Ferielejligheder Ana MarijaOrebić - Dubrovnik region

priser fra € per nat
Ups, ser ud til at denne ejendom ikke længere er tilgængelig Bliv ikke panik, vi har fået dig dækket med et godt tilbud om lignende indkvartering i Orebić og Dubrovnik region!
Detaljeret beskrivelse

Komfortable og veludstyrede lejligheder beliggende i et familiehus ved siden af havet. Fra den nærmeste strand er du kun en halv minutters gang, og den største og smukkeste strand i Orebic (delvis sand) er mindre end 100 m. Huset ligger på promenaden og er beliggende i et roligt sted. Men alt hvad du behøver (et hjemmelavet frugt- og grøntsagsmarked, en købmand, en souvenirbutik, en restaurant, en bank, en cafébar, et apotek, et bageri, en fodboldbane ...) er inden for 10 minutters gang. Venlige værter, fredelige omgivelser, komfortable lejligheder og en fremragende beliggenhed af ejendommen garanterer dig en behagelig ferie. Vi glæder os til din ankomst!

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Hvis du ønsker at booke en af vores lejligheder, skal du betale et forskud på 30% af den samlede pris på boligen på vores girokonto.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 50 m
  • Bycentrum: 600 m
  • Restaurant: 200 m
  • Læge: 900 m
  • Apotek: 600 m
  • Bank: 900 m
  • Posthus: 900 m
  • Tankstation: 800 m
  • Busstation: 900 m
  • Jernbanestation: 225 km
  • Lufthavn: 125 km
  • Lystbådehavn: 900 m
  • Sportsaktiviteter: 50 m
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand,
Ekstra tilbud
Udover at leje vores lejligheder tilbyder vores familie gratis smagning og mulighed for at købe hjemmelavede kvalitetsvine (Postup, Plavac mali, Rukatac - hvid og Rose) og brandy og likør lavet på traditionel vis. Du kan også nyde at besøge vores udflugt på en familiegård kun 15 minutters kørsel derfra. Her kan du se på vores 400 g gamle familiehus, kælder og vinmarker og nyd de måltider, hvor vi bruger frugt, grøntsager, olie og æg fra vores eget økologiske landbrug, der er tilberedt på traditionel vis.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ana Marija
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 3 anmeldelser
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Ana Marija, August 2017
Fremragende!

Meget pæn og ren lejlighed. Køkkenet er udstyret med alt hvad du behøver. Smuk terrasse med udsigt over havet. Overnatning beliggende kun få minutter fra stranden Trstenica. Nær bager og en lille butik. Ms Marica ved ankomsten blev vi hædret fremragende vin produceret af familien Tomasevic. Vi besøgte også deres gård i det indre af halvøen, hvor vi har haft den smukke forberedt hjemmelavet mad. Kan varmt anbefales! Tak og hilsner Silvia og resten af ​​familien!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Rzeszów,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Ana Marija, August 2017
Succesfulde helligdage!

Wiitam! Perioden fra 05 til 19 August 2017 forblev / to familier - fire voksne og to børn plus en shitzu hund - Roksi / i lejlighed nr 3 ved Mrs. Maritsa Tamasevic. Stor indkvartering og værtinde! Ms Marica meget varm, sympatisk. I alt kunne vi regne med hendes hjælp. Fantastisk beliggenhed - tæt på overalt - til stranden, butik, restaurant / off hovedgaden, hvor der er kontinuerlig bevægelse /. Overnatning beskrivelse offentliggjort på hjemmesiden var i overensstemmelse med, hvad vi fandt på stedet - en stor terrasse, balkon - stille, rolig. På den ene side, en fantastisk udsigt over bjergene og på den anden havet. Overnatning ren, fuldt udstyret køkken. Under deres ophold, var vi også gæster på hans søn v Maritsa -. Joszko og hans kone Sylviii / hjerteligt hilse dem !!! / I den stemningsfulde restaurant i en vingård nær Orebić, hvor vi havde en vidunderlig solid middag, smagning lokale drikkevarer og en stor vismand saft, vi aldrig drak noget lignende det, en åbenbaring !!! Samlet - store indkvartering og værter, stærkt anbefales, vil helt sikkert gå tilbage! Vi nød ferien i Maritsa Mrs. Tomasevic!

Anbefalet for : Familier med børn, Personer med kæledyr,
Anmeldelsen er oversat fra polsk - Vis original
Banjaluka,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Ferielejligheder Ana Marija, Juli 2016
Alle anbefalinger!

Det anbefales kraftigt ferie i lejligheder familie Tomasevic. Værterne er meget venlige og hjælpsomme, atmosfæren er mere end god, meget komfortabel indkvartering, en balkon i en smuk nuance af citron og mandarin ..... I et par minutters kørsel væk er deres ejendom, hvor du kan gå til middag og nyde den magiske stemning og afslappet atmosfære samt at prøve deres produkter såsom vin, cognac, likør, marmelade ... Gå og se for dig selv og resten vil være en ferie, i ordets egentlige betydning af ordet !!!

Anbefalet for :
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Ejernes svar
Tak Tamara!

Kære Tamara, tak for dejlig kommentar. Og vi nød din virksomhed. Jeg er glad for du kunne lide det med os og vi ser frem til at vende tilbage. Venlig hilsen til dig og familien!

Marica i Silvija Tomašević Annoncering idet 2015
Taler:
Kroatisk, Engelsk, Tysk,
Ferielejligheder Ana Marija annonce er blevet set 25626 gange siden 26.11.2015.