Ferielejligheder AnjaPisak - Split og dens omgivelser

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

Hus med lejligheder AN J, er en beliggende i en rolig del af Pisak. Bygget på en klippe over havet, i skyggen af ​​århundredgamle oliventræer. AN J, A. har sin egen adgang til havet. og vedligeholdes beton swimmingpool. 2 grus strand er 3-4 min gåtur. Indtil centrum er kun 5-6 min gåtur. Lejlighederne er udstyret med alt det moderne gæst behov for et behageligt ophold. Inde i gården, gæster omfatter en udendørs bruser med varmt og koldt vand, og grill med træ og trækul. Hver lejlighed har en parkeringsplads, og lejligheden er muligt at have et kig og på parkeringspladsen. Vores hus gæster vælge, hvilke historier blot ønsker at nyde stilheden, smuk udsigt over havet, på øen Brac, Makarska Riviera og de maleriske bjerge over byen Pisak.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Gæsterne betale et depositum på 100 euro. Resten betales kontant ved ankomsten. Gerne forventer ved ankomsten til det 13. 00h. Apartment gæster forbliver tilgængeligt for 10 00h på afrejsedagen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 50 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 15 km
  • Apotek: 7 km
  • Bank: 4 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 500 m
  • Jernbanestation: 45 km
  • Lufthavn: 65 km
  • Sportsaktiviteter: 6 km
  • Diskotek: 6 km
  • Kasino: 6 km
  • Nationalpark: 18 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Gæster i lejligheden velkomstdrink, hjemmelavet olivenolie og andre nødvendige krydderier, og opvaskemiddel, og flydende håndsæbe. Hver lejlighed er mappen med de vigtigste udgivelser i vores region. Procent familiemedlemmer flydende i E, D, I og F, og da vi alle har arbejdet i turisme professionelle, er vi klar til at hjælpe gæsterne med at tilrettelægge udflugter, kulturelle besøg monumenter og lignende.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Anja
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 13 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Triftern,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, September 2023
Fantastisk

Vi har flere gange været i stand til at nyde gæstfriheden hos familien Boksic og er stadig meget begejstrede for den vidunderlige lejlighed og ved ikke engang, hvor vi skal starte. Den maleriske beliggenhed, den himmelske fred, den sofistikerede indretning...osv. Bare perfekt! Jeg vil især gerne understrege Jan og Jelenas varme venlighed og hjælpsomhed, som gjorde vores ophold så behageligt som muligt. Endnu en gang mange tak for den tid, vi kunne bruge sammen med dig. Paul og Doris Sigl

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Bijeljina,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, Juni 2023
Perfekt

Vi er lige nu gæster i lejlighed nummer 3. Alt er perfekt, meget bedre end det ser ud på tilbuddet. Ejere er venlige og hjælpsomme, renlighed på et højt niveau. Fred og natur sjældent ved Adriaterhavskysten. Nydelse på alle måder. Vi vil helt sikkert være tilbage!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Wetzlar,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed, August 2022
Vidunderlig ferie

Vi havde en vidunderlig, afslappende ferie. Studiet er meget flot og hyggeligt med en fantastisk stor balkon. Der var endda et tørrestativ. Udlejerne er meget søde hjælpsomme mennesker. Skulle du savne noget, bliver der taget hånd om det. Mellem lejligheden og trappen til stranden er en sti, der fører dig til havnen på få minutter med en fantastisk restaurant, hvor vi fik den bedste fisk, vi nogensinde har spist. Alt var bare fantastisk og igen en stor tak til Jelena og Andro Vi kommer helt sikkert tilbage. tak for den gode ferie

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Jelena Boksic Franchini Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Fransk,
Ferielejligheder Anja annonce er blevet set 62436 gange siden 05.12.2015.