Ferielejligheder LucijaPosedarje - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 26 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Posedarje og Zadar og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

SPECIAL TILBUD TIL 9MJ-GRUPPER (20-40 personer) TILBUD MED KUND OG DINNER FOR 16EUR PER PERSON! På vores fredelige sted i hjertet af det nordlige Dalmatien, der hedder Posedarje, ligger vores lejligheder Lucija. Fra den smukke stenstrand er vi 100m væk og fra centrum 50m. Inden for lejligheden er der en nyåbnet taverna-restaurant, hvor man kan bestille halvpension (morgenmad og aftensmad) og en købmand. Udsigter fra vores balkoner til havet vil minde om, at vi er ufuldstændige som værter. Og som værter vil det være en ære at være vært for dig i nyrenoverede lejligheder og værelser. Vi håber oprigtigt, at som vores kommende gæster på Apatman Lucija vil give vores team en ukvalificeret mulighed for at skrive sider med uundgåelige indtryk. Vi glæder os til din ankomst

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Mulige betalingsmåder sker via en online ordre eller generel betaling og online betaling via WSpay ™ - et sikkert online kreditkort autorisationssystem i realtid. Vi har sikret online betaling med følgende kort: American Express®, MasterCard®, Maestro® og Visa. Når du foretager en betaling, betaler du 30% af forskuddet eller det samlede beløb.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 10 m
  • Restaurant: 10 m
  • Læge: 70 m
  • Apotek: 200 m
  • Posthus: 200 m
  • Tankstation: 5 km
  • Busstation: 200 m
  • Lufthavn: 2 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Posedarje kan også prale af betydelige turistmål, hvoraf Zadar blev erklæret verdens destination i 2016. Den naturlige skønhed, der er betagende fra nationalparken Kornati til nationalparken Plitvice, National Park Krka, er de uundgåelige destinationer, du skal besøge. For dem, der kan lide adrenalin, arrangerer vi udflugter til nationalparken Paklenica, hvor du kan føle klatringens magi eller tilstedeværelsen af guider for at lære vandrestien at kende med et professionelt team. Ikke så uberørt kano Zrmanja er kendt for sine rapids og er ideel til rafting. . Også omkring 4, 5 km fra Posedarje er den gamle Maslenica-broen, hvor du kan søge om bungee-hoppe. Den nyligt åbnede Beach Club Stars Posedarje tilbyder en god underholdning.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Lucija
Apartment Lucija Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Tjekkisk, Ungarsk, Slovensk, Russisk,
Mere om ejeren

Velkommen til profilen Ferielejligheder Lucija Posedarje. Følg os også på vores hjemmeside www. apartment-lucija. com og på facebook https://www. facebook. com/holiday. kroatien/ hvor du kan opleve en masse interessante detaljer om os

Ferielejligheder Lucija annonce er blevet set 22258 gange siden 31.01.2017.