Ferielejligheder Ratac LobrovićSlano - Dubrovnik region

priser fra € 70 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Slano og Dubrovnik region!
Detaljeret beskrivelse

To moderne udstyrede lejligheder i et nybygget familiehus i første række til havet med en privat strand med udendørs bruser og panorama terrasser med udsigt over havet og traditionel sten grill vil være dit valg til en ideel ferie! Lejligheder Ratac Lobrović er beliggende i et romantisk sted første række til havet med egen privat strand i fred og ro i en lille landsby Ratac nær Slano (ca. 5 km vest) og globalt populære historiske og kulturelle by Dubrovnik (ca. 20 km øst ) og det gastronomiske centrum af Dubrovnik Rivijera Ston (ca. 20 km vest). Huset er fordelt på tre etager og tilbyder to lejligheder til separate indgange. Hver lejlighed er fuldt airconditioneret og har et soveværelse med en dobbeltseng og et stort skab, en rummelig og komfortabel stue med en sofa, der kan omdannes til en komfortabel seng til to personer, et stort og fuldt udstyret køkken og spiseplads, et moderne badeværelse med bruser og toilet maskine og ekstern panoramisk terrasse / balkon.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Betaling af opholdet i vores lejligheder er kun muligt i kontanter. Forskudsbetaling for 30% af den samlede overnatning skal betales til vores bankkonto inden for minimum tre måneder før din ankomst fra den reserverede reservation. Ved ankomsten opkræves et gebyr på 100, 00 € for skader. Det fulde indbetalte depositum vil blive returneret ved afrejse, efter at objektets ejer har undersøgt objektet og fastslår, at der ikke er nogen skade. Ankomsttidspunkt er fra kl. 14.00 til 22.00 og afgangstid er fra kl. 07.00 til 10.00 (kan aftales forskelligt). Fra dig forventer vi at behandle vores lejligheder efter vores bevidste og ansvarlige og respektere vores hjemregler for gensidig tilfredshed. Vi ønsker dig et behageligt ophold.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Bycentrum: 5 km
  • Dagligvarer: 5 km
  • Restaurant: 5 km
  • Læge: 5 km
  • Apotek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Posthus: 5 km
  • Tankstation: 12 km
  • Busstation: 28 km
  • Jernbanestation: 100 km
  • Lufthavn: 50 km
  • Lystbådehavn: 5 km
  • Sportsaktiviteter: 5 km
  • Diskotek: 28 km
  • Kasino: 28 km
  • Nationalpark: 10 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Begge lejligheder har ret til at bruge en fælles terrasse udstyret med paraplyer og liggestole og en ekstra stor traditionel sten grill. Her kan du tilbringe grillaften kun få skridt væk fra stranden. Du kan komme ned fra terrassen på stentrappen direkte ind i det krystalklare hav. Pålidelig WLAN-adgang tilbydes gratis i hele ejendommen. Der er også en gratis parkeringsplads til dine transportmidler. Vi bor på anden sal i huset, og vi er altid til din tjeneste. På forespørgsel og mod et tillægsgebyr kan vi arrangere overførsler fra / til Dubrovnik Lufthavn, eller vi kan på forespørgsel tage en sejltur til Sipan, Lopud, Jaklan og andre Elaphite eller til øen Mljet. Se billeder og forestil dig hvordan din ferie kan se ...
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ratac Lobrović
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 5 anmeldelser
BEDIZZOLE,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Ratac Lobrović, August 2016
Worry

Min familie og jeg tilbragte ti dage i denne smukke sted. Placering og visninger gjorde ferien mindeværdig. Lejligheden er nyt og udstyret med alle faciliteter samt være rene. De Antun og Marina ejere er meget venlige og opmærksomme på vores hver anmodning. Bestemt anbefales.

Anbefalet for : Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra italiensk - Vis original
Sarajevo,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Ratac Lobrović, August 2014
Et vidunderligt sted for en fantastisk ferie!

I Marine og Anthony vi opholdt sig i August 2014 år, og vi tilbragte en vidunderlig ferie. Ved ankomsten blev vi mødt af en meget venlig vært, drikkevarer og slik er velkommen til, hvad vi er vant til dyre hoteller og privat lejlighed vi har vundet :) Lejligheden er meget rart og smagfuldt møblerede, med stor detalje. Der er også vaskemaskiner og opvaskemaskine og alle hygiejniske fornødenheder. Lejlighed bas giver alt hvad du behøver for et dejligt ophold. Og så kommer vi til den smukkeste del af, som er den store terrasse under vinstokke, i skyggen for at nyde og Merak dag og nat, med en betagende udsigt over havet, solnedgange ... Grill og detaljer, som er møbleret terrasse viser, at værterne troede bas overhovedet! Bare et par skridt ned, og du har en smuk privat strand med krystalklart hav :) Stedet er meget prisværdigt og rolig ferie, væk fra skarer, støj og snublende gennem de overfyldte strande. Anthony, Marina, tak for en dejlig ferie og helt sikkert mødes igen ...

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Kære Amra og Safet

glædeligt overrasket med blot din vidunderlige gennemgang af vores indkvartering. Enhver kommentar på vores indkvartering, service, placering gennem den personlige oplevelse af vores gæster er vores guld værd. Tak anerkendt os. Venlig hilsen til din dreng Tariq og stor stor fyr Emin! Vi ses ... :) Marina og Antun

xx,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Ratac Lobrović, August 2014
Jeg kan anbefale !! :)

En stor, høj standard lejlighed i smukke og fredelige område! Meget ren; meget, meget godt udstyret. En ny! Meget nice mennesker! Store placering med separat adgang til havet !! Der er beutiful strande inden for et par minutter i bil. En fantastisk udsigt fra terrassen. Med en parkeringsplads for kunder. Tak endnu en gang !! :) Vi bruger virkelig stor tid!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Ejernes svar
Hej!

Tak for en dejlig revision ... Vi er meget glade for, at du er tilfreds med den tid, du har brugt i vores miljø ... Marina og Antun

Vis alle anmeldelser
Antun Lobrović Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Mere om ejeren

Mit navn er Anthony, jeg er 35 år og jeg arbejder som brandmand i Dubrovnik. Jeg elsker motorcykler, dykning og fiskeri med venner. Mest af alt jeg kan lide at spise med venner fisk, vi fangede, drikke et glas god vin og sang. Min kone og jeg, lidenskabelig havet og naturen, vi bor på anden sal i dette hus, og vi er altid til rådighed.

Ferielejligheder Ratac Lobrović annonce er blevet set 35281 gange siden 05.08.2014.