Ferielejligheder MatePodgora - Split og dens omgivelser

priser fra € 35 per nat
Detaljeret beskrivelse

Parcelhus i en stille bugt Čaklje, hører til Podgora kommune, men er isoleret og væk fra sommerens trængsel og travlhed! Huset er fuldt udstyret til alt hvad du har brug for for at gøre din ferie hjem væk fra hjemmet! Vi har beskæftiget os med turisme og udlejning siden 2009, og vi har gradvist og med stor kærlighed indrettet hvert hjørne af vores hus!Stor lejlighed (Gulgrøn) har alt det nødvendige til hverdagen.Rummelig terrasse, hvor du kan vågne op eller nyde aftenen... Gul Grøn Lejligheden ligger 60 m fra havet Små lejligheder på 2. sal er ideelle for par eller familier med små børn. De er kun 80 skridt væk fra havet. Lilla Grøn og Rød Sort suite har mulighed for at bruge vaskemaskine. Vores gæster er kommet tilbage i årevis, og sammen med os nyder de skønheden i Caklja! Vi, værterne, er placeret på loftet, og vi står til din tjeneste for at gøre din ferie hvert år som en drøm! Det var så lidt! Jadranka, Mate, Lili, Vice og Viki

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservationer fra begyndelsen af 2009, da vi startede med at leje, foretages efter forudbetalingen på en nat, og resten op til det fulde beløb, du betaler ved ankomst! Check-out tid er indtil kl. 10, mens check-in er fra kl. 15, hvis lejligheden er klar tidligere, informerer vi gæsterne i tide, så de kan planlægge deres ankomst. I den store lejlighed Zuto Zelenom er der mulighed for overnatning for yderligere 2 personer (4 + 2) og yderligere personer betales 10e/person/dag. I de små lejligheder Lilla Grøn (2 + 2) og Rød Sort (2 + 2) har vi mulighed for at rumme 2 ekstra personer, og tillægget er det samme som i de store 10e / person / dag uanset årstiden .
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskudsbetalingen refunderes, hvis du afbestiller dit ophold en måned før reservationen... Da vi har de samme gæster i årevis, er der sjældent et pludseligt problem eller forpligtelse, og efter aftale med vores gæster ændrer vi reservationsdatoen i samme sæson eller næste sæson , i så fald returnerer vi ikke forskudskontiene for den ændrede løbetid.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 1 km
  • Apotek: 2 km
  • Bank: 5 km
  • Posthus: 2 km
  • Tankstation: 1.5 km
  • Busstation: 2 km
  • Lufthavn: 70 km
  • Lystbådehavn: 500 m
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Lille studie: i husets stueetage er vores mindste bolig. I årevis har det tjent os som backup-mulighed for sent ankomne gæster. Det er ideelt til en / to personer, selvom det kunne rumme en familie med et barn. Det er fuldt udstyret fra aircondition til vaskemaskine, ovn og kedel. Som sådan har det i årevis tjent personer, der beslutter sig for at tage på ferie for at være bolig, hvor de finder fred væk fra hjemmet. Senge er 120/200 og 80/200 FOR ALLE INDKVARTERINGSENHEDER: Prisen inkluderer gratis parkering og internet og velkomstdrinks! Vi er ejer af den private båd Leidi 660, og hvis vores forpligtelser tillader os under dit ophold, tager vi dig gerne med til et gratis panorama til Makarska eller på en tur til Mlacka-bugten på Hvar!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Mate
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Viki Puharic Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tjekkisk, Sovakisk,
Mere om ejeren

I den fredelige Caklje-bugt i Podgora kommune ligger vores lille imperium, fred, hjem væk fra hjemmet ... fuglenes kvidring og lyden af havet, der føder sjælen og kroppen ... Efter alt arbejdet er det obligatorisk for os at flygte fra hverdagens stress og jag og hvile os væk fra sommermasserne!

Ferielejligheder Mate annonce er blevet set 26676 gange siden 12.06.2021.