Ferielejlighed MartinaPula - Istrien

priser fra € 45 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Pula og Istrien!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Martina nær kysten, varm og gæstfri Lejlighed Martina er indrettet til op til 4 personer. En stue med tv, Wi-Fi, opholdsområde, sofa og spiseplads har åbent køkken og udgang til altanen. Lejligheden har et soveværelse med en dobbeltseng og et badeværelse. Lejlighed Martina er kun få hundrede meter til marinaen Veruda og de forskellige strande, der omgiver dig. Disse er Golden Rocks, Verudela, Lungo Mare og mange andre. Den varme og hyggeligt indrettede Martin-lejlighed inviterer dig til at forlade din daglige rutine, bekymring, stress og døsighed og slappe af. Nyd freden, duften af ​​Middelhavet og de varme sommeraftener.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indkvartering regler Check-in: 16:00 h Check-out: 10:00 h Forskudsbetaling: 20% Depositum: 120 € refunderes Maks. antal gæster 4 Husdyr: Tilladt Prisen inkluderer: Moms, turistskat og alle opført på hjemmesiden
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Bycentrum: 2 km
  • Jernbanestation: 3 km
  • Lufthavn: 7 km
  • Lystbådehavn: 3 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
En serie af 19 århundrede fæstninger. vidne om vigtigheden af ​​Pula som den vigtigste havn i den østro-ungarske flåde. Siden da er mange slotte, underjordiske tunneler, kaserner, hospitaler, officielle villaer, søve kirkegårde blevet bevaret. Pula er bedst kendt for sin gladiatorarena, den storslåede romerske amfiteater fra det 1. århundrede. Pula er interessant som en by med multikulturel arkitektur, hvor indflydelsen af ​​forskellige stilarter, der markerede de vigtige historiske perioder i denne by, blandes.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Martina
Adrias Tours Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Adrias Tours er et lille, men omfattende online rejsebureau baseret i Medulin. Vores speciale er, at vi er strengt specialiserede udelukkende for området i det sydlige Istrien og alt, hvad der tilbydes i dette område.

Ferielejlighed Martina annonce er blevet set 9263 gange siden 01.06.2018.