Ferielejlighed CedarKrk Pinezići - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Detaljeret beskrivelse

I den lille by Pinezići lejer vi en moderne og hyggelig lejlighed med separat indgang i stueetagen af et familiehus, i en stille gade væk fra hovedvejen. Grunden omkring huset er indhegnet og omgivet af grønne områder. Lejligheden har 2 dobbeltværelser med en komfortabel dobbeltseng (160x200 cm), en stue med køkken og en sofa, der kan forlænges (160 x 200 cm), et toilet, en separat brusekabine og et værelse med en badeværelsesblok . Den er udstyret med LCD TV (satellit-tv), køleskab med fryser, opvaskemaskine, klimaanlæg, el-komfur, vaskemaskine, pengeskab, gratis wi-fi. Havet er en smuk turkis farve og ekstremt rent. Stranden er stenet og stenet med tilstrækkelig skygge. Der er også 2 strandbarer og et vandland. Stranden ligger 700 m fra lejligheden. Butikken ligger 150 meter væk, store indkøbscentre i byen Krk er omkring 12 km væk. Havnen i Valbiska, som forbinder øen Krk med naboøerne, ligger 2 km derfra. Velegnet til et længere ophold. Velkommen!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservation er 100 kr. Resten betales ved ankomst til lejligheden. Check-in: 15:30 - 18:00, Check-out: indtil 10:00. Prisen er for op til 4 gæster og inkluderer daglig lejlighedsleje, turistskat, wi-fi, brug af aircondition, brug af udendørs grill med udstyr, slutrengøring af lejligheden. Parkering. Opholdet for hver mere end det aftalte antal personer er 10 Eur per nat. Ingen ekstra omkostninger.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
Kære gæster, Velkommen til vores lejlighed! Du kan afbestille din ankomst op til 15 dage før ankomstdatoen, med en 100% tilbagebetaling af forudbetalingen. Hvis du afbestiller din ankomst i perioden 0-15 dage før din ankomst, beholder vi forudbetalingen fuldt ud. Tak for din forståelse.
Afstande
  • Hav: 700 m
  • Strand: 800 m
  • Bycentrum: 200 m
  • Dagligvarer: 200 m
  • Restaurant: 800 m
  • Læge: 12 km
  • Apotek: 12 km
  • Bank: 12 km
  • Posthus: 12 km
  • Tankstation: 2 km
  • Lufthavn: 225 km
  • Lystbådehavn: 12 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Separat indgang til lejligheden. Yderligere hygiejneforanstaltninger. To parkeringspladser til biler. Mulighed for leje af bådpladser til båden. Gratis parkering af traileren til båden i husets gård. Udendørs grill med udstyr. Mulighed for at arrangere dykning og udflugter. Gratis velkomstdrink. Et fremragende valg for alle, der ønsker en ferie uden for de store turistcentre. Det er ideelt for dem, der ønsker at hvile i fredelige omgivelser - det er den eneste lejlighed til leje i et familiehus. Nyd fuld komfort selv på ferie! *vaskemaskine*opvaskemaskine*klimaanlæg*udendørsgrill med udstyr*satellit-tv*sikkert*veludstyret køkken*soveværelse med sengetøj* wi-fi..
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Cedar
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Gordana i Boris Premec Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Lejlighed Cedrus er moderne og komfortabel. Et fremragende valg til en velfortjent ferie! Velkommen!

Ferielejlighed Cedar annonce er blevet set 30572 gange siden 07.05.2016.