Mobilhome KampPašman - Kroatiske øer

priser fra € 60 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Pašman og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Ønsker du at flygte fra byens stress og jag og nyde den uberørte natur, hvor du kan cykle, vandre og udforske skjulte bugter med krystalklart hav? Planlæg dette års ferie på øen Pasman i det nordlige Dalmatien Vi lejer et nyt mobilhome Adria i bugten Lučina. Huset med en kæmpe terrasse er velegnet til 6 personer og kæledyr (lukket terrasse) og ligger kun 80 m fra havet. Den består af 2 soveværelser, køkken, stue og badeværelse med toilet. Det er udstyret med aircondition, tv, køleskab, opvaskemaskine, alt nødvendigt redskab, grill osv. Det ligger i en lille lejr Pašman ****, som er velegnet til familier og grupper, der ønsker afslapning og venlig holdning hos personalet. Efter aftale arrangerer lejrledelsen udflugter og forskellige aktiviteter. Stranden er velegnet til små børn, fordi havet i de fleste dele af bugten er lavvandet med en sandbund.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Forskud for reservation 30% af lejeprisen.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Forskuddet returneres i tilfælde af et positivt PCR-fund for Covid-19 eller andre alvorlige sygdomme hos gæsterne med en læges bekræftelse.
Afstande
  • Hav: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Bycentrum: 600 m
  • Dagligvarer: 700 m
  • Restaurant: 600 m
  • Posthus: 700 m
  • Lufthavn: 25 km
  • Sportsaktiviteter: 70 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Prisen inkluderer 2 cykler og en lille have med sæsonbestemte grøntsager. Derudover tilbyder vi muligheden for at leje en motorbåd.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Mobilhome Kamp
Amanda Mataija Annoncering idet 2021
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Tjekkisk, Slovensk, Russisk,
Mobilhome Kamp annonce er blevet set 11140 gange siden 07.05.2021.