Ferielejligheder Ana & MarinaPoreč - Istrien

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Poreč og Istrien!
Detaljeret beskrivelse

Lejlighederne "Ana" og "Marina" er beliggende i et nybygget luksushus i Varvari bosættelsen. Lejlighed "Ana" ligger i stueetagen, mens "Marina" Lejligheden ligger på første sal. Selvom lejlighederne ligger i umiddelbar nærhed af Poreč, tilbyder de en oase af fred og afslapning med deres position. Den fremragende placering af lejlighederne "Ana" og "Marina" tilbyder et væld af attraktive steder og værdifulde seværdigheder. Kun 3 km væk er Porečs gamle bydel, attraktive strande, luksushoteller, vinbarer, kaffebarer og natklubber. Inden for lejlighederne "Ana" og "Marina" er der en rummelig gård med en udendørs pejs, der giver dig mulighed for at nyde grillen. Også inden for gården er der fri parkering og en have sidder sat til morgenkaffe og en eftermiddags kold drink. Begge lejligheder er udstyret med Wi-Fi signal, aircondition, vaskemaskine, strygejern, hårtørrer, brødristere, vandvarmere og alle andre nødvendige apparater til et behageligt ophold.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling sker på ankomstdagen, og på aftalens tidspunkt betales forskud på 15% af den samlede boligmængde. Et sådant forskud giver gæsten indkvarteringssikkerhed. Ved afbestilling af reservationen er forskuddet ikke refunderbart. Ideel ankomsttid er 15 timer og afgangstid op til 10 timer. Ved overdragelse af nøglerne tager lejeren 50 € som en forsikring mod mulige skader. Hvis før afgang af gæsten er fundet betingelsen som angivet, vil forsikringen blive returneret, ellers vil lejeren beholde 50 € som erstatning for skaden.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 3 km
  • Strand: 3 km
  • Bycentrum: 3 km
  • Dagligvarer: 1.5 km
  • Restaurant: 500 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Udover lejeprisen er en flaske istriske vin fra lokale vinproducenter med en skål frugt og en afkølet flaske mineralsk og ikke-forurenet vand inkluderet i prisen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ana & Marina
Anamarija Blažević Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Ferielejligheder Ana & Marina annonce er blevet set 11701 gange siden 04.02.2019.