Ferielejligheder PerlaPrizna - Kvarner

priser fra € 35 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Prizna og Kvarner!
Detaljeret beskrivelse

Stranden er i nærheden af ​​huset (40 m). I nærheden af ​​huset er der strand (afstand fra huset er en 3-4 minutters gang)! Hver af vores lejlighed har et areal på 50 kvadratmeter. Lejlighederne består af et køkken, stue, badeværelse, soveværelse og to terrasser (den ene med havudsigt og en med udsigt til haven, oliventræer og bjerge). Til din rådighed: Internet, klimaanlæg, grill, kedel, kaffemaskine, satellit-tv, TV, 2 terrasser, liggestole, parasoller, legeplads for børn, udendørs bruser, parkering i umiddelbar nærhed ... Bag huset er et rum for socialt samvær med grill. Hun indrømmer, at det er et lille sted, der giver fred, klare hav, flugt fra trafikpropper. Du kan øve svømning, gåture, cykling, fiskeri, dykning, eller du kan også bare slappe af og solbade. Hun indrømmer der er mellem Karlobag og Senja, står øen. Fra anerkendt meget nemt kan gå besøge: Plitvice Lakes, Velebit, Zrce (parti), Zadar, Senj, Karlobag.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ideel ankomsttid på 14 timer til 20 timer. Det ideelle tidspunkt for afrejse til 10:00. Tillæg for air condition er 5 EUR pr dag, en depositum (depositum) er 100 euro. Kæledyr er velkomne i alle lejligheder-tillæg. For reservation er forpligtet til at betale 25% af den aftalte pris, og resten af ​​den kontante betales ved ankomsten til enheden.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 40 m
  • Strand: 40 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
I vores lejligheder vil byde dig velkommen, at byde velkommen til vores traditionelle drikke og mad! Til din rådighed: en grill, kedel, kaffemaskine, satellit-tv, aircondition, TV, 2 terrasser, legeplads, fortøjning, parkeringsplads i nærheden af ​​huset, trådløst internet ... Vores smil og gæstfrihed vil være til din rådighed for varigheden af ​​dit ophold!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Perla
Marinka Rukavina Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kære! Vi håber, at du vil beslutte at bo i vores lejligheder! Vi vil gøre alt for at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Vi står til din rådighed! Hvis du har spørgsmål kan du kontakte os, vi reagerer så hurtigt som muligt!

Ferielejligheder Perla annonce er blevet set 11331 gange siden 21.03.2016.