Ferielejligheder Villa Flora MarisPrivlaka - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 35 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Privlaka og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Vores hjem har 4 lejligheder (3 lejligheder på første sal og en i stueetagen) egnet til 2 til 5 personer. Villa Flora-Maris har en privat pool med hydromassage, som alle gæster kan nyde hver dag. Der er også en stor grillhave ved poolen. Derfor kan du regenerere fuldstændigt i skyggen af planter eller i liggestole. Vi er beliggende i en lille, stille gade og omgivet af marker. Den største og nærmeste strand ligger kun 700 meter væk. Der tilbydes parkering. Vores lejligheder er nye og komfortable. Vi har lagt en stor indsats i at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Og hvis du går glip af noget eller har brug for råd, kan du altid spørge os, og vi hjælper gerne.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indtjekning: 14:00 Check ud: 10:00 Vi ser frem til at se dig snart!
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Gæster kan annullere gratis op til 10 dage før ankomst. Gæsten betaler det samlede beløb i tilfælde af afbestilling inden for 10 dage før ankomst. Hvis ingen gæster dukker op, debiteres det samlede beløb.
Afstande
  • Hav: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 500 m
  • Læge: 600 m
  • Posthus: 1 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 25 km
  • Lufthavn: 30 km
  • Lystbådehavn: 25 km
  • Diskotek: 5 km
  • Nationalpark: 500 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Dette er det rigtige sted at slappe af i fred og ro fra stressende arbejde, trafikpropper og støj. Vi er omgivet af sandstrande (de fleste strande er lavvandede sandstrande), så du kan vælge den, der fungerer bedst for dig. Havvandet er krystalklart. Og hvis du keder dig med at svømme og ligge på stranden, er Zadar (en af de smukkeste historiske byer i Dalmatien) mindre end 20 km væk, Nin (en middelalderby med den berømte Dronningens strand og windsurfing område) er 3 km væk, Zaton 5 km (ridning, minigolf, dykning, sejlads, tennis) og Vir (kendt for sit natteliv og travle gader) er kun 5 km væk
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Flora Maris
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Moravské Budějovice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Villa Flora Maris, Juli 2018
fremragende!

For dem der søger fred på havet, er Privlaka et ideelt sted. og i form af indkvartering Flora Apartment er et klart valg for Privlaka. Selv om det kun er i udkanten af ​​byen, men når der ikke er udsigt til havet, vil det give dig udsigten til de storslåede bjerge i det fjerne. Ejerne af lejligheden er meget rart. Prisen på boligen er også smuk. Værelset var meget ren og helt moderne. Jeg skal bare vælge en ferie i flere dage. I 5 dage var der lidt at prøve en cykelsti langs havet, en glædelig rundtur med udsigt over havet ...... og at kende byen og andre muligheder for snorkling.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Žana Bošnjak Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Spansk,
Mere om ejeren

Vi er en lille familie, der altid stræber efter at gøre alt for at gøre din ferie så underholdende som muligt. Mindst en af os er altid her for at hjælpe dig med alt hvad du har brug for. Vi ønsker dig en uforglemmelig ferie, og vi håber, at du besøger os igen.

Ferielejligheder Villa Flora Maris annonce er blevet set 28402 gange siden 06.05.2018.