Ferielejligheder MaricaPisak - Split og dens omgivelser

Detaljeret beskrivelse

20 m fra stranden er der 4 komfortable lejligheder med egen indgang. Grill og udendørs bruser er tilgængelig for alle vores gæster.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
20%, og resten til at betale ved ankomsten. Slutrengøring er ikke i prisen.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 30 m
 • Strand: 30 m
 • Bycentrum: 50 m
 • Dagligvarer: 20 m
 • Restaurant: 100 m
 • Læge: 15 km
 • Apotek: 15 km
 • Bank: 4 km
 • Posthus: 4 km
 • Tankstation: 14 km
 • Busstation: 1.4 km
 • Lystbådehavn: 150 km
 • Nationalpark: 18 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Mulig leje: parasoller, liggestole og en lille båd.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 26 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Jan a Eva Praha,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 August, 2017
Fistanič fjerde gang med familien!

Jeg skriver en anmeldelse fra Pisak, hvor vi er med fru Fistanič fjerde gang, og jeg er overbevist om, at ikke den sidste! Overnatning, lejlighed, fantastisk udsigt, bit langt fra havet og helt vidunderlige hjem, der er noget at se frem hele året. I år datter og barnebarn med sin anden søn med familien og alle her føles hjem allerede.

Anbefalet for: Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Michal Šamorín,
Meget godt (4/5) Opholdt sig ind A8+1 August, 2017
Ferie på Mrs. Marica

Hej ferie vi samlet et godt stykke tid inden udgangen af ​​februar, og jeg må sige, det var en virkelig big deal at få nogle indkvartering, der ville opfylde vores kriterier. Ærligt jeg sige, at jeg ved et uheld klikket på Pisak lejligheder og fru Marica. Fra den første kontakt, den første post, der fandt sted mellem os Jeg havde en god følelse om Ms Marica til gengæld reageret på min e-mail meget hurtigt vi aftalt. På dagen for afrejse på ferie skrev han Fru Marica mail, hvor jeg ønskede en sikker rejse (indtil videre har jeg aldrig mødt med en sådan adgang). Overnatning vi havde op til 14,00 pm., Som vi rejste med børn i førskolealderen, så vi gik natten, så vejen var ikke noget problem. Det sted, vi ankom omkring 00:00. Vi zvítali med Mrs. Marica, som nemt optage os, lejlighed var klar. Under sit ophold i lejligheden og mødet med ejeren jeg har kun positive erfaringer, værter er meget venlige og hjælpsomme. På stranden var vi virkelig kun et par skridt væk, blev stranden ikke overfyldt ligesom de store resorts. Jeg kan virkelig kun anbefale, det er det perfekte sted for folk på udkig efter en rolig ferie og det er naturligvis velegnet til familier med børn. Ligesom på dette punkt, hvis fru Marica tilbage.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra sovakisk - Vis original
Ljiljana, Zagreb Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2 Juni, 2017
Det rigtige sted for ferie

Jeg vil anbefale denne facilitet til alle, der ønsker at tilbringe en rolig ferie i en lille, idylliske by, som kunne gøres relativt let, siden udgivelsen af ​​motorvejen (Sestanovac), cirka 20 minutter, således at undgå menneskemængden på hovedvejen. Sikret parkering, ved siden af ​​huset, på niveau med indgangen til lejligheden, som er fantastisk til at indføre / tage ud ting. Overfor huset er der en købmand, hvor du kan købe frisk frugt og grønt, og i stedet for de lokale fiskere kan købe frisk fisk. Værter er venligt og imødekommende, lejligheden er komfortable, rene og ryddelige, i køkkenet har du alt hvad du behøver for at forberede måltider. Terrassen er ideel til spisning, har du den nødvendige beskyttelse af personlige oplysninger og terrassen var særligt. Strande er pæne, rullesten, har en naturlig skygge, men jeg anbefale at tage paraply, især hvis du går på ferie med børnene. En strand er ganske tæt på huset, to mere i nærheden af ​​dem skulle gå tur langs kysten, der varer omkring 10 minutter. Der er strande, som kan nås, hvis du har eller leje en båd. Havet er ren, og behageligt køler, på grund af eksistensen af ​​undersøiske fjedre. Om aftenen kan du gå til steder, hvor restauranter, barer og restauranter, der er små promenade.

Anbefalet for: Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Marica Fistanić Annoncering idet 2013
Taler:
Kroatisk, Tysk, Tjekkisk,