Ferielejlighed TinaKrk Njivice - Kroatiske øer

priser fra € 70 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt udstyret lejlighed i Njivice, anden række fra havet. Lejligheden ligger 3 minutters gang fra strandene og 10 minutter fra centrum af Njivica.

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Efter reservation af lejligheden er det nødvendigt at betale et forskud på 30% af det samlede beløb. I tilfælde af udeblivelse refunderer vi ikke forudbetalingen. Resten af beløbet skal betales inden lejligheden tages i brug eller ved indtræden i lejligheden. Ankomsttiden til lejligheden er kl. 15.00, og afgangstiden er kl. 10.00.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
  • Hav: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Bycentrum: 1 km
  • Dagligvarer: 1 km
  • Restaurant: 1 km
  • Læge: 2 km
  • Apotek: 1 km
  • Posthus: 1 km
  • Busstation: 1 km
  • Lufthavn: 60 km
Strandtype/Kysttype
Sandstrand, Småstenstrand, Betonstrand, Klippestrand,
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejlighed Tina
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 2 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Zagreb,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, September 2023
Det bedste indtil videre

Perfekt lejlighed, pæn, ren, rummelig, smuk havudsigt, stille gade, tæt på stranden, smuk promenade til Malinska, præcis som værterne beskrev for os. Ejeren mødte os, og vi kunne komme ind om morgenen og også tage afsted den sidste dag i løbet af dagen, når det passer os, fordi hun ikke havde gæster, der ankom den dag. Professionalisme og venlighed på niveau, vi kommer igen.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Osijek,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind Studiolejlighed+1, Juni 2023
En anmeldelse

Denne bolig var præcis, hvad vi ledte efter til vores ferie. Alt, hvad vi havde brug for, var lige ved hånden. Placeringen af boligen er perfekt. Smukke strande er kun få minutters gang væk, og byens centrum er meget tæt på, hvilket gjorde det muligt for os at udforske lokale restauranter, butikker og strandbarer. Hvad angår selve indkvarteringen, var det meget rent og ryddeligt. Udsigten fra terrassen til havet er spektakulær. Husholderske Martina og Marija var yderst tilgængelige og venlige. Deres gæstfrihed gjorde vores ophold endnu mere behageligt, og vi følte os virkelig velkomne. Kort sagt levede denne bolig op til alle vores forventninger og mere til. Nærhed til stranden og centrum, en smuk udsigt over havet, renligheden og orden i boligen og yderst venlige værtinder skabte en utrolig oplevelse, som vi helt sikkert vil huske. Vi anbefaler stærkt denne bolig til alle, der leder efter et ideelt sted at slappe af og nyde.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Ældre personer, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere,
Anmeldelsen er oversat fra kroatisk - Vis original
Martina Marković Annoncering idet 2019
Taler:
Kroatisk, Engelsk,
Ferielejlighed Tina annonce er blevet set 25096 gange siden 24.05.2019.