Ferielejligheder MarinaPag - Kroatiske øer

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Pag og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Kære gæster, Velkommen til Marina lejligheder i den rolige del af byen Pag. Lejligheder Marina er kategoriseret med 3 stjerner og ligger kun 15 meter fra havet! Vi tilbyder dig tre lejligheder i forskellige størrelser for to til fem personer. I Marina Apartments finder du alt hvad du behøver for en god ferie; parkering, grill, satellit-tv, gratis trådløs internetadgang, rummelig have til en ubekymret børnepasning samt en smuk udsigt over havet og bugten balkoner. Velkommen til byen Pag, en by kendt for sin unikke blonder, lækkert lam, ost og salt, men også på en mystisk stenagtig overflade som månen. I en by rig på kulturelle og historiske monumenter, unik kultur og skikke og smukke strande.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling 30% for reservation af lejligheden, resten på ankomstdagen i boligen. Ankomsttid i lejlighed; 13:00 Tid til at forlade lejligheden: 10:00 Opholdsafgift er ikke inkluderet i prisen.
Turistskat er ikke inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 20 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 900 m
  • Dagligvarer: 30 m
  • Restaurant: 80 m
  • Læge: 700 m
  • Apotek: 900 m
  • Bank: 1 km
  • Posthus: 1 km
  • Tankstation: 1.2 km
  • Busstation: 1 km
  • Lufthavn: 45 km
  • Lystbådehavn: 1 km
  • Sportsaktiviteter: 500 m
  • Diskotek: 700 m
  • Kasino: 25 km
  • Nationalpark: 80 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Med værten kan du smage hjemmelavet vin og kiste og arrangere en bådtur. Et stort antal gæster, der bruger mere end et dusin år i vores lejligheder til os, er de bedste reklamer. Kom og find ud af hvorfor du forkæler somrene af Pag! Pag ost, lamrejer, pærespidser, hav, sol og strand til din ferie og ferie!
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Marina
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Maribor,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, Juli 2020
Perfekt hvile

Vi var på ferie med dig for første gang, og jeg kan sige, at det var smukt. Fra venlige værter til selve stemningen. Omgivelserne er som fra en eventyr. Det fremgår med det samme, at værterne virkelig arbejder hårdt for deres gæster. Tak igen for alt og se dig igen næste år.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
Tak Peter

Tak for de venlige ord 😊 Det vil være vores fornøjelse at være vært for dig igen.

Tarnowskie Góry,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Marina, Juli 2017
Fantastisk sted til ferie!

Vi havde en rigtig god tid i denne lejlighed! Det var rent og ryddeligt, og der var alt, hvad vi har brug for at tilbringe en god tid under vores familieferie. Køkkenet var fyldt med tilbehør, der var nødvendige for at lave mad. Vores lejlighed havde en stor fordel: temperaturen indeni var ikke så høj selv under varmebølgen. Vi spiste måltider uden for værelserne på vores terrasse og beundrer smukt og betagende udsigt over Pags bakker. Anna og hendes familie var meget venlige for os, og vi faldt behageligt og afslappet. Vi vil gerne anbefale denne lejlighed - det var meget lukket for den gamle by, til den lokale butik og til stranden.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Tak

Kære Ola og Alex, Tak fordi du valgte os til din ferie. Det var vores fornøjelse at være vært for dig. Hej til Kris! :)

Tarnowskie Góry,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Marina, Juli 2017
BEDSTE FERIE NOGENSINDE!

Jeg skriver denne anmeldelse for at anbefale denne lejlighed til folk der stadig ser efter et perfekt sted at tilbringe deres ferie. Mig og min familie (2 + 3) har opholdt sig her i sommer (juli3-15) i en stor lejlighed A4 + 1, som simpelthen var perfekt til os. Det har to balkoner med udsigt over havet - udsigten er bare spektakulær! Køkkenet er veludstyret, jeg lagde mad til mine børn og der var alt, hvad jeg havde brug for. Lejligheden selv er rummelig og pænt dekoreret. Værter er yderst nice og hjælpsomme, meget gæstfri! Du kan føle dig som hjemme! Det er meget vigtigt at have folk sådan rundt. Hvad er også vigtigt er omgivelserne. Der er et dejligt grillsted, gynger til børnene, fantastiske grønne omgivelser ... Og ... så tæt på den lille strand! Få skridt ned ad en privat vej! Virkelig fantastisk! Vi havde en god tid her! Det er mit 4. ophold i Kroatien (hver gang et andet sted) og hidtil bedst !!! Uden tøven kan jeg anbefale Lejligheder Marina til alle!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Tak for din kommentar

Kære Gosia Mange tak. Det var rart at møde dig og din smukke familie. Sende dig alle de bedste ønsker for Pag. Anna

Ana Fabijanić Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk, Tjekkisk, Sovakisk, Slovensk, Polsk,
Mere om ejeren

error_translate

Ferielejligheder Marina annonce er blevet set 30507 gange siden 05.01.2017.