Villa Antares Pisak - Split og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Pisak og Split og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

Villa Antares Pisak ligger kun 5 meter fra havet og tilbyder en afslappende ferie i harmoni med natur, hav og sol. Villaen har plads til op til 17 personer i 4 forskellige lejligheder. Hver lejlighed kan lejes separat såvel som hele villaen. Alle lejligheder er nyrenoverede og moderne udstyrede med private terrasser eller balkoner med havudsigt. Lejlighedsstørrelser er forskellige: Penthouse-lejlighed. A1 til 4 + 1 personer, mellemlejlighed A2 til 4 + 1 personer, stueetage lejlighed med to terrasser A4 til 4 personer og Studio apt. A3 til 2 + 1 personer. Gæsterne kan benytte den store terrasse i stueetagen med liggestole og udendørs bruser, grillplads og parkering til køretøjet. Villaen ligger i hjertet af Dalmatien og er ideel til familie- og andre sammenkomster med mulighed for dagsture til øer og berømte byer. Hvis du praktiserer en aktiv ferie, er vandreture på Biokovo, kajakroning, rafting, zip-line og andre kun få minutters kørsel fra Villaen. Det milde middelhavsklima giver dig et behageligt ophold fra marts til slutningen af oktober.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
* For at bekræfte reservationen er det nødvendigt at forudbetale 30% af det samlede beløb for reservationen til bankkontoen og resten af beløbet ved ankomst kontant eller ved betaling til bankkontoen senest 15 dage før ankomst og afhængigt af reservationsbeløbet. * Ankomst til lejligheden er mulig fra 15:00 og afgang indtil 10:00. * Vær venligst informeret om det anslåede ankomsttidspunkt dagen før ankomst for at arrangere afhentning og afhentning af nøgler.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
* I tilfælde af aflysning mere end 30 dage før ankomst følger en fuld refusion af forskuddet undtagelsesvis i tilfælde af rejsebegrænsninger på grund af Corona-virus og tidligere. * Ved aflysninger mere end 15 dage før ankomst er refusionen 50% af det betalte beløb
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 10 km
  • Apotek: 5 km
  • Bank: 10 km
  • Tankstation: 5 km
  • Jernbanestation: 40 km
  • Lufthavn: 55 km
  • Lystbådehavn: 2 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Hvis du er interesseret i at tage på de nærliggende strande, vil vi med glæde give dig en sejltur, og hvis du planlægger at medbringe din egen båd, så kontakt os, så giver vi en kaj til en båd foran huset. Vi organiserer ture efter dine ønsker og aftale med transport til Dubrovnik, Medjugorje, Zadar, til de berømte Krka vandfald ... vinture. Hvis du fejrer fødselsdag, bryllupsdag eller ønsker at overraske en elsket, er vi tilgængelige for organisationen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Villa Antares
Vedrana Nazlić Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Villa Antares annonce er blevet set 22898 gange siden 16.01.2021.