Ferielejligheder Sveti AntonOrebić - Dubrovnik region

priser fra € 22 per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Orebić og Dubrovnik region!
Detaljeret beskrivelse

Ferielejligheder St Anton er beliggende i den smukkeste del af Adriaterhavskysten, på de sydlige skråninger af Peljesac halvøen, ved indgangen til byen Orebic. Fuldt udstyret og moderne lejligheder i et roligt område, der ligger 400 m fra sandstranden og stenstrand og 15 minutters gang fra byens centrum. Vi tilbyder overnatning i 8 lejligheder, med havudsigt, Peljesac kanal og øen Korcula. Alle lejligheder er udstyret med køkken, satellit-tv, radio, WiFi, hårtørrer. Den tredje etage er aircondition. Brug af internettet inkluderet i prisen. Grill med udendørs møbler er til rådighed til brug for gæsterne. Alle gæster har parkering. Husdyr er tilladt i lejlighederne. Derudover tilbyder vi en vaskeservice. Vores gæster er altid til tjeneste, der tilbyder en afslappet atmosfære og autentisk oplevelse af destinationer at gøre deres ophold i lejligheder St. Anton forvandlet til en uforglemmelig oplevelse.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Den tredje etage er aircondition og aircondition er ekstra 5 euro per dag. Hunde er velkomne. Gebyret beløber sig til yderligere 3 euro per dag. Vaskeservice. Inkluderet i prisen: turistskat, sengelinned, håndklæder, parkeringsplads, grill og rengøring efter brug, brug af internettet, slutrengøring. For en vellykket reservation skal du betale 30% af det samlede beløb. Ankomst efter 12 timer, hvorefter op til 10 timer.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 400 m
  • Restaurant: 800 m
  • Læge: 1.5 km
  • Apotek: 1 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posthus: 1.5 km
  • Tankstation: 500 m
  • Busstation: 35 km
  • Jernbanestation: 70 km
  • Lufthavn: 125 km
  • Lystbådehavn: 15 km
  • Sportsaktiviteter: 2 km
  • Diskotek: 1 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Klippestrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrink inkluderet i prisen
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Sveti Anton
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Breckerfeld,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4, August 2015
Familie atmosfære

Opholder sig i denne egenskab var bare super. Værterne var altid der, klar til at hjælpe. Atmosfæren var uformelle. Hertil kommer, at byen Orebic har mange muligheder for at slappe af. Talrige restauranter tilbyder lækre retter til at gøre ferien endnu mere attraktiv. Igen og igen.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Berlin,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Sveti Anton, August 2015
Top

Lejligheden tilbyder alt hvad du behøver for en afslappende ferie, fred, talrige fritid og underholdning for unge og gamle og især værter, der opretholder lejlighed meget godt og giver en familiær atmosfære. Vi kommer her flere år, ferie her, hver gang, helt tilfreds os. Lejligheden er anbefalelsesværdig til 200%. Vi ser frem til at kunne besøge dig igen denne sommer :)

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil,
Anmeldelsen er oversat fra engelsk - Vis original
Antonija Tolj Annoncering idet 2014
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk, Italiensk, Tjekkisk, Sovakisk, Polsk,
Mere om ejeren

Kære gæster! Tak besluttet at tilbringe din ferie i vores lejligheder. Vi vil sørge for du velkommen venligt som vi kan, for at gøre dit ophold mindeværdigt og behageligt. Med mange års erfaring inden for turisme og en afslappende familie atmosfære, vil vi give jer hvile i fred og ro. Vi byder dig velkommen til vores hjem!

Ferielejligheder Sveti Anton annonce er blevet set 21075 gange siden 15.03.2014.