Ferielejligheder PremudaPremuda - Kroatiske øer

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighedshuset ligger 150 m fra hovedhavnen - havnen i Krijal. Lejlighederne er på omkring 40 kvadratmeter og består af et soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med bruser samt rummelig stue og køkken. En komfortabel sovesofa kan fungere som en ekstra seng til to personer. De er udstyret med satellit-tv, wi-fi og aircondition. De udstråler en rustik stil og er fulde af interessante og originale detaljer, som giver dem en særlig varme og charme. Grundet de forskellige toner i indretningen i lejlighederne og lettere navigation ved booking, er lejlighederne opdelt i brun - chokolade og hvid - vanilje. :-)

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
20% forudbetaling betales til ejerens bankkonto, ankomsttid afhænger af bådens sejlplan, mens afgang er planlagt til kl. Reservationen anses for gyldig, når forudbetalingen er indbetalt til ejeren af anlæggets konto. VIGTIGT: Kommer du i bil, er det nødvendigt at bestille plads til bilen på færgen i tide på linket: www. sejllinje. hr. Ved ankomsten tager lejlighedsejere et depositum på € 200 til den såkaldte Damage control - en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at lejlighederne efterlades i samme stand, som de var, da gæsten ankom. I dette tilfælde refunderes det fulde beløb til gæsten ved afrejse. :-) Ved tidlig afrejse fra lejligheden er gæsten forpligtet til at betale det fulde beløb for den aftalte reservation.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 70 m
  • Posthus: 500 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Premuda
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 22 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Hrvatska,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2023
En perfekt sommerdrøm

Perfekt (men perfekt) rent og udstyret, pænt, rummeligt og komfortabelt, ideelt integreret i en vidunderlig, stille ø med den smukkeste strand. Alt er tæt på, idyllisk og stemningsfuldt (både stranden og butikken og landsbyen). Der er lagt en stor indsats i indretningen og atmosfæren af lejligheden, som er i tråd med ideen om en ideel sommerferie, alt er fyldt med behagelige og diskrete rustikke maritime motiver, der fuldender ideen om, hvilken ferie her er: sommerfred. Lejligheden er 5/5, det er helt sikkert. Men værterne, de er 6/5. Over hver vurdering.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juli 2023
Lykkens ø

Hvad skal jeg sige, hvis det ikke allerede er skrevet... selve roserne, så her vil jeg slutte mig til de positive kommentarer ;) Vores værter Sanja og Milan er vidunderlige sjæle, varme, gode, positive, kære, venlige, jeg kan kun skrive superlativer. Ved den første kontakt blev det antydet, at det ikke bliver endnu en sommerferie, et nyt sted, så vi kan sætte et "tjek" og komme videre. Så fra selve boligen, som er upåklagelig, følelsen som om du er kommet ind i et eventyr, så mange detaljer i lejligheden, som du opdager hver dag, til historien om, at alt er Milanos hænder, så meget kærlighed i det rum kan du mærke, at det er utroligt. Renlighed på niveau med et 5* hotel, Sanja er dronningen, alt lugtede, om kagen og drinken der bød os velkommen, det vil jeg ikke tale om :) Gæstfriheden hos de lokale selv kan ikke beskrives med ord, tilgængelige til enhver tid, og diskret, og alligevel kommer de så meget ind under huden med deres positive energi, at de stråler, at det er umuligt ikke at hænge ud med dem :) Vi tog til øen for at hvile og koble fra alt og alle, og vi faldt til ro, og alt takket være disse til to sjæle :) Uden falsk beskedenhed kan jeg sige, at vi har fået nye skønne venner, som jeg ikke er i tvivl om, at vi vil hænge ud og komme til lykkens ø igen :) Sanja og jeg er trods alt tvillinger, født på samme dato, og vores drenge er i samme branche, så ja.. Jeg synes, at hver eneste kommentar er overflødig ;) Folk, mine varme ønsker for alt relateret til denne bolig, mennesker, ø... alt :) Kom og se selv hvordan det var for alle os der var der :) Stort stort tak Sanja og Milan, i er vidunderlige :*

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2022
Fantastisk ferie, fantastiske værter!

Først og fremmest al ros til værterne, ekstremt søde mennesker, altid klar til at hjælpe og give råd om hvad som helst. Indkvartering som på billedet, hvis ikke bedre. Skinnende rent, luftigt, dekoreret med alle de nødvendige ting. Værterne tog imod os med en velkomstdrink og dessert. Valg af indkvartering bestemt for enhver anbefaling!!! Absolut den rigtige destination for total, maksimal ferie!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Milan i Sanja Stepanović Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Ferielejligheder Premuda annonce er blevet set 56383 gange siden 20.01.2014.