Ferielejligheder Villa LeaPodstrana - Split og dens omgivelser

priser fra € 89 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Podstrana og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Luksuriøst møbleret lejlighed tilbyder alt til en ubekymret ferie. Ideelt beliggende på stranden. Lejligheden har en terrasse, hvorfra man kan nyde den smukke udsigt. Terrasse med havemøbler, som er en stor mulighed for at socialisere i det fri med et udvalg af retter, som du kan gøre på grillen, der er tilgængelig for alle vores gæster. Der er privat strand stole og paraplyer, som vi stiller til rådighed for alle vores gæster uden ekstra beregning. Lejligheden har to soveværelser, et badeværelse og et ekstra toilet og køkken med spisestue. Køkkenet er fuldt udstyret og det indeholder og opvaskemaskine, ovn, køleskab og el-kedel. Sengetøj og håndklæder er tilgængelige, og er gratis ændring, hvis det er nødvendigt. I det ene soveværelse har en dobbeltseng, mens den anden har to enkeltsenge. I stuen har en sovesofa egnet til to personer. Som en del af badeværelset er der vaskemaskine.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Hvis du er interesseret i vores bolig så send din anmodning. Hvis vi har ledig kapacitet, vil vi sende dig vores tilbud og give en rabat, hvis du byde på i øjeblikket. Når du beslutter dig for at bestille, skal du betale et forskud på 30 procent af det samlede beløb. Forskuddet kan betale kort eller på vores bankkonto. Resten betales ved ankomsten. Bekendtgørelsen er 14 dage og forudbetaling er ikke refunderes. Anlægget kan også tilmelde efter to timer om eftermiddagen. Afgang er senest klokken ti om morgenen. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kan lide en anden ankomsttidspunkt. Ingen problemer vil blive skræddersyet til dine behov, men med forudgående annoncering for at forberede.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Dagligvarer: 500 m
  • Restaurant: 100 m
  • Busstation: 11 km
  • Jernbanestation: 11 km
  • Lufthavn: 30 km
  • Lystbådehavn: 11 km
  • Sportsaktiviteter: 1.6 km
  • Diskotek: 1.6 km
  • Kasino: 1.6 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
For alle vores gæster på grund af sin fremragende beliggenhed på stranden giver stole og parasoller. Også på stedet er en grill, hvor du kan tilberede lækre retter. Hvis du har brug for hjælp til at arrangere transport eller ture, vi har til dig. Vi vil gerne anbefale lokale restauranter med de bedste fødevarer, de seværdigheder du skal se disse begivenheder, der er karakteristiske for Dalmatien.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Villa Lea
Lea Jovanović Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk,
Mere om ejeren

Kære gæster, vil vi være meget glade for at imødekomme dig i vores nyrenoverede bygning beliggende i en lille dalmatiner by Podstrana på stranden. Gæst tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi vil være som værter forsøger at lyse op din ferie og give alle oplysninger til brug for en ubekymret ferie. Vi glæder os til at se dig!

Ferielejligheder Villa Lea annonce er blevet set 5227 gange siden 13.03.2016.