Sommerhus ŽoficaKrk Pinezići - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Detaljeret beskrivelse

Indkvartering til 7 personer - FANTASTISK TIL 2 FAMILIER - Hus ŽOFICA består af 2 lejligheder: - stueetage: studielejlighed MIMOZA, 3 personer, ca 30 m2, stue, toilet, terrasse 22 m2, stenvægge; - 1. sal: lejlighed CIKLAMA, 4 personer, 40 m2, stue, lille soveværelse, toilet, balkon. Øen Krk, Skrpčići - en lille, stille, gæstfri landsby. Landligt miljø. Cirka 4 - 7 minutter i bil til havet. Indkvartering - Middelhavsatmosfære - stueetage - typiske gamle tykke stenmure og en stor terrasse. Stengrill, stor gård, parkering. Frodigt grønt og klippehaver. Butik, legeplads, lille sportsplads, kirke, frisør, restauranter 40m og 380m. Godt forbundet med trafik til kultur- og underholdningsbyerne Malinska og byen Krk. Valbiska færgehavn 2 km (udflugter til øen Cres og øen Rab), Rijeka lufthavn 25 km. Gebyrer inkluderet. Du foretager en reservation med forudbetaling, resten betales ved ankomst. Indtjekning 14-15. Udtjekning 07-10. EnkaraPopenkara@gmail. com 385 989884653

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Vi giver dig gerne flere detaljer om boligen, skriv til os. Du foretager en reservation ved at betale et forskud på 30%, og resten af betalingen skal betales på den første ankomstdag. Alle gebyrer er inkluderet i prisen. Ankomst kl. 14-16. Afgang kl. 07-10. I perioden 07.01.-31. 08. er det muligt kun at leje hele huset, til 7 personer. Dyr er tilladt. Velkommen!
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Fuld refusion på forhånd i tilfælde af virusproblemer i måneder 07/2021. , 08/2021. , 09/20201.
Afstande
  • Hav: 1.8 km
  • Strand: 1.8 km
  • Bycentrum: 50 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 30 m
  • Læge: 1.2 km
  • Bank: 8 km
  • Posthus: 3 km
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 30 m
  • Lufthavn: 25 km
  • Lystbådehavn: 1.8 km
  • Diskotek: 8 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Værten bor ikke på øen Krk, men gæsterne får al den nødvendige støtte og hjælp, hvis det er nødvendigt. Studie-lejlighed (stueetage) har sin EGEN TERRASSE 23m2. Lejligheden (1. sal) har sin EGEN ALLAN 8m2 med udsigt til gården, grønt og øen Cres. YARD, yderligere 2 haveborde og stole. STOR STENGILLE i gården. PARKERING i gården, gratis internet.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Žofica
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 10 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Marsciano,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Sommerhus Žofica, Juli 2019
Sådan bor man Kroatien

Hvis du kan lide Kroatien generelt og Krk i særdeleshed, er det at bo her for dig. Zdenka er en enestående person, der altid har sat vores komfort eller vores krav i første omgang, og smilende har han løst små ting i den anden, der gjorde vores ophold perfekt. Huset er intimt og ideelt til to familier. den øverste etage, hvor jeg boede med min familie, er, selvom det er vigtigt, behageligt og godt størrelse. Den udendørs have tillod os at være sammen og lave mad på grill, og nyde afkølet om aftenen. I umiddelbar nærhed er der en restaurant, der er berømt for pizza ved måleren, som for os italienere ikke er nøjagtigt, hvad du leder efter i Kroatien, men pizzaen var virkelig god. en basketball / fodboldbane lyser op til kl. 23 og en butik åben indtil kl. 14.00 I nærheden er der strande, men ganske overfyldte, bare flyt lidt for at være i Krk, Malinska. den stilhed og fred, du vender tilbage om aftenen, får dig til at glemme selv myggen! Tak til Zdenka og hendes mand, som virkelig hilste os velkommen med alle oplysninger. Tak igen.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra italiensk - Vis original
Ejernes svar
Dejlige gæster

De var store, ukomplicerede, venlige og rene gæster. Kommunikationen var fremragende. Jeg var glad for at byde dem velkommen igen når som helst.

Milano,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Sommerhus Žofica, August 2018
Vidunderlig ferie

Først og fremmest takker jeg Zdenka. Det er sjældent at finde sådanne venlige og hjælpsomme mennesker, det har virkelig hjulpet os meget, e-mails og telefonopkald, søde og ved ankomsten den vidunderlige modtagelse. Huset ligger i et roligt kvarter, tilbyder en meget behagelig udsigt, er omgivet af en stor have, fuld af vegetation, figner, valnødder, hasselnødder, laurbær, det er virkelig fantastisk. Parkering to biler forbliver en park til rådighed. Der er også en grill. Veranda med fortelt, perfekt. Lejlighederne er to, i stueetagen med udsigt over en mere rustik have. Udstyret med alt nødvendigt, badeværelse med bruser (glasdør); På anden sal er der adgang fra haven med en komfortabel trappe, moderne og lys lejlighed. Aircondition, stor balkon, badeværelse (stor bruser med glasdøre). Linnedet, der er tilgængeligt, er meget rigeligt. Vi må ikke medbringe noget. Gode ​​madrasser. Nær jert strand, krystalklart hav, småsten, udstyret, men med afsondret områder, hvis du er på udkig efter en smule ro. Komfortabel bar til overkommelige priser. Foran huset: Kirke, restaurant (god), velassorteret mini-marked. Tak Zdenka, vi tager denne ferie i hjertet, en varm hilsen fra alle .. troppet

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra italiensk - Vis original
Ejernes svar
Velkommen igen!

Store gæster. Fremragende kommunikation. Lejlighederne var helt rene. Anbefaling til andre værter.

Udine,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Sommerhus Žofica, August 2016
En vidunderlig ferie!

Lejligheden er meget komfortabel og har alt, du kunne bede om -. Varmt vand, masser af apparater, en stor BBQ osv Stedet var skinnende rent, og det var en fornøjelse at bo i Der er en stor gårdsplads foran huset, hvor der er plads nok til at parkere din bil eller lade dine kæledyr off snor. Ejeren er en dejlig kvinde, meget venlige og tilgængelige for noget, du har brug for - uanset om det er rådgivning på hvor gå eller information om de forskellige steder. Hun gør sit bedste for at gøre hendes gæster føler sig godt tilpas. Da vi rejser med vores hund, hun selv gik rundt om nærmeste strand til at tjekke ud af, hvor de er tilladt, så hun kunne fortælle os. Alt er tæt ved - på stranden, butikkerne, den vigtigste by på øen (Krk), men lejligheden er stadig langt nok fra støj, så det er virkelig stor for dem, der søger en rolig og afslappende ferie, væk fra stress. Prisen er også stor - ikke dyrt på alle for al den komfort, du får i bytte. Anbefales kraftigt!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Zdenka Koceljević Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Min hobby og mit job er at tage sig af indkvartering for vores gæster. Din tilfredshed, komfort og fremragende ferie i første omgang.

Sommerhus Žofica annonce er blevet set 62154 gange siden 05.05.2015.