Ferielejligheder LiliPag Povljana - Kroatiske øer

priser fra € 45 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Pag Povljana og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne "Lili" ligger i centrum af Povljana, i en stille bydel, på gaden uden trafik og skarer. Der er en kort gåtur til byens centrum. Der er: en butik, pengeautomat, en restaurant, fem cafeer, et bageri, et fiskemarked, en konditori, en fastfood, en kiosk, en busstation og alle underholdningsfaciliteter. På blot et par minutter er der et apotek, et posthus, et sundhedscenter. Der er også udvekslingskontor, turistkontor og den anden. Povljana er rigeligt med smukke strande (sandsten, sten, beton) med ledsagende strandpromenadefaciliteter (restauranter, caféer), vandland, vandcykler, liggestole, parasoller og massage. Der er også mange vilde strande og nudiststrand og strand til hunde. En dejlig ferie på en af strande er også leveret af de rummelige fyrreskove med vandland og lægemudder. Alle strande har en stor parkeringsplads, der ikke betales. Der er en bred promenade på tværs af gaden, hvor mange turister kommer. Gangbroen blev oplyst om natten og bænken blev sat. Der er tennisbaner, fodboldbaner, cykelstier, trampoliner, forlystelsesparker og andre underholdende faciliteter til yngre børn. Vi lejer lejligheder for op til 4 personer. Et værelse er et soveværelse med to senge (dobbeltseng). Det andet værelse har en madras og en sovesofa, og der er et spisestue med et LCD-tv. For et behageligt ophold har alle lejligheder en balkon og man har en stor terrasse. Vi har en meget stor parkeringsplads og mulighed for at parkere dit køretøj i en lukket gård. Stedet er ideelt til en rolig familieferie. På nordsiden af huset er der en smuk udsigt over Velebit, hvorfra der kommer en behagelig bjergluft, og den sydlige del af byen ses af byen og havet (i det fjerne). Med bil kommer du til byen Pag i omkring 5-10 minutter, nær Novalja og Zrće strand og byen Zadar.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Du kan betale vores udenlandsk valuta giro konto, hvis du kommer fra udlandet eller i en løbende konto, hvis du er gæst fra Kroatien. Vi accepterer ikke kortbetalinger. Forskudsbetaling betales mindst 3-4 nætter (afhængigt af det samlede antal overnatninger). Indgangen til lejligheden er senest 13 timer (ofte før) og forlader lejligheden senest kl. 10.00.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Bycentrum: 90 m
  • Dagligvarer: 90 m
  • Restaurant: 80 m
  • Læge: 200 m
  • Apotek: 100 m
  • Bank: 200 m
  • Posthus: 200 m
  • Busstation: 80 m
  • Sportsaktiviteter: 300 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Lili
Helena Lozančić Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Mere om ejeren

I 30 år har vi med succes lejet lejligheder i Povljana på øen Pag. Mange gæster har tilbragt deres ferie i vores kommentarer og anmeldelser på vores facebook side \ Apartments Povljana Pag \ du kan se, at de er tilfredse med vores indkvartering og service. Vi har altid været den første gæst at være tilfreds.

Ferielejligheder Lili annonce er blevet set 11218 gange siden 01.06.2019.