Ferielejligheder SunsetPakoštane - Zadar og dens omgivelser

priser fra € 45 per nat
Detaljeret beskrivelse

Vores lejligheder kaldes Sunset på grund af deres privilegium ved at være tæt på havet og have en åben udsigt til en ubeskrivelig smuk solnedgang. Indkvarteringen er beliggende i hjertet af Dalmatien, mere præcist i en lille by - Pakoštane. Selvom vi er beliggende nær stranden (100m) og centrum (400m), hvis du kommer til os, vil du nyde et fredeligt og roligt miljø. I vores tilbud har vi to bygninger med forskellige boligenheder, som gør os i stand til at rumme større grupper. Alle vores lejligheder har deres egen balkon og en sikret (gratis) parkeringsplads i bygningen. Wi-fi og aircondition opkræves ikke separat, men er inkluderet i prisen for overnatning.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Bemærk: Turistskat er ikke inkluderet i prisen for overnatning og beløber sig til €1,50 per voksen per nat. Det er kun muligt at forhandle prisen ved længere ophold. Vi forventer, at du hygger dig og føler dig hjemme hos os, så besøg os.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afbestillingspolitik
Vi bekræfter kun alle reservationer efter en synlig forudbetaling på 30% af det samlede beløb for overnatning.
Afstande
  • Hav: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Bycentrum: 400 m
  • Dagligvarer: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Læge: 700 m
  • Apotek: 500 m
  • Bank: 700 m
  • Posthus: 400 m
  • Tankstation: 1.3 km
  • Busstation: 700 m
  • Lufthavn: 30 km
  • Lystbådehavn: 500 m
  • Diskotek: 400 m
  • Nationalpark: 30 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Inden for anlægget tilbyder vi også morgenmad, som serveres i din bolig. Muligheden for morgenmad opkræves yderligere og beløber sig til €7,50 pr. person. Foran huset kan du spille bordtennis eller bruge den udendørs skorsten til at tilberede særlige måltider, mens vi på siden af huset har en legeplads med gynger, et klatrestativ, en rutsjebane og en sandkasse. Vi vil forsøge at stå til din rådighed hele tiden. Med mange års erfaring inden for turisme har vi forbedret vores viden om fremmedsprog og vi taler: engelsk, tysk og tjekkisk. Hvis dit sprog ikke er et af disse, lover vi, at vi vil gøre vores bedste for at kommunikere med dig på nogen måde. Vær vores kære gæster, for du er velkommen her!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Sunset
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 8 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, Februar 2023
Ferie i Pakostane

Jeg har holdt ferie med dem i de sidste par år. Indkvartering at anbefale, lejligheden er moderne indrettet, ryddelig, ligesom de andre lejligheder. Værtens venlighed på sit højeste og alt hvad du behøver vil møde dig. Jeg anbefaler det bestemt.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Mange tak

Mange tak for den skønne kommentar. Vi stræber efter at være der for dig og prøve hårdere og hårdere fra sæson til sæson :)

Osijek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, Juli 2020
Fremragende indkvartering i Pakostane

Varm anbefaling til Sunset lejligheder! Hurtig aftale, ejerne er meget venlige, imødekommende og professionelle. Lejligheden er meget ren, ryddig og har alt hvad du har brug for for et glat og behageligt ophold i den. Balkonen har en smuk havudsigt. Stranden ligger kun få minutters gang væk såvel som byens centrum. Jeg giver den en bedømmelse på 5+ og håber at hænge ud igen snart. Tak skal du have!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Slavonski Brod,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, August 2020
Bo i Sunset Apartments

Vi anbefaler bestemt denne lejlighed til alle, der ønsker at nyde havudsigten, fredelig og behagelig atmosfære, ejendommens tilgængelighed, men også til alle dem, der ønsker eventyr eller sightseeing i Zadar og dets omgivelser og Vrana Lake Nature Park.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Tihomir Vukoja Annoncering idet 2016
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Tjekkisk, Slovensk,
Mere om ejeren

En vært, der stræber efter at opnå inden for turisme, da jeg bor i et område, der er meget attraktivt for turisme. I løbet af sommersæsonen til rådighed for sine gæster for at sikre dem den bedst mulige ferie!

Ferielejligheder Sunset annonce er blevet set 74293 gange siden 09.03.2016.