Ferielejligheder ĐurđicaPrivlaka - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Leder efter et sted at holde ferie? Så du venter i Privlaka (Zadar region). Vi kan tilbyde overnatning i lejligheder til leje, Paarl. Vi tilbyder 3-værelses lejligheder, som har to soveværelser, køkken, badeværelse og stue med sovesofa og 1 værelses lejligheder har et soveværelse, køkken, badeværelse og stue. Lejlighederne har aircondition, en terrasse, og omkring huset er en stor have med gratis parkering for alle vores gæster.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
At foretage en reservation skal betales forskud omsættelige og afhængigt af antallet af dage, opholdt sig. Overnatning betales ved ankomst. Ideel ankomsttid er omkring 14 timer, og går op til 10 timer
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 600 m
  • Posthus: 600 m
  • Tankstation: 5 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Ved ankomsten vil du finde hjertelige værter med en velkomstdrink! Host er til rådighed for gæsterne 24 timer i døgnet for alle forespørgsler og behov.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Đurđica
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 16 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Nedožery-Brezany ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2023
Fantastisk ferie

Mange tak for overnatningen. Lejligheden var pæn, ren. Rolige omgivelser, parkering i gården, liggestole til rådighed i gården, mulighed for grill. Børn kunne lege i gården. Fru Ana tog rigtig godt imod os, hun var altid tilgængelig, hun var meget sød. Vi var meget tilfredse med alt. Jeg kan kun anbefale boligen, jeg har intet at klage over. Butikker, restauranter i nærheden.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Ružomberok ,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
Ferie

Miljøet var rent, hyggeligt, udstyret var tilstrækkeligt til de to uger, vi tilbragte hos dig. Det var lidt længere fra stranden, end jeg havde forventet, men vi gik i hvert fald rundt i området hver dag på vej til stranden. Det eneste der skuffede mig ved denne ferie var den konstante tilstedeværelse af myg om aftenen, man kunne ikke bare sidde på terrassen eller balkonen, vi blev alle bidt. Værtinden var altid ved hånden og meget imødekommende i alt, hvilket vi skylder hende en stor tak for. Privlaka er velegnet til et ophold med børn eller folk, der ikke kan svømme, på grund af den gradvise indgang til havet. Vandet er taljedybt på få meter.Der var dagligvarer, restauranter, is, karruseller i nærheden. Noget for enhver smag.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Prešov,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juni 2023
Tetiana og Kamil

Mange tak for en smuk ferie, behagelig indkvartering med alt, hvad vi behøver for at føle os godt! En særlig stor tak går til fru Ana, som indkvarterede os, hun var altid ved hånden og hendes venlighed rørte vores hjerter, jeg var så ked af det, da vi gik! Jeg har intet at klage over overnatningen, gæsternes velkomst også, stor gårdhave, mulighed for at grille, parkeringsplads, børn kan løbe rundt i gården, der er stille om natten og man kan sove rigtig godt. Fru Ane, et kram fra børnene og fra os

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Đurđica Šinković Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejligheder Đurđica annonce er blevet set 52012 gange siden 18.01.2017.