Ferielejlighed KorenMedulin - Istrien

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Medulin og Istrien!
Detaljeret beskrivelse

Lejligheden er 50m2 stor. Den består af et soveværelse, badeværelse, køkken i forbindelse med stuen, entré og balkon. Lejligheden er beliggende på anden sal i en bygning med flere lejligheder og har en parkeringsplads foran bygningen. Lejligheden kan rumme 2-4 personer, der er en dobbeltseng i soveværelset, og en seng til to voksne i stuen. Hele lejligheden, især køkkenet og badeværelset, er udstyret med alle de nødvendige apparater og ting til et behageligt ophold. Prisen som lejligheden lejes til inkluderer: ophold i lejligheden, alle udgifter til el, vand, aircondition, alle turistafgifter, sengelinned, lagner, håndklæder og alt køkkenudstyr og service. Mad og forplejning er ikke inkluderet, og der er ikke mulighed for yderligere betaling for mad eller forplejning. Bygningen er beliggende i en stille gade, uden meget støj. I nærheden er der flere restauranter, caféer og rejsebureauer, samt et supermarked, apotek, apotek, bageri, hæveautomat. Byens centrum er omkring 500 m væk, den største strand er omkring 1000 m væk

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Hvis gæsten ønsker at reservere lejligheden, kræves der et obligatorisk depositum inden for 3-5 dage efter aftale med udlejer. Depositum er 30% af det samlede beløb. Det resterende beløb betales på ankomstdagen. Depositummet kan ikke refunderes, og der er ingen mulighed for at returnere pengene til gæsten i tilfælde af annullering af reservationen. betaling sker ved indbetaling til udlejers konto. betaling med kreditkort er ikke muligt.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
tilbagebetaling af depositum/forskudsbetaling er kun mulig under særlige/ekstraordinære omstændigheder, og da i henhold til aftale mellem udlejer og gæst
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 1 km
  • Bycentrum: 500 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 400 m
  • Bank: 300 m
  • Posthus: 500 m
  • Tankstation: 200 m
  • Lufthavn: 10 km
  • Lystbådehavn: 10 km
  • Sportsaktiviteter: 1 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
I nærheden af lejligheden, ca. 200 m væk, er der en lille halvø Vižula, der er flere mindre, uplejede, vilde strande. Vižula er også et historisk-arkæologisk sted, og der kan du se rester af bygninger fra romertiden. Medulin ligger 7 km fra Pula og er et godt udgangspunkt for at udforske regionen. Forskellige seværdigheder kan findes især i Pula, her i Vodnjan, Banjole, Pomer, Premantura eller Ližnjan. Kamenjak Nature Park er særligt interessant, hvor der er dinosaurfodspor, unikke orkideer og over 20 bugter og strande med krystalklart hav. Der er mere end 10 øer i Medulins øhav, som kan besøges på forskellige udflugter. udlejer ikke sørger for eller organiserer yderligere aktiviteter, udflugter mv. kæledyr er ikke tilladt.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Koren
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 4 anmeldelser
OSIJEK,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2023
En uforglemmelig sommer

I sommer tilbragte vi 10 utroligt skønne dage i en lejlighed ved havet, og vi kunne simpelthen ikke være mere tilfredse med oplevelsen! Ved ankomsten blev vi mødt af kære Marija, som vandt vores hjerter med sin usædvanlige venlighed og gæstfrihed, og hendes opmærksomhed på detaljer var enestående. Hun introducerede os grundigt til lejligheden og alt, hvad vi havde brug for at vide om den, og vi havde alt, hvad vi havde brug for til vores daglige behov i den, hvilket gjorde vores ophold meget lettere, vi følte os hjemme med det samme ved ankomsten. Og for slet ikke at tale om de smukke gaver, hun forberedte til os, både til os og til vores børn. Den gestus bevægede os virkelig og gjorde vores ankomst endnu smukkere. Vores ophold i denne lejlighed vil efterlade varige minder. En fantastisk værtinde, en smuk lejlighed og en utrolig beliggenhed gjorde denne ferie uforglemmelig. Vi anbefaler stærkt denne lejlighed til alle, der leder efter en perfekt ferie ved havet. Tak for alt!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Medulin

Jeg var meget glad for at møde en utrolig dejlig og smuk familie som din, og jeg er især glad for, at I var mine gæster. I var særligt søde og behagelige gæster. Det er altid rart at være vært for en familie som din. Jeg er glad for, at du tilbragte en dejlig og behagelig ferie i Medulin, og at du kunne lide min lejlighed, og at du var tilfreds med din ferie i min lejlighed og i Medulin. Mange tak for den fine kommentar du skrev. Jeg håber, at du måske vil vælge Medulin til din ferie noget mere tid.Du er altid velkommen. Mange venlige hilsner til hele familien Marija

Nasice,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Koren, Juli 2018
Ferie i den smukke Medulin

Alle roser fru Koren, hun var en stor vært. Lejligheden var stor, i det har du alt hvad du behøver endnu mere end det. Placeringen af ​​lejligheden er fremragende. Vi gjorde et godt stykke arbejde. Med venlig hilsen, gos.Koren.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Medulin

Jeg var meget glad for at møde dig om, hvad du var mine gæster. Det er altid rart at have en dejlig familie som din. Mange tak for den gode kommentar, du skrev. Jeg er meget glad for at være tilfreds med din ferie i min lejlighed og Medulin. Jeg håber du kan, måske en anden gang at vælge Medulin til din ferie.

stans,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejlighed Koren, Juli 2018
årlig

Ingen overraskelser. Ligesom for to år siden. Ros for hr. root

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
tak for kommentaren

Tak for dine venlige ord i kommentarerne. Det er dejligt at have hyggelige og behagelige gæster som dig. Jeg vil altid have mine gæster at få et pænere og mere behageligt ophold i min lejlighed. Jeg forsøger altid at få et bedre forhold til mine gæster, til gensidig tilfredshed.

Vis alle anmeldelser
Marija Koren Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Mit navn er Mary Koren. Jeg kan lide at leve på kysten og havet. I mange år det meste af året, jeg bor i Medulin, en charmerende lille by i den sydlige del af halvøen Istrien, som jeg tror giver mange muligheder for en behagelig ferie. Jeg tror det, og du kan lide det, hvis du beslutter at komme her.

Ferielejlighed Koren annonce er blevet set 33586 gange siden 12.05.2015.