Ferielejligheder PabloPag - Kroatiske øer

priser fra € 50 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Pag og Kroatiske øer!
Detaljeret beskrivelse

Kære gæster, velkommen til byen Pag, byen turbulente historie blonder og byen salt og sten. Ferielejligheder Pablo ligger 10 min. gå til byens centrum og 5 min. gang til sandstranden. Den nærmeste strand er på 2 min. gå væk, mens den nærmeste butik er kun 20 m. Lejlighederne er fuldt udstyret og deri kan du finde alt hvad du behøver at gøre dit ophold behageligt og afslappet. 2 Lejlighed 2 er placeret i stueetagen og består af en møbleret køkken (køleskab, ovn, komfur, mikroovn), badeværelse, soveværelse med TV og stue med en sovesofa og TV. Til din rådighed er havemøbler i gården. 4 2 er placeret på første sal og består af et fuldt udstyret køkken (køleskab, komfur, ovn), badeværelse, 2 soveværelser, stue med TV og to rummelige terrasser, hvoraf den ene med udsigt over havet, Velebit og centrum by. Gæster er forsynet med trådløs internetadgang, parkering og grill.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling 20% ​​på forhånd for reservation, resten betales på ankomstdagen. Tidspunkt for ankomst er 14: 00 h indtil tidspunktet for afgang fra lejligheden 10.00. Det er tilladt at holde husdyr ekstra gebyr på 50 HRK / 7 EUR per dag.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Bycentrum: 800 m
  • Dagligvarer: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Læge: 700 m
  • Apotek: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Posthus: 800 m
  • Tankstation: 800 m
  • Busstation: 1 km
  • Lufthavn: 45 km
  • Sportsaktiviteter: 500 m
  • Diskotek: 700 m
  • Kasino: 25 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Pablo
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Cakovec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Pablo, August 2018
God indkvartering!

Lejligheden er meget flot, rent, rummeligt og meget veludstyret. Placeringen er fantastisk. Min anbefaling til alle, der ønsker indkvartering, der ligger i et roligt miljø og alligevel tæt på stranden og byens centrum. Alle roser for værter, der har mødt os godt og under hele vores ophold var vi til tjeneste og klar til at hjælpe. Tak for dit behagelige ophold og service!

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Turister uden bil, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Hilsen,

Draga Marina, Mange tak i dine hyggelige ord. Vi er glade for at du nød det, og at det var en behagelig ferie. Stor hilsen og håber at se dig igen.

Čakovec,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Pablo, Juli 2018
Alle 5

Vi var store, takke ejerne for den varme, venlige og venlige modtagelse, det var en rigtig ferie igen, tak

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Bevægelseshæmmedde personer, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak

Kære Mirjana, Tak for dine gode ord Du var en vidunderlig gæst, og det var vores glæde at byde dig velkommen.

Ljubljana,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Pablo, Juli 2017
Fremragende beliggenhed, behagelig og rummelig lejlighed, venlige ejere

Fremragende beliggenhed, behagelig og rummelig lejlighed, venlige ejere Lejligheden Pablo vi var for første gang, er vi meget imponerede ved at udstyre den lejligheder, placering og ejere var meget venlige og hjælpsomme. Selv vores hund var en god følelse, fordi det var meget varmt velkommen. Lejligheden er pænt møbleret, ren, rummelige, har to terrasser, som vi har hele dagen til at finde skygge. I nærheden af ​​butikken og stranden. Byen Pag er en kort, behagelig gåtur. Selv for vores morgen køres ... vi fandt en fantastisk måde. Sikkert vil vi vende tilbage.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Natteliv, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere, Personer med kæledyr, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra slovensk - Vis original
Ejernes svar
ferielejligheder Pablo

Kære Renata, Vi var glade for at imødekomme dig og din pesonja. Vi ser frem til vores næste besøg og socialisere. Hilsen fra familien Rebac.

Barbara Rebac Annoncering idet 2017
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Italiensk,
Mere om ejeren

Kære gæster, velkommen til lejligheder Pablo. Vi ønsker dig et behageligt ophold.

Ferielejligheder Pablo annonce er blevet set 17808 gange siden 15.05.2017.