Ferielejlighed Nada VlahovPrvić - Kroatiske øer

priser fra € 40 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed eller etage har et soveværelse med dobbeltseng, et andet værelse med to enkeltsenge i stuen sofaen. Fra det udstyr vi har aircondition, satellit-tv, opvaskemaskine, vaskemaskine, DVD, wi-fi ubegrænset internet, køkken med komfur, lille køleskab og store med en fryser, kaffemaskine, mikroovn, kaffe vand ... Terrasse på ca. 4 kvadratmeter har et bord og fire stole. Hvis du tidligere har været i Sepurina, er vi tæt på den store kirke, 100 meter fra havet. Lejligheden er beliggende 5 minutter fra centrum, så du er langt nok væk til ikke høre støj fra cafeer og overfyldt. Hvis du ankommer i bil, kan du parkere i Srima hvor du er parkering afgifter £ 20 per dag. Hvis du ankommer i Pula eller Srima, vi ejer båd til at komme før dig og bringe dig til øen. Hvis du kommer i Sibenik, regelmæssig rederi drev 1 time til Sepurine, en drivende forskønne passage med båd gennem den smukke kanal St. Anthony og øer, der pryder Sibenik øhav. Fra vejledning tager 15 minutter ride og god ånde 5min.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Vi beder dig at indbetale et beløb på 20% af de samlede omkostninger. Tak for din forståelse.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 80 m
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 100 m
  • Posthus: 100 m
  • Diskotek: 100 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Šepurina er virkelig godt forbundet med fastlandet. Også med regelmæssig båd linje, kører dagligt) fra 0-24 timer Taxi båd. Taxa Bådture uanset hvor du er på udkig, Srima, Vodice ... der ikke har nogen linjer af navigation. Centret er en gammel kirke fra det 17. århundrede, i nærheden af ​​lejligheden er der en kirke fra det 19. århundrede. Vi er ikke i centrum, så du kan nyde stilheden og sang af græshopper og fugl. Øen har en smuk museum for alle innovationer og modeller opfundet af Faust. Indtil videre har vi haft flest besøgende, der kommer til øen for at tilbringe en dejlig tid med familien. Nattelivet der sker i Vodice og efter der tilbringer, vende tilbage til denne smukke lille paradis - Sepurine - fortsætte afslappet.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Nada Vlahov
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Januar 1970
En drømmeferie

Vidunderlige værter, der tog imod os med et smil, en varm velkomst, fremragende varme fritter og en flaske exceptionel indenlandsk rødvin tilberedt af deres søn. En smuk lejlighed, der skinner med renlighed, med absolut alt, hvad vi havde brug for til et flerdages ophold i Prvić! Vi kan varmt anbefale vores værter fru Nada og hr. Mira, som ikke kun er en god vært, men også en fantastisk digter, der skriver vidunderlige sange på den lokale dialekt, der vækker de smukkeste følelser hos lytteren!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Rugvica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, September 2022
Kærlighed ved første blik

Øen Prvić er virkelig kærlighed ved første blik. Om værterne, kun det bedste. Herren kom foran os og i lejligheden varme fritter og en skål med vindruer! Ryddigt, rent, med absolut alt hvad du kan have brug for til et længere ophold. Absolut anbefale!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2022
Den første i hjertet

Jeg har i et stykke tid overvejet, om jeg skulle lægge en kommentar eller ej, og grunden er, at jeg er lidt egoistisk. Varm, hjertelig, følsom, gæstfri ... det er tilnavnene, jeg vil bruge til at beskrive Vlahov-familien. Indkvarteringen er komfortabel og ryddelig, den indeholder alt hvad du behøver for en behagelig ferie. En følelse af fred og ro, ledsaget af kvidren fra fårekyllinger, er garanteret. Vi forelskede os i Prvić.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Nada Vlahov Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Vi håber, du vil være tilfreds med vores gæstfrihed, fred og ro på øen, du nyder skyggen med kaffe, juice, Internet, børn er sorgløs kører ned ad gaden, spille, eller på stranden, er bilen gået :).

Ferielejlighed Nada Vlahov annonce er blevet set 44552 gange siden 11.06.2017.