Ferielejligheder Adriatic House PerićKrk Punat - Kroatiske øer

priser fra € 65 per nat
Detaljeret beskrivelse

Adriatic House Perić ligger mellem den gamle og nye del af byen Punt. Vi tilbyder overnatning i 2 lejligheder og 3 studielejligheder. Anlægget ligger 300 m fra stranden og bymidten og promenaden. Lejlighederne er fuldt udstyrede fra køkken, badeværelse til soveværelse, alle har aircondition, Wi-Fi og satellit er tilgængelige. Husdyr er tilladt. Gæsterne råder over 2 parkeringspladser foran huset og 3 i umiddelbar nærhed, samt en grill i gården. Indgangen til hver lejlighed er separat, minimal kontakt med andre gæster. Overnatning Adriatic house Perić har mærket "Sikkert ophold i Kroatien", og værterne er vaccineret mod Covid 19.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forskudsbetaling: 30% af boligens pris og resten ved overnatning i boligenheden. Overnatningsreservation bekræftes ved forudbetaling, hvortil vi udsteder en bekræftelsesvoucher. Minimumopholdet i boligenheder er 4 nætter med undtagelse af lejlighed A1 Smokva-Ficus carica, hvor minimumsopholdet er 7 nætter. Betaling af reservationen til IBAN: HR9823400093113242371 Swift: PBZGHR2X På den sidste dag af opholdet er gæsten forpligtet til at forlade boligen senest kl. 10.00 for at sikre modtagelse af den næste gæst fra kl. 15.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Annullering af reservationen med tilbagebetaling af 90% af forudbetalingen minimum (senest) 15 dage før den reserverede dato.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 300 m
  • Lufthavn: 25 km
  • Lystbådehavn: 1 km
  • Sportsaktiviteter: 500 m
  • Diskotek: 8 km
  • Nationalpark: 45 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Kataloger med forskellige aktiviteter, udflugter, taverner og arrangementer, der tilbydes af Punat og øen Krk, vil byde dig velkommen i lejligheden.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Adriatic House Perić
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 15 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Ditzingen ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2023
En lejlighed til at ønske

Fantastiske 3 dage i Vilmas lejlighed. Til at begynde med er fru Vilma en fantastisk, venlig værtinde, som hjalp os med alle de spørgsmål, vi havde. Lejligheden har en god beliggenhed, stranden vi nød er virkelig tæt på huset. Du kan gå til byens centrum (maksimalt 30 minutters let gang) eller i bil. Lejligheden er ren, frisk, behagelig for komfort og afslapning, den har alt hvad du behøver, især når du rejser i bil. Tak til værtinden Vilma for alt. Jeg vil anbefale denne lejlighed til alle.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
A2 lavendel

Kære Dijana, tak for dine søde kommentarer. Jeg er glad for, at du tog afsted med gode indtryk, i var meget behagelige gæster, med venlig hilsen indtil en anden lejlighed, Vilma Peric

Požarevac,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, Juni 2023
En meget behagelig ferie

Jeg kan skrive en masse positive ting om opholdet i familien Perićs lejlighed. Enkelt, men veludstyret og dekoreret og meget rent. Et meget behageligt miljø for hvile. Værterne er venlige, venlige og imødekommende. Afsked, som at sige farvel til familien. God anbefaling, oprigtigt tak og fra bunden af mit hjerte. Vi ses næste sommer.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Kære Dragana og Dula

Tak for den offentligt udtrykte tilfredshed og de gode indtryk, du havde under dit ophold. Vi glæder os til at møde jer igen, med venlig hilsen Vilma og Dado

Trnovec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, Juli 2022
Ros!

Jeg ved ikke, hvad der glædede os mere. En stille gade bestemt for små børn, placeringen af selve lejligheden og terrassen i stor skygge. Udstyret i lejligheden er fantastisk. Hvis du planlægger dit ophold i Punat, bør du helt sikkert vælge enhver lejlighed fra Adriatic House. Jeg må forlade fru Vilmas og hendes mands venlighed til sidst, for de er meget høflige, gæstfrie, imødekommende og høflige.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Rosemary A5

Kære Marta, tak for så søde kommentarer. Vi er glade for at have mødt dig og været vært for dig i vores hus. Indtil næste lejlighed, de bedste hilsner til dig, Lea og din kone, Vilma Peric

Vis alle anmeldelser
Vilma Perić Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

error_translate

Ferielejligheder Adriatic House Perić annonce er blevet set 108172 gange siden 10.07.2014.