Ferielejligheder VickoPrvić - Kroatiske øer

priser fra € 80 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Prvić og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Vi lejer 3 lejligheder. To er 65m2 store, og den ene er 125m2 med en overdækket terrasse på 80m2 og en åben på 50m2. Lejligheder på 65m2 har 2 soveværelser, badeværelse med vaskemaskine, balkon, køkken, spisestue, strygejern, strygebræt, hårtørrer, aircondition, tv, wi-fi, barneseng, baby foderstol, egne håndklæder, egen seng linned, myggenet på vinduerne, grill ved siden af huset. Lejligheden på 125m2 har 3 soveværelser, 2 badeværelser, spisestue, køkken med opvaskemaskine og vaskemaskine, tv, wi-fi, barneseng, baby foderstol, strygejern, strygebræt, hårtørrer, egne håndklæder, eget sengelinned, din egen grill. Lejlighederne ligger på øen Prvić i Šepurine, 80 m over sandstrande. Hver lejlighed er fuldt udstyret. Vores gæster har mulighed for at leje en båd Adria 501 til dagsture rundt om bugterne og udforske de omkringliggende øer. Vi lejer også en sejlbåd på 12 m BAVARIA 39 CRUISER med 3 hytter, 6 1 kaj, 2 toiletter, TV, jolle .... (Info. På 098 / 714-454, Vicko)

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Den ønskede lejlighed betragtes først som reserveret til dig i den periode, der passer dig (som du kan følge i belægningskalenderen) først efter at du har foretaget en betaling på 20% af den samlede pris til den konto, som vi efter at have kontaktet os sender til din e-mail. Reservationen er også et forskud, der er inkluderet i den endelige pris! Min. Antal nætter er 3. Registrering af dig og din familie eller venner TZ samt betaling af det resterende lejebeløb for hele perioden foretages ved din ankomst til lejligheden samt et depositum på 100 euro i tilfælde af af skader, som returneres ved inspektion af lejligheden på afrejsedagen. Vi beder dig om at forlade lejligheden i den tilstand, hvor du fandt den. Ankomst: Fra kl. 15 Afgang: Op til kl. 10 Vi ønsker dig et behageligt ophold i vores hus.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Alle passagerer, der skal præsentere en negativ Covid-19-test, når de vender tilbage til deres land, kan tage testen i Kroatien. Nedenfor er mere detaljerede oplysninger om testmuligheder i vores område; VODICE; HURTIG ANTIGENTEST, testpunkt i byen Vodice, polykliniske tvillinger, pris 250kn, adresse: Obala Vladimira Nazora bb, Vodice, bestilling kræves på telefon +38522443888, prøveudtagning torsdag og lørdag fra 9-11h, og resultaterne er klar til samme dag omkring 15 timer. ŠIBENIK; PCR-test, pris 490kn, polyklinisk Analiza, by Šibenik, adresse: Ante Šupuka 10 (stueetagen i bylivscentret), bestilling er obligatorisk på telefon + 38522688888, fra mandag til fredag er fundet klar samme dag. HURTIG ANTIGENTEST er klar på 15 minutter, pris 150 kn.
Afstande
  • Hav: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 500 m
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Posthus: 500 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 1 km
  • Jernbanestation: 2 km
  • Lufthavn: 50 km
  • Lystbådehavn: 1 km
  • Sportsaktiviteter: 500 m
  • Diskotek: 1 km
  • Kasino: 1 km
  • Nationalpark: 15 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Hvis du har brug for, har vi forsynet dig med en parkeringsplads i byen Vodice til en pris på 20 kn / dag (3 euro), som du betaler ved ankomsten til parkeringspladsen. Vi sender dig parkeringsadressen i henhold til vores endelige aftale. For transport til os, ring til taxibåden Vitić; 091 / 307-8157. Som dine værter står vi til rådighed fra 0-24 timer for at gøre din ferie så behagelig som muligt, og vi håber på gensidig tilfredshed. Rygning er tilladt på altanen i lejligheden! Køreplanen for den faste færgerute - JADROLINIJA, der kører 5 gange om dagen, er: http: // www. sejllinje. hr / docs / default-source / red-plovidbe / 2015/505-vansezona-2015-hr. pdf? sfvrsn = 2 Tak. :)
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Vicko
Anđelko Kursar Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Spansk,
Mere om ejeren

Kære venner, hvis du gerne vil se flere billeder og lære dine værter bedre at kende, kan du besøge os på vores Facebook-side: LEJLIGHEDER VICKO. Hav en dejlig dag og venlig hilsen Kursar-familie :)

Ferielejligheder Vicko annonce er blevet set 37910 gange siden 09.03.2014.