Ferielejlighed House BjedovBrač Povlja - Kroatiske øer

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Huset Bjedov med en smuk udsigt over havet fra sin egen overdækkede terrasse byder på to soveværelser med dobbeltsenge, et køkken med en stue og en ekstra seng til to personer. Det fuldt udstyrede køkken har bord og stole, tallerkener, bestik m.m., induktionskomfur med indbygget ovn, køleskab med fryser, mikroovn, kaffemaskine, elkedel, brødrister, opvaskemaskine, strygejern, klimaanlæg i stuen og soveværelse nr. 1, android TV, radio, internet (WLAN) fri afbenyttelse. Huset har et badeværelse med brusekabine og et toilet samt et separat toilet med vaskemaskine. Sengetøj skiftes ugentligt, med et stort og et lille håndklæde/per person om ugen. Prisen inkluderer opholdsafgift.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomst og afrejse efter aftale, dog mindst syv dage. Koordinater for Arizonska Street 22: 43. 335482, 16. 837032 Betalingsmodel: transaktionskonto, 30 % forudbetaling for reservationen, resten når gæsten ankommer til boligenheden. Hvis du har et kæledyr, for ankomst efter anmodning og en separat betaling per dag. Ankomst: fra kl. 14.00 undtagen lørdage fra kl. 16.00. Afgangstid: indtil kl. 10.00
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 5 km
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 5 km
  • Jernbanestation: 6 km
  • Lufthavn: 7 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed House Bjedov
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2022
Lejlighed Bjedov

Min familie og jeg boede hos hr. Bjedov og var glade for lejligheden og den smukke terrasse. Fru Bjedov er yderst gæstfri og tilgængelig for yderligere information. Lejligheden har alt hvad du behøver for en ubekymret ferie. Det er fremragende udstyret. Den smukke terrasse giver en særlig fornøjelse. Povlja er et lille roligt sted med krystalklart hav og en lille sød strand. Stedet byder på alt hvad du behøver, en butik, en restaurant, et pizzeria og et konditori. Varme anbefalinger til Povlja og lejlighed Bjedov.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
KOČEVJE,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2021
Genbesøget viste sig at være den rigtige beslutning

Min familie og jeg boede på Apartman House Bjedov for tre år siden, og selv da blev vi overtaget af terrassen, fred og tilgængelighed af strande og bilfrie butikker. Så i år besluttede vi at besøge denne enhed igen og bekræftede bare vores entusiasme. Boligenheden er ren, pæn, regelmæssigt vedligeholdt og smukt møbleret. Køkkenet har alt hvad du behøver for at forberede gourmet lækkerier. Værterne er meget venlige, tilgængelige og tilgængelige for eventuelle spørgsmål. Vi er mest imponeret over den store terrasse og dens udstyr (stort bord, gynge, to liggestole, parasol, ventilator og gardiner for at sikre endnu større intimitet). Beskrivelsen af objektet, placeringsdetaljer, billeder og udstyr er vist detaljeret i annoncen. Stærkt anbefalet til familier med børn og til alle dem, der kan lide at sidde på terrassen om aftenen, hvilket giver maksimal komfort. Havet er rent, strandene er arrangeret. Der er to butikker i byen, hvor du kan få alt, hvad du har brug for, og to restauranter og en konditori. Der er mange muligheder for gåture.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ljiljana Bjedov Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Velkommen kære gæster! Nyd skønheden af ​​øen Brac!

Ferielejlighed House Bjedov annonce er blevet set 31108 gange siden 13.04.2016.