Ferielejligheder KaroPodstrana - Split og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vi er beliggende i Podstrana. Stedet ligger mellem to byer, Split og Omis. Huset ligger få skridt fra havet. Vi har en stor gård, hvor der er borde og stole til hver lejlighed, grill, gynger, liggestole, udendørs bruser. Fra gården kommer du til en stenstrand, hvor der er liggestole til hver af vores gæster. Huset har egen parkeringsplads. Hver lejlighed har balkoner med udsigt over havet. Vores gæster elsker vores lokale produkter. I nærheden er der børnepark, vandland, legeplads med træningsudstyr, lille fodbold- og volleyballbane. Placeringen mellem byerne Split og Omis byder på et rigt turisttilbud, fra historisk sightseeing til adrenalinsport. Der arrangeres forskellige bådture til øerne. Vores område er rigt på klippefyldte og høje bjerge, der fra deres tinder giver udsigt over havet og afslører al mangfoldigheden i denne imponerende verden. Vores bjerge bugner af vandrestier og faciliteter. Vores floder efterlader dig forpustet med deres skønhed.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Det betales kontant, og ved reservation er det nødvendigt at betale et vist forud for reservationens gensidige sikkerhed. Vi sender en skriftlig bekræftelse på reservationen (voucher). Ankomst kl. 14.00 og afgang kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 6 km
  • Dagligvarer: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Læge: 400 m
  • Apotek: 400 m
  • Bank: 6 km
  • Posthus: 500 m
  • Tankstation: 6 km
  • Busstation: 12 km
  • Jernbanestation: 12 km
  • Lufthavn: 30 km
  • Lystbådehavn: 3 km
  • Sportsaktiviteter: 50 m
  • Diskotek: 3 km
  • Kasino: 3 km
  • Nationalpark: 60 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Vi byder altid vores gæster velkommen med en velkomstdrink, som vi selv producerer. Derudover kan vores gæster smage og købe vores hjemmelavede ekstra jomfru olivenolie, hvid- og rødvin, håndværksøl og prosecco - dessertvin lavet på soltørrede druer.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Karo
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 27 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Schlagenthin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2021
Ubeskrivelig

Vi tilbragte 10 nætter her, og alt, hvad vi kan sige, er, at vi helt sikkert kommer tilbage. Det var som at komme hjem fra det første minut. Alt var lige rigtigt. På denne måde vil vi igen sige tak til jer alle for at gøre det muligt for os at gøre denne ferie uforglemmelig.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Ejernes svar
Vores kære ...

tusinde tak for sådan en dejlig kommentar. I var vores kære gæster, og vi glæder os til at komme tilbage :-)

Sveti Ivan Zelina,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2020
En vidunderlig ferie

Vi tilbragte to uger i lejligheden. Alt, hvad der er skrevet i beskrivelserne og vist på billederne, kan ikke formidle lejlighedsudstyret og hele husstanden, den unikke placering, nærheden af havet og den udsigt, der er givet. Alt er meget smukkere i virkeligheden. Ejerne (Željko og Senka) er vidunderlige mennesker, der til enhver tid er tilgængelige og kontrollerer, om deres gæster er tilfredse, og om de har brug for noget. Gæsterne har mulighed for at købe lokale landbrugsprodukter (prisvindende jomfru olivenolie, fremragende hvide og røde vine, valnødder, kirsebær, prosecco), og ved afgang modtager hver gæst ansjoser, olivenolie og vin. Den ferie, vi tilbragte, var en af de smukkeste, vi hvilede virkelig og slappede af, og vi tror, vi kommer tilbage for at gøre det igen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Vores kære ...

tusind tak for den skønne kommentar. I var vores kære gæster, og vi håber at se jer igen :-)

Wien,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2020
Som i paradis

Vi tilbragte en uge i lejligheden. Lejligheden er godt udstyret (endnu bedre end på billederne), udsigten er unik, havet er næsten forbundet med terrassen. I den store have i lejligheden havde hver lejlighed sit eget bord i skyggen, og terrassen med havudsigt er også tilgængelig i hver lejlighed. Supermarked er i umiddelbar nærhed, og nogle restauranter er også. Ejerne er vidunderlige mennesker, der går ud af deres måde at få gæsterne til at føle sig godt tilpas. Strandstole, der ligger lige foran huset på stranden, er inkluderet i prisen for natten. Vi blev behageligt overrasket, da værten forberedte liggestole til alle hans gæster på stranden tidligt om morgenen, mens vi stadig sov, da mange strandbesøgende forventedes den dag, og han ønskede, at vi skulle have de bedste pladser. Som du kan se, er værterne fantastiske mennesker, der gav os ansjos, olivenolie og en flaske rødvin for at sige farvel. Hvis du ønsker en rolig og dejlig ferie og meget afslapning, er du kommet til det rigtige sted.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Ejernes svar
Draga Svjetlana ...

hvala od srca na prekrasnom komentaru. Bili ste naši dragi gosti i veselimo se vašem povratku :-)

Vis alle anmeldelser
Željko Karaman Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Kære brugere af dette websted, jeg hilser dig hjerteligt. Mit navn er Željko Karaman, jeg er 69 år gammel og jeg er en familiemand. Jeg bor i Podstrana nær Split. Min familie har et hus med lejligheder lige ved havet. Vi har været involveret i turisme i lang tid, og vi har gæster, der gerne vender tilbage til os. Vi venter på dig her med lugten af havet og forskellige lokale produkter. Velkommen :-)

Ferielejligheder Karo annonce er blevet set 111993 gange siden 18.03.2015.