Ferielejligheder Vinkovi dvoriPisak - Split og dens omgivelser

Detaljeret beskrivelse

Vinko hus gård er beliggende i en lille og rolig landsby Pisak på den dalmatiske kyst, mellem Split og Makarska, kun 40 km fra Split. Vinkovi værftet har mulighed 8 personer, består af to rummelige etager, der hver indeholder en stor terrasse til en hel dag, et moderne køkken og stue, badeværelse med massagebruser, to komfortable og luftige værelser, aircondition, Wi-Fi, LED TV og SAT antenne, sikker ... Stuelejlighed har en rummelig og møbleret terrasse med grill, og lejlighed på første sal har også en rummelig og møbleret terrasse med en smuk udsigt over havet og øen Brac. Adskillige smukke strande, der er placeret lige under huset Vinkovi Courts omkring 150 trin kendt for sit krystalklare og gennemsigtig hav og ligger på hendes småsten og grus hver gæst giver en ideel mulighed for en hel dag med svømning, slappe af og nyde solen og havet i løbet af ferie.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Priserne er for 4 personer: Ankomst: Lørdag fra 15:00 h Check ud: lørdag til 09:00 timer Betalingsbetingelser: - 30% på forhånd på reservationsbekræftelsen - 70% ved ankomsten Betingelser for afbestilling og refundering: - I tilfælde af annullering 120 dage før datoen for booking refundere vi 100% - I tilfælde af aflysning fra 60 til 119 dage før datoen for reservation, refunderer vi 50% - I tilfælde af annullering 59 dage eller mindre før datoen for booking, vi ikke vende tilbage - I tilfælde af aflysning, kan ubrugte udbetalte midler bruges næste år
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 100 m
 • Strand: 100 m
 • Bycentrum: 800 m
 • Dagligvarer: 800 m
 • Restaurant: 800 m
 • Læge: 17 km
 • Apotek: 8 km
 • Bank: 8 km
 • Posthus: 8 km
 • Tankstation: 17 km
 • Busstation: 17 km
 • Jernbanestation: 40 km
 • Lufthavn: 50 km
 • Lystbådehavn: 23 km
 • Sportsaktiviteter: 100 m
 • Diskotek: 23 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 21 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Konrad A,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8 Juni, 2017
anbefale

Vinkovi dvori lejlighed beliggende i et meget malerisk område med smuk udsigt. Hus udstyret med alt hvad du behøver i en meget god stand, rent og pænt overalt. I nærheden af ​​to intime strande. Et stort plus er en terrasse med spisebord, hvor du kan tilbringe eftermiddagen med familie og venner. Fantastisk sted for familier med børn. Hilsen til ejeren.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Arek ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Juli, 2017
Meget gode minder

Bo i Vinkovi dvori, meget gode minder. Tid brugt med familie og venner, meget flot. Placering af huset gør en behagelig hvile. Møblementet på et meget godt niveau, en masse plads omkring huset, smuk udsigt.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Daniel Polska,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8 Juni, 2017
Super lejligheder

Jeg bekræfter udtalelser fra forgængere, alt som det skal være. Der er alt på manden spørger om at tage sagen. Meget godt udstyret køkkener, badeværelser rene, hele huset i meget god stand. Fantastisk sted for familier med børn! Terrasse med spisebord (til 6-8 personer), alle af en god standard. Fantastisk udsigt fra anden sal, trappen var rædsler, som altid, det viste sig, at ikke så slemt. Både de to-årige og hans bedstefar klaret uden det mindste problem, og er fire gange om dagen. Strand intime men charmerende. Allerede på sitet, vi spekulerede på, om næste år vil der ikke vender tilbage. Hilsen ejer Mrs. Vlasta

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Vlasta Antunovic Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,