Sommerhus PremudaPremuda - Kroatiske øer

priser fra € 250 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Premuda og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Komfortabel, fritliggende, familie hus på den vestlige side af øen, i en olivenlund, vinstokke og citrusfrugter, med udsigt over åbne hav og koralrev. Huset er diskret adskilt, indhegnet, klimaanlæg, med en meget behagelig rum for socialt samvær udendørs og indendørs. Huset har to. I stueetagen er to rummelige soveværelser, badeværelse, stue, spisestue og udendørs terrasse med dæk. Ovenpå er der to soveværelser med terrasser, badeværelse. Ved huset fortsætter rummelig kælder, udstyret med et stort bord, alle apparater, tv, aircondition, pejs. . Inden huset er en parkeringsplads med tre parkeringspladser. Stranden, restauranter og butikker er en 5 min gåtur.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
På øen kan nås med flyvebåd eller færge. VIGTIGT: Når du ankommer i bil, er det nødvendigt på det tidspunkt at reservere en plads på færgen, www. Jadrolinija. time For at gøre en reservation er forpligtet til at betale 20%, og resten ved ankomst. Et depositum på 200 EUR tages som en garanti for, at huset vil blive returneret i den stand, hvori det blev modtaget; hvis betingelsen er opfyldt depositum returneres ved afrejse.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Posthus: 500 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrink er inkluderet i prisen På øen er muligt organiziratri tur til nærliggende øer (Silba, Olib Pag, Ist ..)
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Premuda
Nada Martić Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Sommerhus Premuda annonce er blevet set 3980 gange siden 05.04.2017.