Ferielejligheder Vila NadaKorčula Prigradica - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Moderne udstyrede lejligheder i en meget stille del af øen Korcula, beliggende ca. 50 meter fra havet og sandstranden og 70 m fra centrum af Prigradica. Alle lejligheder med terrasser og havudsigt. For hver lejlighed er der en parkeringsplads med en baldakin til solbeskyttelse.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ved reservation er det nødvendigt at betale 20% på forhånd til bankkontoen til ejeren af faciliteten inden for 10 dage. Bankkonti i fremmed valuta (EUR) er: OTP BANKA dd Ulica Domovinskog rata 61 21000 Split IBAN: HR 4624070003105332490 KONTO 01009718432 BIC / SWIFT OTPVHR2X Pocrnja Jadranko Prigradica 58/2 20271 Blato, Kroatien Bank (HRKANKa) konto er: OTP 21000 Split IBAN: HR 5224070003235323052 Pocrnja Stjepan Prigradica 58/2 20271 Blato, Kroatien Anbefalet ankomst og afgang på lørdage. Indgang til lejlighederne fra 14 timer. Forlader lejligheden kl. 10.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 100 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 2 km
  • Lufthavn: 100 km
  • Lystbådehavn: 7 km
  • Sportsaktiviteter: 20 m
  • Diskotek: 2 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Vi foreslår, at du beslutter dig for at komme til os for første gang, og du behøver bestemt aldrig at tænke over, hvor du skal på ferie, fordi du altid kommer til din lejlighed. BEMÆRK: For gæster med en lille baby er det muligt at bruge en barneseng. SÆRLIGT TILBUD FOR SÆSONEN 2021 -Gæster, der booker en lejlighed i mindst 7 dage i måneden JUNI og SEPTEMBER (6 og 9) har en anden dag gratis. -Gæster, der booker en lejlighed i mindst 10 dage i måneden JULI og AUGUST (7 og 8) har en anden dag gratis. Mulighed for at arrangere middag (dalmatisk og bosnisk køkken-grill) efter aftale med ejeren af lejligheden. Mulighed for at leje en lejlighed i en længere periode selvfølgelig med en aftalt deadline og gebyr. VELKOMMEN!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Vila Nada
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Litija,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, Juli 2021
Korcula

Prigradica er et smukt lille sted, hvor du har alt, hvad du har brug for til en ferie. Havet er krystalklart, stranden er smuk og ryddig. I nærheden er en lille butik og kroer, hvor de har god mad. Lejligheden er pænt indrettet, ren og har en smuk havudsigt. Jeg vil også gerne rose ejeren Jadranko, som er meget venlig og hjalp os, da min kæreste og jeg havde brug for en læge.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ribnica,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2021
Prigradica

Fantastisk, vi var på ferie i august. Vi er altid fulde af indtryk, da havet er krystalklart ligesom lejligheden. Ejeren er meget venlig, men landsbyen skal hvile, fordi der er fred. Prøv det, du vil ikke fortryde det.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Rogaška Slatina,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2021
Ferie i juli

Vi tilbragte en vidunderlig ferie i Prigradica. Vi nød freden, det krystalklare hav og venligheden hos de lokale. Lejligheden har en separat indgang og en smuk udsigt fra terrassen, den er rummelig nok, stranden, butikken og restauranten er tæt på. Ejerne er meget venlige, vi følte os hjemme. Vi kommer gerne tilbage.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Stjepan Pocrnja Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Slovensk,
Mere om ejeren

Vi foreslår, at du beslutter dig for at komme først med os og helt sikkert vil du ikke nogensinde har behov for at tænke, hvor du går på ferie, fordi du altid vil komme til din lejlighed. Velkommen!

Ferielejligheder Vila Nada annonce er blevet set 52487 gange siden 06.11.2016.