfredse, lejlighederne er rene, udstyret med alt, hvad vi har brug for, og især ejerne er fantastiske og venlige, de har altid tilfredsstillet os i alt. Og især tæt på vandet, hvor vi har en parkeret båd.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Verica Janaček Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Verica er en kone, mor, bedstemor, som har tilbragt sine somre i Punat i 50 år, i stueetagen i Lejlighedshuset Marija, hvor hun bor om sommeren med sin familie og sin mor Marija, som huset er opkaldt efter og som er en god ånd og et genkendeligt ansigt for alle vores langtidsgæster. Hun har primært arbejdet i Schweiz i 34 år, taler tysk og engelsk.

Ferielejligheder Marija annonce er blevet set 87980 gange siden 12.03.2018.