Ferielejligheder KlaudijaPula - Istrien

priser fra € 55 per nat
Detaljeret beskrivelse

Moderne og smukt udstyrede lejligheder er beliggende i et familiehus i et roligt område af Pula, i Veruda Porat-bebyggelsen. Marina Veruda ligger 400 m. I umiddelbar nærhed af lejligheden er der marked, restaurant, pizzeria, caféer. Busstoppestedet ligger 300 m. I turiststedet Verudela, som ligger omkring 1000 m fra huset, kan du finde forskellige sportsfaciliteter.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved reservation kræves forudbetaling på 30% af den aftalte pris. Ankomst til lejlighederne er muligt efter kl. 15.00 og afgang indtil kl. 10.00. Brugen af aircondition er inkluderet i prisen. Prisen for kæledyr er €10 pr. dag. Husdyr skal meddeles, og de må ikke efterlades alene i lejligheden. Sikkerhedsdepositummet beløber sig til €150, efterlades ved ankomsten og returneres til gæsterne på afrejsedagen efter kontrol af lejligheden. Rengøring af lejligheder vil blive opkrævet €50, hvis gæster forlader lejligheden meget beskidt. Bemærk: der er ingen tilbagebetaling af forudbetalingen. Forordning om beskyttelse af personoplysninger: På grund af lovgivningen i Republikken Kroatien (registrering i eVisitor-systemet) er alle gæster forpligtet til at efterlade personlige data, når de reserverer overnatning, eller når de ankommer til overnatningsstedet.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Forudbetaling: Der tilbagebetales ikke indbetalt forudbetaling.
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 1 km
  • Bycentrum: 2 km
  • Dagligvarer: 20 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Posthus: 1 km
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 3 km
  • Jernbanestation: 3 km
  • Lufthavn: 10 km
  • Lystbådehavn: 400 m
  • Sportsaktiviteter: 1 km
  • Diskotek: 1 km
  • Kasino: 1 km
  • Nationalpark: 9 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi byder alle vores gæster velkommen med en velkomstdrink ved ankomst, og ved afrejse får alle gæster en lille overraskelsesgave. Kære gæster, hvis I vil leje en båd eller en speedbåd, hvis I vil lære Kamenjak Naturpark at kende ved at tage på tur fra Premantura, eller hvis I vil dykke ned i dybet og udforske skønheden i vores hav som samt talrige skibsvrag med hjælp fra dykkerinstruktører på Scuba Libre Diving Centre i Premantura, vi kan hjælpe dig med reservationen. Vi kan også anbefale og hjælpe dig med at booke adskillige udflugter, for eksempel bådture til Brijune National Park, bådture til Rovinj, Lim og Sv. Katerina, fiske-picnic.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Klaudija
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Vážany,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Klaudija, Juli 2018
ferie

Jeg kan kun anbefale denne indkvartering. Meget venligt hjem, ren og ikke-ryger lejlighed. Tak for den smukke ferie var vi meget tilfredse med og tak også til Mr.Julian.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Bevægelseshæmmedde personer, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Milano,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Klaudija, August 2015
Vidunderlig ferie!

Mig og min familie opholdt sig i to uger i August i en af ​​lejlighederne Klaudija og virkelig nød det! Beskrivelsen i notering af lejligheden og tjenester, der tilbydes af ejerne fuldt ud afspejler, hvad du vil finde opholder sig på denne familie, der forbeholder deres gæster tilgængelighed, høflighed og diskretion. Lejligheden er udstyret med alt hvad du behøver, fra strøelse, køkken og badeværelse, sæbe i badeværelser og selv retter i køkkenet! Lejlighed godt vedligeholdt, meget ren og fuld af små detaljer, der giver mening særlig opmærksomhed til gæsterne. Mødt af ejeren vores ankomst med en lækker aperitif lokale til os og saft til mine børn, har hans kone under hele opholdet været aktiv med lækre hjemmebagte kager ..... kort sagt, jeg råde alle til at holde i disse boliger, som er blandt andet, i en strategisk position i Pula: tæt på havet, 2 km fra centrum, men væk fra den forvirring, fordi placeret i et boligområde, få kilometer fra mange kystbyer i Istrien ( drev Rovinj 20 min., Nature Park Kamenjak ved 15 min,). Tak Klaudija og Giuliano til modtagelse .... de gjorde os føler del af deres familie! Alessandra

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra italiensk - Vis original
Golubinka Crevatin Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Kære gæster, velkommen til vores lejligheder!

Ferielejligheder Klaudija annonce er blevet set 66813 gange siden 03.07.2014.