Ferielejlighed Ivan AntePisak - Split og dens omgivelser

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Lejlighed Ivan Ante ligger i en lille turistby Pisak, beliggende 16 km syd for Omiš, 40 km fra Split og 18 km nordvest for Makarska. Lejligheden har plads til 4 personer. Det indeholder et moderne udstyret køkken, badeværelse, komfortabelt og luftigt værelse, stue, stor terrasse, WIFI-aircondition, LED-tv, parabol og to parkeringspladser. Balkonen tilbyder en smuk udsigt over havet og øen Brac. Afstanden til havet er kun 40 meter. Pisak er et lille og malerisk sted, der tilbyder en ægte dalmatisk atmosfære og giver alle mulighed for at slappe af og nyde naturen væk fra byens stress og jag. Det ligger langt under hovedvejen med næsten ingen trafik, hvilket er ideelt til familier med små børn. Pisak er stolt af sin skønhed, renlighed og mange smukke stenstrande. Du kan leje en båd her og nyde mindre overfyldte strande, dykke, sejle og surfe. Med flere restauranter og caféer, en velassorteret butik med en daglig frisk forsyning af frugt og grøntsager.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Prisen er for 4 personer. Ekstra person 50 € pr. Uge. Ankomst fra 14:00 h, afgang indtil 09:00 h. Betalingsbetingelser: - 30% i forvejen ved reservationsbekræftelse - 70% ved ankomsten Afbestillingsbetingelser og restitutioner ved reservation: - i tilfælde af aflysning 120 dage før reservation, refunderer vi 100% - i tilfælde af afbestilling 60 - 119 dage før reservationsperioden refunderer vi 50% -I tilfælde af afbestilling 59 eller mindre dage før booking refunderes vi ikke -I tilfælde af aflysning kan ubrugte midler bruges næste år
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Bycentrum: 700 m
  • Dagligvarer: 700 m
  • Restaurant: 700 m
  • Læge: 17 km
  • Apotek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Posthus: 8 km
  • Tankstation: 17 km
  • Busstation: 17 km
  • Jernbanestation: 40 km
  • Lufthavn: 50 km
  • Lystbådehavn: 23 km
  • Sportsaktiviteter: 40 m
  • Diskotek: 10 km
  • Nationalpark: 40 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Ivan Ante
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 10 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Warszawa,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2022
Den smukkeste ferie 2022

Sådan en ferie er en drøm. Anbefales lejlighed - 5 *. Søde, gæstfrie og familievenlige værter. I et køleskab, en dejlig og lækker overraskelse ventede på os. Der er alt hvad du behøver: fade, gryder, mikroovn, duftende sengetøj og håndklæder, strygejern osv. Men det, der stjal vores hjerter, var terrassen og udsigten som i den smukkeste reklame i Kroatien. Vuje-stranden tæt på lejligheden er fantastisk. Fantastisk udsigt. Selve byen er meget charmerende og atmosfærisk. En fantastisk base. Uforglemmelige ferier. Vi anbefaler det af hele mit hjerte.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Chorzów,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juni 2021
Vellykket ferie i juni 2021

Vi havde muligheden for at møde vidunderlige og hyggelige værter, som du altid kunne stole på. Alle vil føle sig hjemme hos dem. De tilbyder en attraktiv, stor, ren, fuldt udstyret lejlighed med en meget stor solrig terrasse og en smuk udsigt over havet. Egen parkeringsplads - dette er en yderligere fordel. Fredeligt og stille sted for folk, der ønsker at slappe af med en ren, smukt beliggende strand i en af de mange bugter. Et fantastisk sted for dem, der kan lide at tilbringe deres ferie aktivt, som vil lære de nærliggende charmerende byer at kende. Lejligheden kan anbefales til 100%. Mange tak for din gæstfrihed, sommerfuglen givet som en souvenir og hjælp til at løse problemet med bilen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Dobříš,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, Juli 2019
August 2019

Smukke, rolige sted. Lejlighed fuldt udstyret, mangler kun vaskemaskine. Ellers alt hvad du kan ønske dig. Brødrister, kaffemaskine, presse, masser af opvask, skåle, glas og gryder og pander til daglig madlavning. Håndklæder, visker og papir, poser i kurven bare en drøm. Stort køleskab med fryser. Aircondition. Adgang til grillen efter aftale fra ejeren til enhver tid. Altid klar til træ til hele grillen. Ejere hjælpsomme, dejlige, venlige, kommunikation helt cool, der vil tale. Fra fru ejeren lækre hjemmelavede smagfulde kiks (vi tog også opskriften) og sød specialitet Bosenska. Vi anbefaler også vin fra vinfremstillingen fra Lončar-familien, især rødvin :-). Ejerne planlægger at udvide terrassen, hvilket vil være en anden bonus. Adgang til stranden er, som allerede beskrevet nedenfor, virkelig halsbånd, især hvis det er varmt, og du fører tingene til stranden. Men stranden er smuk, ren, super snorkling, hoppe i vandet, både. Vi forlod alt på stranden natten over og intet blev nogensinde tabt. Tak, du var den smukkeste lejlighed i de sidste 6 år. Vi rejser til et andet sted hvert år, men vi kommer bestemt tilbage her.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Zorica Lončar Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Russisk,
Ferielejlighed Ivan Ante annonce er blevet set 44362 gange siden 17.02.2016.