Ferielejlighed ŠtimacPrvić - Kroatiske øer

priser fra € 75 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Stimac tilbyder komfortabel indkvartering til 4 personer (ingen kæledyr) i en nyrenoveret lejlighed med havudsigt beliggende lige 5 m fra den lille ø Prvić, i Prvić Šepurine. Lejlighed Stimac ligger på første sal i en ny familie hus omgivet af grønne områder og Middelhavet planter. Kapaciteten af ​​lejligheden er 4 senge og består af en entre, to soveværelser (et med en lille balkon med havudsigt), et badeværelse, et fuldt udstyret køkken, spisestue og stue og stor terrasse. Lejligheden har aircondition og alle værelser har udsigt over havet. Gæster kan benytte grill og udendørs bruser. Restauranter og butikker er placeret omkring 300 meter fra lejligheden. Øen har ingen biler, hvilket gør det til et ideelt rejsemål for familieferier. Bilen kan blive siddende i Srima (sted på land 800 meter væk fra lejligheden). Parkering er bevogtet og ligger i baghaven af ​​familiens hjem og betale 30 kunas (4 euro) per dag.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservation bliver gyldigt ved at betale 20% af den samlede pris i den ønskede periode. Resten skal betales ved ankomsten. Prisen inkluderer turistskat. Check out indtil 11:00, og ankomst til lejligheden efter 15 timer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Læge: 500 m
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 1 km
  • Jernbanestation: 6 km
  • Lufthavn: 50 km
  • Lystbådehavn: 1 km
  • Diskotek: 1 km
  • Kasino: 1 km
  • Nationalpark: 15 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Øen ligger tæt på fastlandet og er godt forbundet med færgeruter (båd Jadrolinije-linjer 505 og taxa-båd), og det kan tage på udflugter til nærliggende steder Vodice, Sibenik, Split, Trogir, Zadar og nationalparker Krka og Kornati. Placeringen af ​​lejligheden er tæt på byens byen (10 minutter med båd) og service af den velkendte dental center Dubravica. Chancen for at leje en kajak 5 euro = 1 time
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Štimac
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Radlje ob Dravi,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2019
Lejligheder Stimac

Indtil videre bedste ferie. Vi var glade, voksne og børn. Vi var på ferie på en smuk ø ved modtagelse af vidunderlige mennesker. Øen tilbød os afslapning, fred og afslappet familiesamling. Vi nød den ryddelige lejlighed og gæstfriheden hos ejerne. Vi går absolut tilbage.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
warszawa,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Štimac, August 2017
Højt anbefalet

Det var en meget god beslutning at tilbringe ferien i Stimac Apartment. Vi havde en god tid i dette rolige, fredelige og rolige sted. Værter er meget rart og hjælpsomme. Det var en første gang på ferie, vi følte at vi brugte vores ferie i vores gode venner hus. Alt om lejligheden samt værterne oversteg vores forventninger.

Anbefalet for : Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
bruxelles,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Štimac, Juli 2017
Fantastiske dage

Vi var så glade for at møde denne generøse familie. Vi har rejst meget, og vi kan virkelig anbefale dig denne adresse: Lejligheden er komfortabel og godt beliggende. Fra denne ø kan du nemt besøge fastlandet: smukke byer og statsborgere parker. Og selvfølgelig kan du tilbringe tid på denne dejlige ø uden biler og gå og svømme overalt. Landsbyerne er også meget søde. Vi holdt en uge i juli med vores to børn.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Sonja Štimac Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Štimac annonce er blevet set 38490 gange siden 28.07.2014.