Ferielejligheder Vinkovi dvoriPisak - Split og dens omgivelser

Detaljeret beskrivelse

Vinko hus gård er beliggende i en lille og rolig landsby Pisak på den dalmatiske kyst, mellem Split og Makarska, kun 40 km fra Split. Vinkovi værftet har mulighed 8 personer, består af to rummelige etager, der hver indeholder en stor terrasse til en hel dag, et moderne køkken og stue, badeværelse med massagebruser, to komfortable og luftige værelser, aircondition, Wi-Fi, LED TV og SAT antenne, sikker ... Stuelejlighed har en rummelig og møbleret terrasse med grill, og lejlighed på første sal har også en rummelig og møbleret terrasse med en smuk udsigt over havet og øen Brac. Adskillige smukke strande, der er placeret lige under huset Vinkovi Courts omkring 150 trin kendt for sit krystalklare og gennemsigtig hav og ligger på hendes småsten og grus hver gæst giver en ideel mulighed for en hel dag med svømning, slappe af og nyde solen og havet i løbet af ferie.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Priserne er for 4 personer: Ankomst: Lørdag fra 15:00 h Check ud: lørdag til 09:00 timer Betalingsbetingelser: - 30% på forhånd på reservationsbekræftelsen - 70% ved ankomsten Betingelser for afbestilling og refundering: - I tilfælde af annullering 120 dage før datoen for booking refundere vi 100% - I tilfælde af aflysning fra 60 til 119 dage før datoen for reservation, refunderer vi 50% - I tilfælde af annullering 59 dage eller mindre før datoen for booking, vi ikke vende tilbage - I tilfælde af aflysning, kan ubrugte udbetalte midler bruges næste år
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 100 m
 • Strand: 100 m
 • Bycentrum: 800 m
 • Dagligvarer: 800 m
 • Restaurant: 800 m
 • Læge: 17 km
 • Apotek: 8 km
 • Bank: 8 km
 • Posthus: 8 km
 • Tankstation: 17 km
 • Busstation: 17 km
 • Jernbanestation: 40 km
 • Lufthavn: 50 km
 • Lystbådehavn: 23 km
 • Sportsaktiviteter: 100 m
 • Diskotek: 23 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Gæstevurderinger
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Konrad A,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8 Juni, 2017
anbefale

Vinkovi dvori lejlighed beliggende i et meget malerisk område med smuk udsigt. Hus udstyret med alt hvad du behøver i en meget god stand, rent og pænt overalt. I nærheden af ​​to intime strande. Et stort plus er en terrasse med spisebord, hvor du kan tilbringe eftermiddagen med familie og venner. Fantastisk sted for familier med børn. Hilsen til ejeren.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Arek ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Juli, 2017
Meget gode minder

Bo i Vinkovi dvori, meget gode minder. Tid brugt med familie og venner, meget flot. Placering af huset gør en behagelig hvile. Møblementet på et meget godt niveau, en masse plads omkring huset, smuk udsigt.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Daniel Polska,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8 Juni, 2017
Super lejligheder

Jeg bekræfter udtalelser fra forgængere, alt som det skal være. Der er alt på manden spørger om at tage sagen. Meget godt udstyret køkkener, badeværelser rene, hele huset i meget god stand. Fantastisk sted for familier med børn! Terrasse med spisebord (til 6-8 personer), alle af en god standard. Fantastisk udsigt fra anden sal, trappen var rædsler, som altid, det viste sig, at ikke så slemt. Både de to-årige og hans bedstefar klaret uden det mindste problem, og er fire gange om dagen. Strand intime men charmerende. Allerede på sitet, vi spekulerede på, om næste år vil der ikke vender tilbage. Hilsen ejer Mrs. Vlasta

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
aaaaaaa Bolesławiec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8 September, 2016
Lejlighed anbefalelsesværdig til de mest krævende mennesker

Fantastisk lejlighed! Huset er fuldt udstyret, rene og godt vedligeholdt. Have med spisebord og brændeovn at grille ideel til aften middage. Omkring lejligheden er en smuk, grøn (varieret vegetation i haven) og intim. Ejeren er en meget flot person, der bekymrer sig om dens gæster lejlighed.

Anbefalet for: Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Roman Zabrze,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8 Juli, 2016
smukke lejlighed

Meget flot Mrs. Vlasta, behøver fotos af lejligheder ikke lyve! :) Hjem og have godt vedligeholdt, ren, smagfuldt indrettede. Udstyr: opvaskemaskine, køleskab, vaskemaskine, kogeplader, klimaanlæg fuldt operationelt, en masse grønt. Hjem fremragende til 8 personer som vist på planer, køkkener, sovesofaer til ekstra gæster. Cot som ekstra. Vinduer og døre glidende blinds mod insekter. Hjem belysning ekstremt praktisk, herunder belysning grillen i pejsen :) Meget velegnet til familier, der i en større gruppe ønsker at tilbringe ferien sammen. Om det samme pennen kan skrive mange, i dag anbefalede roligt sted. Tak for en super ferie og hjerteligt hilse Bozena og romersk sammen med familie og venner.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
X-Vlad Lviv,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8 Juni, 2016
Awesome lejligheder

Meget gode lejligheder med alle nødvendige udstyr i køkken, grill og værelser. Stor have nær huset. Omkring 100 meter til smukke Adriaterhavet. 10 minutter til supermarked og butik med friske grøntsager. Vi opholdt sig i denne lejligheder med to familier med børn. Meget roligt sted. Også hus ejer er en meget venlig pige. Når vi havde spørgsmål eller problemer, vi bare kalde hende, og alle er blevet løst.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Magda Łódź,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8 August, 2015
Bedste ferie!

Helligdage Vinkovi Dvori var den mest vidunderlige eventyr. Hus super-udstyret, rent og pænt dekoreret. Udstyret med alle de redskaber, der er nødvendige til madlavning. I stueetagen smuk, rummelig terrasse og grill. På toppen af ​​den nederste terrasse med en betagende udsigt over havet. Komfortable senge, aircondition. Værelserne ikke solrigt. Udstyret med et legerum for børn. I haven vokser lækre tomater og figner, som kan spise efter behag. Stille, rolig, komfortabel og intim. Jeg vil anbefale 100%. Dette er stedet, hvor man kan vende tilbage til. Hilsner til de vidunderlige ejere Vlasta

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Wojtas Ząbki,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind September, 2015
Store ophold for familier med børn

Måske vil jeg starte fra ejeren - Vlasta er meget rart, varm, hjælpsomme og tålmodig person. Stor kontakt og mange anbefalinger fra hendes vedrørende rejser, steder at besøge, caffe osv Ophold på 10 dage. Vi var i første halvdel af september og vejret køligt (ca. 30 grader eller mere fra den meget morgen - kun to dage lidt værre) Fotos fra virkelig afspejler, hvad vi fundet. Lejlighed i meget god standard, ren og rummelige. Vi opholdt sig på bunden (4 voksne + 2 år gammelt barn) og ikke klaget over den manglende plads  Smuk, velplejet have, som brugte favoriserer (figner, cherrytomater hver dag, vi havde til morgenmad, var vi i stand til at spise et par mandler, og masser af rosmarin - grillen, da han 2-3 gange grillowaliśmy (big grill). Strande kammer (den eneste minus er nedstigningen - nogle trin, du har brug for at overvinde, men barnet i sine arme, og der var ikke noget problem) Elementer kan roligt stå mellem planlagte frokost tilbud  Meget godt sted til Split, Dubrovnik og Bosnien. Jeg vil anbefale Makarska shopping og eventuelt mad "i byen" meget billigere end Omis. Sammenfattende for os Super - det er hvad vi ledte efter - hvis nogen er på udkig efter hvile og afslapning er et godt valg. For vores familie med hendes datter ønskede en lille flugt fra stress og jag. Meget intim, fredelig, rolig, lille mieścinka, men meget charmerende. Generelt et godt sted og en lejlighed. Stærkt

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
AAAAAA Vértessomló,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8 August, 2015
Rapport

Vi er meget tilfredse, ejeren er meget rart, visningen er smuk, huset er rent og moderne.

Anbefalet for: Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Kata Erdőkertes,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8 Juli, 2015
Fantastisk

Vi tilbragte 2 uger i Vinkovi Dvori, og det var fantastisk! Apartment var virkelig stor, godt møbleret og dekoreret. Huset og haven ser fantastisk og vores vært, Vlasta gjorde alt for at gøre os føler stor på vores ferie! Tak så meget, det var en stor ferie, og vi håber, vi kan vende tilbage en dag! :)

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Julcsi Budapest,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8 Juli, 2015
Kan varmt anbefale!

Fra Omis ikke langt bjergskråning, stille og rolig omgivelser, lettilgængelige, smuk udsigt og strande. Den stenstrand. Vandet er krystalklart. Lejligheden er også for alle behov, rene, smukke, moderne, meget charmerende for familier og grupper af venner. Huset Haven er omgivet af frodige grønne områder, haven længde tomat og urter, hvorfra vi kan høste vores humør. :-) Ejeren er meget venlige, hjælpsomme og venlige! Vi følte meget godt til enhver tid at gå tilbage, og anbefale til alle!

Anbefalet for: Aktiv ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Елена Прага,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Juni, 2015
Perfekt hus, perfekt værtinde !!!

Apartmány Vinkovi dvori - et hus, hvor du ønsker at gå tilbage. Alt er perfekt til rekreation - en rolig lille landsby Pisak, strand med fyrretræer strækker ud i havet, Hus tæt på havet, smukke komfortable interiør, have med lysthus, smukke hav og selvfølgelig den vidunderlige værtinde - venlige og hjælpsomme! PS Vores Samya hvile i gæstfrie hjem i 2 år i træk. Jeg

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra russisk - Vis original
Agnieszka Wrocław,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8 September, 2014
Rest, hvile, hvile !! :)

Et ideelt sted for alle dem, der ønsker at slappe af. Villaen er godt indrettet og udstyret, og ejeren meget gæstfri, blandede følelser og hjælpsomme! Ikke-kommercielle strande - anbefaler, at du ser en smule, fordi man er smukkere end den anden! Kvarteret er en butik, en grønthandler, bager, spisested. Udsigten fra balkonen fantastisk! I aften en grill og sidde udenfor :) Du kan virkelig falde i kærlighed med dette sted :) Jeg anbefaler alle meget varmt !!

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Arkadiusz Wrocław,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8 September, 2014
Stor villa.

Vinkovi Dvori Villa er det perfekte sted for en gruppe af venner. Veludstyrede i en moderne stil. Udsigten fra balkonen (2nd floor) er forbløffende. Rolig og fredelig. Villaen er ideel som base for andre hjørner af kysten. I området er der flere charmerende (ikke-kommercielle) af strande. Ejeren, Vlasta er den bedste vært, som havde hidtil i Kroatien, meget hjælpsomme og venlige. Med god samvittighed anbefaler jeg.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Peti Réde,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8 August, 2014
Perfekt for børn at slappe af.

Indkvarteringen trofast afspejlet i annoncen vises. Det var ren, hyggelig og fuldt udstyret. Opfyldt alle vores behov. Stranden er tæt på stranden og vandet er klart. De nærliggende byer giver muligheder for udflugter, mens du slappe af i ro af Pisa. Tak for en dejlig uge.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Wojtek Kraków,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind August, 2014
Jeg anbefaler!

Apartment nice, ren, nyligt møblerede værelser og et tekøkken. Smuk udsigt fra balkonen over havet og øen Brac. Beliggende for enden af ​​en blind - Biltrafikken minimal. Meget tæt på landing på to strande ligger i bugterne. Meget hjælpsomme og venlige ejer. Indstilling fredelige, rolige, i 1 shop, 1 grønthandler, 2 pubber og et bageri.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ania Warszawa,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8 Juli, 2014
Bedste ferie :)

100% tilfredshed. Vi faldt i bolig, naboskab og Mrs. Vlasta ejer. Vinkovi er en oase af ro. Det perfekte sted for en familieferie. Smukke visninger og strande som amerikanske film. Meget opmærksomme ejer ikke vi mødt med så god behandling. Ideelt vi havde boet der permanent. Jeg kan varmt anbefale det. Ania

Anbefalet for: Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Tomasz Leszno,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Juli, 2014
Jeg anbefaler stærkt,

Lejlighed Vinkovi Dvori er det perfekte sted at tilbringe din drøm ferie på den kroatiske kyst. Bygningen var en oase af fred og sikkerhed for hele familien, især børn. Store placering i landsbyen hjalp os uden problemer, komme til de større byer, hvor du kunne tilbringe en eftermiddag. For ivrige asylansøgere og adrenalin vanvid odorbiny ingen mangel på plads. Alle beliggende kystbyer tilbyde utallige atrakacje (f.eks. Parasailing, båd ride), der er sikker på at forblive længe i vores hukommelse. Lejligheden er virkelig hyggelige og rene. Stor enhed, funktionalitet og komfort giver dig mulighed for at føle sig hjemme. Det er vigtigt, at ejeren tog sig af hver eneste lille element, der ville være behov for under dit ophold. Alle detaljer og detaljer, såsom. Kløvet træ til grillen, vask spænder eller buer dekoreret med håndklæder venter gæster, lavet at dette sted syntes perfekt. Tryllebundet os en dejlig terrasse, omgivet af frodig vegetation, hvor vi tilbragte hvert øjeblik nyder den smukke udsigt over havet. Området er meget fredeligt, venlige folk, og afstanden til havet på samme tid for en kort gåtur. Undgik ikke vores opmærksomhed eller gæstfrihed og hjertelighed, som de hilste os apratamanetu ejer. Jeg altid smilende og servering ved hjælp Vlasta prydede vores ophold i pennen. I et ord, er det et godt sted, hvor vi havde en stor hvile og genoplade dine batterier for hele året

Anbefalet for:
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Iva Zlín,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Juli, 2014
Fru Iva

Vi havde et behageligt ophold i lejligheden Vinko værftet. View from the balcony til havet-luksuriøs, smagfuld udstyr og sødet. Som en bonus for børns legerum i kælderen, som vil blive værdsat af både børn og forældre. Vlasta er meget præcis og fremragende værtinde, ophold i hendes lejlighed anbefale. Meget, meget vi ønsket det.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Dawid Poznań,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Juli, 2014
fantastisk sted at slappe af

Vi tilbragte en vidunderlig Vinkovi Dvori 9 dage. Det perfekte sted at tage en pause fra støj og stress. Lejligheden er nyrenoveret, godt udstyret og ren. Der er 3 strande, hvoraf den ene (stenet) sædvanligvis er tom. Hvis du planlægger at glemme alt om de problemer og roligt ned - gå til Vinkovi Dvori :). Et yderligere plus til ejeren - Vlasta, for uovertruffen gæstfrihed!

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
family Prague,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Juni, 2014
Výborné

Vores ophold i lejligheden Vinkovi dvori var forbløffende: nær stranden, en dejlig hus (selve huset, gården, udsigten fra balkonen af ​​havet). Lejlighederne er udstyret med alt det nødvendige for et behageligt ophold: både teknisk og æstetisk. Alt er udført med stor kærlighed og omsorg om gæsterne. Huset er spotlessly ren og smagfuldt indrettede. Vlasta er meget lydhør og hjælpsomme værtinde. Ideelle sted for ferie.

Anbefalet for: Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vlasta Antunovic Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,