Ferielejlighed BuricaPrimošten - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 55 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Primošten og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden er beliggende i Primosten, et af de smukkeste steder i Dalmatien. Miles af smukke strande, krystalklart vand og masser af sjov for alle aldre, legeplads, vil fortrylle dig ved første øjekast. Lejligheden er ca 75m2 på to etezi. Stueetagen boligareal på 30m2, området er adskilt klimaanlæg, sofa, bord, køkken. Køkkenet er fuldt udstyret med redskaber til at forberede og servering af mad til ca. 8 personer. Badeværelse i stueetagen er udstyret med en vaskemaskine, brusebad, og andre sanitære faciliteter. Ovenpå er der to soveværelser og et badeværelse. Værelser i øst, har en balkon, dobbeltseng, en enkelt seng, klimaanlæg, indbygget garderobe, sengelamper frysere. Værelse i vest, har en dobbeltseng, og stort skab. Rummet har også aircondition. Badeværelset er udstyret med bruser og andre understøttende sanitære faciliteter. Vi leverer en parkeringsplads foran huset til en personlig køretøj. Kæledyr omsætningspapirer.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved første kontakt gæster til at bekræfte reservationen betale 20% af det samlede booking beløb til vores konto. Resten betales på stedet ved ankomst. Klare og forskellige dynamik betaling efter aftale med gæsterne. Ankomst til lejligheden efter 14, 00 den første dag som reservationen, gå op til 10, 00 aftalt dag. Hvis gæsterne har mere end én bil, vi leverer en parkeringsplads på lokale parkering gebyr. Aircondition er inkluderet i prisen.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 200 m
  • Bank: 300 m
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 900 m
  • Busstation: 900 m
  • Jernbanestation: 65 km
  • Lufthavn: 45 km
  • Lystbådehavn: 900 m
  • Sportsaktiviteter: 900 m
  • Diskotek: 2 km
  • Nationalpark: 30 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
I Primosten finder du masser af aktiviteter for børn, unge og modne. Miles af smukke strande gør det muligt at i løbet af dagen du finde det ideelle sted for svømning, var en skyggefuld strand, skjult, eller solrig strand fuld af aktiviteter for børn og unge. Under sommeraftener, en kulturel og kunstnerisk program på plads, og der er sjovt for alle, fra lokale diskoteker hvor gæsteoptræden af ​​forskellige kunstnere, til sommer karneval og fiskernes nætter. Alle vil finde noget for sig selv. På havnefronten regelmæssigt organiserede udflugter til nærliggende naturparker og resorts, og i landsbyen kan du leje scootere, både, osv .. Primošen elsker ved første øjekast og altid holder tilbage.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Burica
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Mladá Boleslav,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Burica, Juli 2014
Smukt sted

Primošten vi besøg i 10 år. Til denne lejlighed vi vender tilbage i flere år. Ejerne er meget imødekommende og hjælpsomme. Apartment placering er praktisk, beliggende i en rolig del af byen, tæt på stranden og byens centrum, ved siden af ​​købmand. Lejligheden er ren, udstyret med et køleskab, vaskemaskine, rummelig. Primosten er smuk, har sin charme. Anbefalede!

Anbefalet for : Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Chicago USA,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Burica, Juli 2015
Nød vores ophold!

En meget flot lejlighed i en bekvem beliggenhed og meget godt prissat! Det er et besøg værd! Lejligheden er moderne, rummelige, rene og meget komfortabel. Det er beliggende i et meget dejligt område og i let gåafstand til alt, men alligevel langt nok væk fra folkemængderne og travle natteliv at være fredelige natten. Byen er dejlige og har en masse at byde på. Det er en populær destination for god grund, med ting at gøre ved dag og nat. Vi kan varmt anbefale det!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Tirepied,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Burica, August 2015
Stor lejlighed!

Stor, midt i Primošten, kun få minutters gang fra stranden. Der er et supermarked lige ved siden af ​​lejligheden. Jeg opholdt sig der med min mand og vores to børn. Vi nød stilheden om aftenen. Lejligheden har alt hvad du har brug for og ejerne var meget rart og hjælpsomme. Jeg helt klart anbefale det!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ivana Burica Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

De venlige og diskret værter, vil vi hjælpe og rådgive dig på ethvert tidspunkt, men vi vil ikke være påtrængende og irriterende.

Ferielejlighed Burica annonce er blevet set 13687 gange siden 25.02.2016.