Ferielejlighed Agava Ližnjan - Istrien

priser fra € 36 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Ližnjan og Istrien!
Detaljeret beskrivelse

To værelses lejlighed med balkon ligger på første sal i et familiehus i en rolig del af Ližnjan, 10 minutters gang til den første strand, 5 minutter til centrum og købmandsforretning og kun 1-2 minutter til den første restaurant og bageri. Det har en separat indgang og en indhegnet gård. Det er godt for par, familier med børn, venner...Lejligheden er fuldt møbleret og måler 70 m2. Det består af et køkken, stue, to soveværelser og et badeværelse. Køkkenet har en opvaskemaskine, en ovn, et stort køleskab med fryser og et rummeligt badeværelse med et stort badekar og en vaskemaskine. Lør-tv, WiFi, aircondition er gratis at bruge og opkræver IKKE ekstra. Vi forsyner dig med væsentlige ting som olie, salt, kaffe, te, krydderier, sæbe, vaskemidler. Her kan du tilbringe en rolig og afslappende ferie omgivet af natur og nyde udsigten fra balkonen til vinmarken og byens centrum. Kvarteret er stille med meget lidt trafik, naturen bevares, og der er masser af steder at gå, dykke, cykle, jogge.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Ankomst efter kl. 14 på ankomstdagen, afgang indtil kl. 10 på afrejsedagen (med mulighed for tidlig ankomst og senere afgang, afhængig af tilgængelighed med obligatorisk forhåndsvarsel). Umiddelbart efter reservationen skal der betales 30% forskud, resten betales til det kontonummer, vi sender til dig via e-mail eller PayPal senest 14 dage før sæsonens ankomst eller ved sæsonens ankomst. Et depositum på € 100, 00 betales ved ankomsten. Depositumet refunderes til gæsterne ved afrejse, hvis lejligheden efterlades i den tilstand, der er fundet. Fritidsskat er inkluderet i prisen. Rengøring opkræves ved reservation af € 20. Kæledyr er tilladt, gebyret er € 5 / nat. .
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Kære gæster, velkommen til vores lejlighed og under disse usædvanlige omstændigheder. Rejs venligst samvittighedsfuldt. Vi har justeret vores afbestillingspolitik til din situation, så du kan annullere 7 dage før dine reserverede ankomstdato med 100% udbetaling. Hvis du afbestiller inden for 7 dage før ankomst, beholder vi depositumet fuldt ud. Denne annulleringspolitik er gyldig, indtil afslutningen af pandemien er erklæret.
Afstande
  • Hav: 1.3 km
  • Strand: 1.5 km
  • Bycentrum: 300 m
  • Dagligvarer: 400 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 300 m
  • Apotek: 400 m
  • Posthus: 300 m
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 12 km
  • Jernbanestation: 13 km
  • Lufthavn: 9 km
  • Lystbådehavn: 3 km
  • Sportsaktiviteter: 1.2 km
  • Nationalpark: 18 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Der er gratis parkering i haven. Velkomstdrink, håndklæder og sengetøj er inkluderet i prisen. Gæsterne kan nyde haven foran huset med havemøbler og en stor parasol omgivet af grønt, om morgenkaffen, læse en bog eller til morgenmad / aften med deres familie. Vi anbefaler vores gæster attraktive og interessante destinationer, udflugter. Lejligheden har en info desk med foldere med lokale attraktioner, kort over Liznjan og de omkringliggende steder. En let bærbar grill findes også, som kan indstilles til det ønskede sted.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Agava
Alen & Marija Crnković Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Vi er Crnkovic-familien. Vi elsker at møde nye mennesker, og vi er glade for naturen, især havet. Vi har lejet i flere år. Velkommen til vores lejlighed. Vi er glade for at være til din rådighed for at gøre din ferie så behagelig som muligt, at nyde og føle sig hjemme. Med venlig hilsen!

Ferielejlighed Agava annonce er blevet set 10001 gange siden 29.09.2019.