Sommerhus Ad Astra Pašman - Kroatiske øer

priser fra € 70 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Pašman og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

30 m2 husareal og 31 m2 terrasseområde til ren nydelse af alle sanser. Træk vejret i den rene havluft og nyd fyrreskovens skygger. Dette feriehus er ideelt for hele familien, og den bredere beliggenhed giver mange muligheder for trekking, cykling eller fiskeri. Huset har et værelse med en dobbeltseng, et værelse med to separate normale senge, badeværelse med brusebad og toilet, køkken med stort køleskab, opvaskemaskine, gaskomfur, kedel og alle andre fornødenheder, fællesareal med spisebord, udtræk sofa med dobbeltseng, tv og aircondition og en stor terrasse med et andet bord, siddepladser og store hvide gardiner for en følelse af privatliv og romantik. Anlægget har Wi-Fi internet.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Dokumentation for reservationsbekræftelse ved reservation
Afbestillingspolitik
30%forskudsbetaling. Aflysninger op til 30 dage før ankomst refunderes med 100%. Hvis ankomsten forhindres på grund af epidemiologiske foranstaltninger (lukkede grænser osv.), Refunderes alle omkostninger fuldt ud.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 900 m
  • Dagligvarer: 900 m
  • Restaurant: 1 km
  • Posthus: 1 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
På marken foran huset er der parkeringsplads til en bil og flere cykler. Det er også muligt at leje en 12m båd efter forudgående aftale.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Sommerhus Ad Astra
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Maribor ,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2021
Stille komfort

Smukt mobilhome med en super terrasse i et roligt sted. Tilgængelig alt, hvad en familie har brug for på ferie, en super L-terrasse, nok stole og to komfortable liggestole. Grillen er fantastisk. Hvad angår hunden, kunne vi have den med os. Jeg kan varmt anbefale det. Rudi

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Sarajevo,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juni 2021
En rigtig ferie

Optimal indkvartering for folk, der arbejder hjemmefra, løber væk fra solen, har en hund, børn og selvfølgelig for dem, der bare vil nyde deres ferie med firma eller familie, i naturen ved havet!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+2, Juli 2020
Sommer på Pasman

Alt vist på billederne og i instruktionerne er det samme i virkeligheden, der er ingen problemer med at navigere. Indretningen af bygningen er fantastisk, gasgrillen er fantastisk, terrassen, der går til L, er superbrugelig afhængig af hvor solen er. Indkvartering er komfortabel nok for en familie på fire. Alt var rent og ryddeligt, nok opvask, glas og redskaber ... intet mangler. Under alle omstændigheder at anbefale til enhver, der ønsker et roligt sted at slappe af, tæt på stranden og en stor terrasse

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ad Astra Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Slovensk,
Mere om ejeren

Et ungt gift par fra Zagreb ønsker dig den bedste tid i vores hus på Pašman.

Sommerhus Ad Astra annonce er blevet set 33271 gange siden 06.11.2019.