Ferielejligheder OliverPremantura - Istrien

priser fra € 45 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Premantura og Istrien!
Detaljeret beskrivelse

Smukt indrettede sommerhus Lejligheder Premantura tæt på havet og naturparken Kamenjak Maximilian-lejligheden kan rumme to til fire personer. På anden sal er der en rummelig lejlighed Maximilian med separat soveværelse, badeværelse og stue, spiseplads og åbent køkken. Maximilian-lejligheden er indrettet i moderne stil, køkkenet er rummeligt og veludstyret. Lejlighed Oliver kan rumme to til fire personer. På første sal er der en rummelig Oliver lejlighed med separat soveværelse, badeværelse og stue, spiseplads og åbent køkken. Lejlighed Oliver er indrettet i en moderne stil, køkkenet er rummeligt og veludstyret. Studio Alex kan rumme to til fire personer. Rummelig studie i stueetagen med en dobbeltseng, udtrækssofa og spisebord i stuen, badeværelse og åbent køkken. Lejlighed Alex er indrettet i en moderne stil, køkkenet er rummeligt og veludstyret.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Indkvartering regler Check-in: 16:00 h Check-out: 10:00 h Forskudsbetaling: 20% Depositum: EUR 120, 00 refunderes Maks. antal gæster 12 Husdyr: Tilladt, Yderligere EUR 5,00 pr. Nat Prisen inkluderer: Moms, turistskat og alle opført på hjemmesiden
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 1 km
  • Strand: 1 km
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Bank: 50 m
  • Jernbanestation: 10 km
  • Lufthavn: 18 km
  • Lystbådehavn: 10 km
  • Nationalpark: 500 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
I den sydlige ende af Istrien ligger naturparken Rt Kamenjak. Her finder du sjov og eventyr for hele familien! Fra Safari Bar har du den bedste udsigt over dette område - sandsynligvis en af ​​de mest usædvanlige restauranter på den kroatiske kyst. Her skal du helt sikkert prøve dit hjem sangria!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Oliver
Adrias Tours Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

Adrias Tours er et lille, men omfattende online rejsebureau baseret i Medulin. Vores speciale er, at vi er strengt specialiserede udelukkende for området i det sydlige Istrien og alt, hvad der tilbydes i dette område.

Ferielejligheder Oliver annonce er blevet set 7198 gange siden 01.06.2018.