Ferielejligheder DomitrovićPirovac - Šibenik og dens omgivelser

priser fra € 80 per nat
Detaljeret beskrivelse

Nyrenoveret familiehus med 4 fuldt udstyrede luksuslejligheder i en rolig del af Pirovac. Alle møbler og alle apparater er nøje udvalgt for at opfylde det høje niveau og for at gøre gæsterne så behagelige som muligt og føle sig hjemme. Afstand til centrum og stranden er ca. 5 min. Gåtur, til den første butik ca. 1 min. Gåtur. I nærheden er NP Krka, Vodice, Vrana Lake, Sibenik.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forskuddet betales til prisen for 2 nætter. Ankomst / afgangstid er 10 timer / 16 timer, men hvis lejligheden dagen før / efter ikke lejes, kan vi aftale en anden ankomst- / afgangsdato.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 300 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 40 m
  • Restaurant: 200 m
  • Apotek: 200 m
  • Posthus: 200 m
  • Lystbådehavn: 200 m
  • Nationalpark: 30 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Gæsterne har to cykler i M-størrelse og to cykler i L-størrelse enten til leje i flere dage (ekstra gebyr) eller til engangsbrug (gratis). Hver lejlighed har en sikker parkeringsplads foran huset. Hver lejlighed er udstyret med det nødvendige badeværelse og køkkenfaciliteter (flydende sæbe, shower gel, luftfrisker, toiletpapir, opvaskemaskine tabletter, svamp og håndopvaskemiddel, olivenolie, krydderier).
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Domitrović
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 1 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Kępno,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A2+2, August 2021
Jeg anbefaler!

Veludstyret lejlighed. Stort køleskab, opvaskemaskine, ovn og mikroovn + alt hvad du har brug for i køkkenet. Komfortable senge, rene og pæne. Værterne var hjælpsomme og meget søde. Fantastisk kontakt! Fredelige omgivelser og lækre figner lige ved hånden. Velkommen overraskelse for gæster. Et ideelt udgangspunkt for ture til Zadar, Trogir og Vodice eller til ture til Kornati, Krka og andre. Jeg anbefaler den smukke ø Murter med den vidunderlige strand Riva Podvrške, 25 minutter væk i bil. Jeg anbefaler det stærkt!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Petra Kulić Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Min mand, hans familie og jeg har arrangeret nye luksuslejligheder for at tilbyde gæsterne, hvad vi gerne vil blive mødt, når vi rejser et eller andet sted. Min mand og jeg er løbere, vi er aktive i trail-løb (i naturen og i bakkerne), så vi rejser ofte og befinder os i rollen som gæst. Kommunikativ, vi elsker at socialisere og møde nye mennesker.

Ferielejligheder Domitrović annonce er blevet set 31084 gange siden 30.07.2019.