Ferielejligheder MaricaPisak - Split og dens omgivelser

Detaljeret beskrivelse

20 m fra stranden er der 4 komfortable lejligheder med egen indgang. Grill og udendørs bruser er tilgængelig for alle vores gæster.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
20%, og resten til at betale ved ankomsten. Slutrengøring er ikke i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 30 m
 • Strand: 30 m
 • Bycentrum: 50 m
 • Dagligvarer: 20 m
 • Restaurant: 100 m
 • Læge: 15 km
 • Apotek: 15 km
 • Bank: 4 km
 • Posthus: 4 km
 • Tankstation: 14 km
 • Busstation: 1.4 km
 • Lystbådehavn: 150 km
 • Nationalpark: 18 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Mulig leje: parasoller, liggestole og en lille båd.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Gæstevurderinger
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Jan a Eva Praha,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 August, 2017
Fistanič fjerde gang med familien!

Jeg skriver en anmeldelse fra Pisak, hvor vi er med fru Fistanič fjerde gang, og jeg er overbevist om, at ikke den sidste! Overnatning, lejlighed, fantastisk udsigt, bit langt fra havet og helt vidunderlige hjem, der er noget at se frem hele året. I år datter og barnebarn med sin anden søn med familien og alle her føles hjem allerede.

Anbefalet for: Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Michal Šamorín,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A8+1 August, 2017
Ferie på Mrs. Marica

Hej ferie vi samlet et godt stykke tid inden udgangen af ​​februar, og jeg må sige, det var en virkelig big deal at få nogle indkvartering, der ville opfylde vores kriterier. Ærligt jeg sige, at jeg ved et uheld klikket på Pisak lejligheder og fru Marica. Fra den første kontakt, den første post, der fandt sted mellem os Jeg havde en god følelse om Ms Marica til gengæld reageret på min e-mail meget hurtigt vi aftalt. På dagen for afrejse på ferie skrev han Fru Marica mail, hvor jeg ønskede en sikker rejse (indtil videre har jeg aldrig mødt med en sådan adgang). Overnatning vi havde op til 14,00 pm., Som vi rejste med børn i førskolealderen, så vi gik natten, så vejen var ikke noget problem. Det sted, vi ankom omkring 00:00. Vi zvítali med Mrs. Marica, som nemt optage os, lejlighed var klar. Under sit ophold i lejligheden og mødet med ejeren jeg har kun positive erfaringer, værter er meget venlige og hjælpsomme. På stranden var vi virkelig kun et par skridt væk, blev stranden ikke overfyldt ligesom de store resorts. Jeg kan virkelig kun anbefale, det er det perfekte sted for folk på udkig efter en rolig ferie og det er naturligvis velegnet til familier med børn. Ligesom på dette punkt, hvis fru Marica tilbage.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Ljiljana, Zagreb Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 Juni, 2017
Det rigtige sted for ferie

Jeg vil anbefale denne facilitet til alle, der ønsker at tilbringe en rolig ferie i en lille, idylliske by, som kunne gøres relativt let, siden udgivelsen af ​​motorvejen (Sestanovac), cirka 20 minutter, således at undgå menneskemængden på hovedvejen. Sikret parkering, ved siden af ​​huset, på niveau med indgangen til lejligheden, som er fantastisk til at indføre / tage ud ting. Overfor huset er der en købmand, hvor du kan købe frisk frugt og grønt, og i stedet for de lokale fiskere kan købe frisk fisk. Værter er venligt og imødekommende, lejligheden er komfortable, rene og ryddelige, i køkkenet har du alt hvad du behøver for at forberede måltider. Terrassen er ideel til spisning, har du den nødvendige beskyttelse af personlige oplysninger og terrassen var særligt. Strande er pæne, rullesten, har en naturlig skygge, men jeg anbefale at tage paraply, især hvis du går på ferie med børnene. En strand er ganske tæt på huset, to mere i nærheden af ​​dem skulle gå tur langs kysten, der varer omkring 10 minutter. Der er strande, som kan nås, hvis du har eller leje en båd. Havet er ren, og behageligt køler, på grund af eksistensen af ​​undersøiske fjedre. Om aftenen kan du gå til steder, hvor restauranter, barer og restauranter, der er små promenade.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
David J. praha,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 August, 2017
store ferie

I Pisak har jeg gentagne gange og altid helt tilfreds. Fru Marica ejeren er dejlige, altid villig til at hjælpe og indkvartering er perfekt udstyret og ren og et par skridt fra havet, butikker og restauranter. For ture op langs kysten til Makarska, Omis, inden for behagelig køreafstand er Split og Trogir eller Cetina canyon.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Bystrik Trnava,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1 Juli, 2017
Ferie i Pisak med Marice

Vi har allerede været i Kroatien flere steder og lejligheder, men hidtil i denne ferie var TOP. Tiny by, hvor intet manglede. Fremragende placering af lejligheden. I nærheden af ​​butik, kirke, ATM, bageri, restaurant og selvfølgelig stranden. Lejligheden var bare renses. Hjemmet er meget villige og klar i enhver situation. På terrassen skygge og liggestole. Vi nød skønheden i Adriaterhavet på 100%. Tak. Bestemt til Marice Jeg vil vende tilbage.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Banderoza Zielona Góra,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 Juli, 2016
Super ferie i Pisak

I Pisak var vi allerede 2 gange. Landsbyen er fredelige, rolige og har en meget flot placering. Tæt på alt, især for at udforske de mange turistattraktioner. Ejeren, Marica er en vidunderlig kvinde og hendes mand er meget gæstfri, altid klar til at hjælpe og rådgive for mange spørgsmål. Værelserne i lejlighederne er nice, ren, rummelige og moderne udstyret. I hver, der er aircondition og en terrasse med en smuk udsigt over havet. Med god samvittighed kan jeg anbefale lejlighederne på Marica, for alle, der ønsker at hvile i fred og beundre den smukke udsigt. Hilsen fra Banderozy

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Chefitza Lübbecke,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1 September, 2016
ferie

Være 29 år jeg tilbringe min ferie her. Fra turister var venner. var familie fra venner. I dag Marica er en søster for mig. Så meget pleje !!! Der er intet bedre. Alt er meget ren. Placeringen er vidunderligt. Måneden Septemer anbefales. Meget stille. Vandet er meget ren. Alt er inden for rækkevidde. (Minimarked, restaurant, strand). Første op er menneskeheden. Marica, Mile og børn, børnebørn er vidunderligt folk. De hjælper når som helst. Jeg håber oftere at komme her.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
. Plzeň,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 August, 2016
Stor afslapning ved havet

I Fru Marica Vi har gentagne gange og meget glad for at vende tilbage her. Når vi forlader ender, er vi allerede ser frem til næste år. Vi er alle meget behageligt og roligt miljø, en butik på tværs af gaden, hver dag her bære friskfanget fisk (grill med du passer, evt. Ugriluje Mr. hjemmelavet oliventræ), en fantastisk udsigt over havet og den gamle del af byen, kun romantik og ro . Strande er et par skridt væk og lige ved siden af ​​dem, to caféer og to restauranter, hvor du vil finde ikke kun alt, hvad de får en smag af kaffe over is til den store fødevare, men også meget behageligt personale. Folk er generelt meget venlige. Hele atmosfæren forstærkes af en fantastisk hjem (Mrs. Marica og hendes mand), der er fra hjertet omsorg for deres gæster, hvor de virkelig pleje. For mange af dem vil udvikle venskabelige relationer. En stor ferie, en stor tid på havet. Alle meget meget anbefales!

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Pam Kappel,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1 Juli, 2016
Fremragende!

Vi havde en fantastisk ferie i denne smukke lejlighed. Udsigten er overvældende, og det er tæt på alt! Supermarkedet lige bag huset og stranden er blot et par meter. Woman Fistanić er en fremragende værtinde! Vi har følt med hende meget godt. Jeg kan ikke på indkvartering generelt klage over! Jeg kan sætte kun Allen varmt der faktisk, at bo, når de går til Pisak nødvendigvis Ms Fistanić!

Anbefalet for:
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Renáta Český Těšín,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1 Juli, 2016
Meget godt ophold i Pisak

Lejligheden var meget komfortabel med en fantastisk udsigt over havet og Brac, lille kirke - fra den øverste etage af huset Mrs Maurice. Stor og rummelig terrasse - stort set dækket - var centrum for vores daglige liv i Pisak. Butikken var et par skridt fra ryggen og foran huset på samme tid. Bil parkering ved indgangen. Et par skridt til den centrale strand, komfortable fremmøde på en smuk plážičky mod Marusici - hvor du også kan skiltes med storslået udsigt forekomme. Apartment var ren - og alt er til rådighed. Ms Marica altid spurgt - om vi havde brug for noget. Vores børn inviteret til is - og ved ankomsten vi havde en god hjemmelavet rødvin. Opholdet var meget behageligt og meget Mrs. Marika tak for alt. Lejlighed anbefale til alle.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Jan Brno,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 August, 2015
Marica

23.8. - 2014/09/06 maleriske, roligt sted, vi virkelig kunne lide det her. Efter at have læst anmeldelser, vi var meget nysgerrig og vi var ikke skuffet, tværtimod, vi var i virkeligheden nadšení.Apartmán lignede nøjagtigt fotografierne, møbleret, ren, med en spektakulær udsigt over havet med helt fantastisk ejer, vi følte, at de doma.S sådan en nice, venlige og hjælpsomme holdning, vi ikke har set i lang tid, og meget glad for, vi endnu ikke havde returneret. Opholder sig her med god samvittighed anbefaler, at alle glade

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
t d,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1 Juli, 2015
En vidunderlig ferie!

Vi er meget glade for at have landede på vores første ferie i Kroatien i Pisak og Marica. Vores lejlighed på øverste etage, der tilbydes af den store terrasse en gigantisk udsigt over havet og de omkringliggende bugter. Den varme gæstfrihed Maricas der bor med sin familie den nederste etage er hjertevarmende - hun er generøs og hjælpsomme, altid klar til at besvare alle spørgsmål og masser af gode råd. Placeringen af ​​huset, vi følte så heldig skud: I højsæsonen på et forholdsvis højt turist trafik for at finde et sted, der tilbyder afslapning og ro kvasi den orkanens øje og Baden, gør shopping og spise muligt uden køretøjets bevægelse, er allerede en undtagelse. Værelserne er rene og rummelige, vi manglede alle omstændigheder intet - men liv var alligevel hovedsageligt på grund af den store terrasse og i vandet i stedet. Strategisk sted til længere ture er godt mellem Split, Omis og Makarska, men de to restauranter og cafeer også friste dig til at blive på plads. Selv en kort tur til de delvist meget smukke, men overfyldte omkringliggende landsbyer kørte os tilbage til den idylliske Pisak. Vandkvaliteten er stor, på den velassorterede strand man ikke er afhængig på grund af nærheden af ​​huset til havet, indbyggerne er venlige, det er godt kogt og vin smager med vidunderlige solnedgange. Vi kunne godt lide det, og vi kan bruge dette sted, dette hus og Marica kun anbefale.

Anbefalet for: Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Krystian Wrocław,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A2+2 Juni, 2015
Jeg vil anbefale ville være glad for at vende tilbage i fremtiden

Lejligheden er ikke den billigste, men det betaler sig at bruge mere til en god standard. Meget venlig værtinde. Store værelser, stor terrasse, veludstyret køkken. Meget ren. Meget tæt butik - 20m. 30m til havet. Vi var to voksne og to børn. Jeg vil anbefale, fordi det er værd. Jeg håber en dag at vende tilbage.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Hermi Graz,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A4+1 Maj, 2015
Alt hvad du behøver for en fredelig, behagelig ferie

Selvom vejen til havnen rundt i huset, var det meget stille og roligt i perioden fra 2015/05/10 til 23/05/2015. Ms Marica er et meget rart, høflig og generøs værtinde. Vi (4 voksne og en baby) fundet en ren, veludstyret lejlighed og have os i dit hjem meget godt. Især kommer til at møde os, er den rummelige delvist overdækket altan med en fantastisk havudsigt, det tilbudt os også nogle delfin forestillinger, og hvor nogle af os sov godt under lapning af havet. Behagelig var også egen indgang direkte fra parkeringspladsen på vejen. Da vi ved Pisak i nogen tid, var os (vi er entusiastiske selv og elsker friske grøntsager og fisk) ved også, at alt nødvendigt på cirka 20 km væk Omiš få er (supermarked, Konzum, bagerier, slagterforretninger og og en stor fisk og grøntsager). For små indkøb er også virksomheden er meget velegnet diagonalt modsatte. I højsæsonen endda fisk og grøntsager (rejser fiskehandler / grøntsager stå) tilbudt direkte i Pisak. Valget af strande er stor, fra det store stenstrand direkte i landsbyen op til afsondret klipper og sten bugter i retning Marusici, at kun mennesker kan nås, men, som er rimeligt godt til fods. Hvem er følsom over for myg, er klogt at tage sig af en beskyttelse mod de irriterende skadedyr. Johanna Petra, Verena, Renata og Hermann

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
S Vác,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1 September, 2014
Fredelige og rolige

Vi følte meget godt Maricáéknál, som er meget venlige og hjælpsomme. Lejligheden er ren, godt udstyret, ingen grund til at bringe noget. flere strande i nærheden, afsondret, nyüzsis hvad du vil have den person. Jeg virkelig ønsker at gå tilbage dengang. Den lille landsby er ideel til en rolig og fredelig off. Små og ideel til store familier. Den kolera Omis, Split, og selvfølgelig Marakska. Lakeside restaurant fødevarer er meget lækker. Lad dem gå!

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra ungarsk - Vis original
Dejan Maribor,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 September, 2014
Pisak-Apartments Marica

For alle på udkig efter en fredelig ferie i en dejlig lille landsby med krystalklart vand og behagelige mennesker. Ejere meget venlige, især ved. Marica, såvel som resten af ​​beboerne. Lejligheden er meget rart, moderne, velordnet og meste rene. Opbevar væk 15 m; strand, frugt og grøntsager, souvenirs og restaurant omkring 30 meter! Kort sagt alt ved hånden, er du nødt til at forlade! Vi anbefaler stærkt! Dejan, Martin & Julian

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Janka Žilina,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A2+2 Juli, 2014
Janka

Miljøet er meget smukt, fra balkonen havudsigt. Roligt sted, så overholder den fuld afslapning. Meget tæt på stranden samt fødevarer restaurant - som vi meget kulør. Værtinden er meget rart og hjælpsomme !! Lejligheden ren og hyggeligt.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Anna Campbell River,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 Juni, 2013
Vores ophold i Marica Apartments

Vi har opholdt sig på Marica 's sted, begyndelsen af ​​juni. Vidunderlige beliggenhed med udsigt over Adriaterhavet, på tværs fra det 16. århundrede kirke med klokke forsigtigt minde os om fortiden. Vi elskede det. Lille købmand lige over gaden. Marica er en vidunderlig vært, gjort os føler højre hjemme, faktisk mere end det, hun gjort os føler som hvis vi var en del af hendes familie, ren spidsfindig værelser, smagfuldt indrettede.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Arek Warszawa,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 September, 2013
Perfekte sted for en dejlig ferie.

Vidunderligt sted, vidunderligt folk. Vi har stået i år og vender. Lejlighederne 100m fra den smukke strand - tættere nu kan ikke være. Pænt og ryddeligt, de fleste af lejlighederne er klimatiske. Der er også wifi i prisen. Smuk udsigt fra terrasserne. Nå, det samme pen - en dejlig lille by, hvor forskellig fra den støjende resorts type Makarska. Vi anbefaler!

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Ada Bielsko- Biała,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A8+1 Juni, 2010
Jeg anbefaler stærkt!

Pen er en meget rolig landsby nær Omis og Makarska. Smukke visninger og masser af interessante steder at udforske. I 10 år har jeg derned, og specifikt til familien Fistanic. Du Fistanic, very nice mennesker, let går og indbydende. Jeg anbefaler stærkt lejligheder, der er moderne udstyrede, med smuk udsigt over havet. Lejlighederne ligger tæt på stranden og kun få skridt væk fra butikken. Jeg anbefaler stærkt!

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Olga und Stefan Backnang,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1 September, 2011
Super ferie

En smuk og velholdt lejlighed. Den Pisak er rolige og i området er der masser at opdage. Meget nice og hjælpsomme vært familie. Et perfekt sted at svømme, slappe af og koble

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Bea Kassel,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 Oktober, 2013
Super, super ferie

Online annonce præcist, lejlighed, retter var ren, ejeren var meget rart altid hjælpsomme og gav gode råd til dagsture eller gode restauranter (Markaska, Split, Omis og er placeret i nærheden) og færgefart .De restauranter i selve landsbyen er også meget anbefales (pris, performance ratio) .Dette hotel Jeg kan kun anbefale som et meget godt sted at bo alle Friends.

Anbefalet for: Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Boštjan Domžale,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 Juli, 2011
Pisak

I Pisak Vi vil vende tilbage i vid udstrækning skyldes at være vært for havet og fred

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Zimichev family Podolsk Moscow region,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1 August, 2013
To gange i samme sted

Alt var OK. Meget, meget meget behagelig ejer Signora Marica. Meget bekvem, ren og rummelige lejligheder. Det 's meget let at komme til lejlighederne fra lufthavnen i Split eller i bil fra Rusland. Supermarkedet i ti skridt fra huset. Kan købe frisk fisk to gange om ugen nær supermarkedet. Pisak er i 15 minutter fra Omis i bil. Der kan du finde mange interessante for voksne og deres børn. Fra denne lejlighed kan du gå til fods langs havet. Havet ... Åh, det 's fantastiske, smukke, meget rolig og rent hav, stenstrand. Tre restauranter der er i nærheden af ​​havet, også is og bageri. Vi 've krydsede Kroatien fra Otok Mljet til Otok Krk og jeg kan sige, at dette sted er den smukkeste (Vi er familie med barnet på 6 år)

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
na Dortmund,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 September, 2013
Til alle dem, der søger afslapning

Lejligheden er rene og godt møbleret. Allerede i morgen samtidig have morgenmad på terrassen kan du nyde den uforstyrret havudsigt. Derefter vej til stranden er dækket hurtigt med omkring 35 meter. Restauranter og supermarked opnås i et par skridt. Fistanic familie er super nice og hjælpsomme! Vi kan kun anbefale Pisak og familie Fistanic !! Anja og Jürgen fra Dortmund

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Detlef 23769 Fehmarn,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1 Oktober, 2013
Detlef Dreckschmidt

Jeg hermed gerne vil have mig til at takke værtsfamilien Fistanic tak for den store indkvartering. Fam. Fistanic er meget meget rart og altid hjælpsomme. Huset og lejlighederne er meget rart, så du kan nyde den ubekymrede ferie. Lejlighederne er meget ren og smukke møbler. Miljøet vil opfylde ønsker. Huset er centralt ABSOLIT, så at mennesket strand, restauranter og supermarked kan nås til fods med det samme. Jeg kan kun anbefale dette sted til familie og Pisak.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tysk - Vis original
Marica Fistanić Annoncering idet 2013
Taler:
Kroatisk, Tysk, Tjekkisk,