Ferielejligheder MobilePirovac - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Pirovac og Šibenik og dens omgivelser!
Detaljeret beskrivelse

En stilfuld og omhyggeligt planlagt lejr for at møde de mest krævende ferier. I olivenes omfavnelse omkring lejren vil du være en med naturen. Den velholdte stenstrand er 70 m væk, og den nærmeste by Pirovac ligger kun få minutters gang væk. Lejren har 15 nye airconditionerede huse med digitale tv-kanaler, en stor terrasse med spiseplads, et ekstra sommer køkken. Lejren har også en trailer, telt telt. Det er også muligt at leje et tomt hele året rundt. Husene er også til salg. I lejren kan du leje cykler, e-cykler, e-scootere, firehjulstræk, bil, både (flere typer). Vi tilbyder mulighed for at fortøjle en båd i farve.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Registrering er mulig efter 16 timer (senere ankomst er påkrævet), check-out er op til 10 timer. 50% af prisen skal betales mindst 60 dage før ankomst, den anden 50% 3-5 dage før ankomst. Afbestilling op til 60 dage er gratis, inden for 60 dage er 50%, men showet er 100%.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 800 m
  • Apotek: 800 m
  • Tankstation: 90 m
  • Lystbådehavn: 1 km
  • Nationalpark: 3 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand,
Ekstra tilbud
I lejren er der en cafébar med flere typer fastfood valg. For de største børns glæde har vi taget hånd om legepladserne på legepladsen. Til afslapning vil der være en swimmingpool med opvarmet havvand, bølger og en springvand, hvor liggestole vil blive lagt. I lejren er der en grill til elskere af grill og udendørs picnics. Huse har tv-kanaler, Wi-Fi er tilgængelig på campingpladsen. Du kan leje elektriske cykler, retro ski-scootere, baby barnesenge, baby fodring afføring. For fitnessentusiaster er der også en lille gade fitness. Parkeringspladser er gratis. Små kæledyr (op til 5 kg) i huset er tilladt, mens i telt og påhængskøretøj på pakkerne ikke er begrænset størrelsen af kæledyret.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Mobile
Suzana Nešović Annoncering idet 2018
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejligheder Mobile annonce er blevet set 13726 gange siden 06.03.2018.