Ferielejligheder RuskamenOmiš - Split og dens omgivelser

priser fra € 100 per nat
Detaljeret beskrivelse

Fuldt møblerede lejligheder i et roligt og velkendt turiststed Ruskamen, nær byen Omis. En unik ferie placering, facilitet er kun 2 m fra havet. Meget roligt, ingen skarer på stranden. Bortset fra en lille sandstrand foran huset, i en afstand på 50 m, er der en stor stenstrand. Anlægget har i alt 4 lejligheder. Lejlighederne er fuldt udstyret (satellit, internetadgang, klimaanlæg, håndklæder, sengetøj, retter). Hver lejlighed har en privat terrasse med grill, udendørs bord og et brusebad. Medlemmer af hver lejlighed giver ret til 4 liggestole på stranden spredte huse. Parkering er til rådighed (brug for at blive enige på forhånd med værter). Til parkeringspladsen tager omkring 100 trin og fremgangsmåde er ikke egnet til mennesker med handicap. Fra huset kan du gå til nå frem til hotellet (pool, massage ...), butikker, caféer, som er i en afstand af 400 m. By Omis med alle faciliteter er kun 5 km (brug for en bil). Muligheden for en-dags bådture til nærliggende øer (mod tillægsgebyr).

Indkvarteringsenheder
Mere information
Betaling og betingelser
Reservation efter aftale med ejeren, 15% forudbetaling ved bankoverførsel den. Check-in (fra 14:00), Check ud (indtil 10:00). Datoer i kalenderen af ​​forbehold opdateres løbende.
Turistskat er inkluderet i prisen.
Afstande
 • Hav: 10 m
 • Strand: 10 m
 • Bycentrum: 5 km
 • Dagligvarer: 400 m
 • Restaurant: 400 m
 • Læge: 5 km
 • Apotek: 5 km
 • Bank: 5 km
 • Posthus: 5 km
 • Tankstation: 5 km
 • Busstation: 5 km
 • Jernbanestation: 30 km
 • Lufthavn: 45 km
 • Lystbådehavn: 30 km
 • Sportsaktiviteter: 5 km
 • Diskotek: 5 km
 • Kasino: 30 km
 • Nationalpark: 125 km
Strandtype/Kysttype
Småstenstrand, Betonstrand,
Ekstra tilbud
Velkomstdrink inkluderet i prisen.
Kortoversigt / Vis kort/ Kortvisning
Interessepunkter i nærheden Ferielejligheder Ruskamen
Gæstevurderinger
Fantastisk! 5/5
Gæstevurdering Baseret på 9 anmeldelser
Har du boet her?
Skriv en anmeldelse!
Hengelo,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2018
Top indkvartering

Virkelig anbefales. Vi har været i Dalmatien i 7 år nu, men har endnu ikke haft en sådan flot lejlighed. Alt er rigtigt, og når du ankommer, føler du dig hjemme. Ejerne er også meget venlige og er tilgængelige 24/7. Vi havde lidt uheld på vej og ville ikke ankomme indtil omkring middag om natten. Dette var ikke et problem for ejeren. De to sønner har ventet på os i Omis og ledsaget til lejligheden. Også i privatlivets fred ikke så meget før. Virkelig anbefales. Et mindre punkt er, at der ikke er nogen by inden for gåafstand. Derefter skal du til Omis i bil. Men virkelig havde et TOP ophold og igen hvad er det nice!

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra hollandsk - Vis original
Motta di Livenza (Treviso),
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2017
vidunderlig ferie

Quest 'år (2017) i august, vi tilbragte en uge på denne strand hus Piric familie. Takket være detaljerede og præcise oplysninger vi fandt huset uden problemi.Siamo blev budt velkommen på den bedste måde, og huset var nøjagtigt som beskrevet: perfekt. Huset er i en smuk placering med en terrasse udstyret med alt hvad du behøver: et stort bord med stole til at spise udenfor, en grill, en bruser og liggestole til solbadning. Uafhængig terrasse mellem 'andet og, med et par trin, du er på stranden, til privat anløbsbro med liggestole og madrasser og komfortabel stige ind i vand: et paradis. Hav smuk og ren og dette 'også varmt år. Men det, der gjorde denne ferie særlige var de 'velkommen, vi har reserveret disse vidunderlige mennesker. De gik for at gøre vores ferie perfekt. Ærgerligt dette var blot en uge. Vi vil helt sikkert anbefale til alle og igen takke Piric familien for at gøre os føle sig hjemme.

Anbefalet for : Aktiv ferie, Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn, Turister uden bil, Romantikere, Sightseeing,
Anmeldelsen er oversat fra italiensk - Vis original
Choceň,
Fantastisk! (5/5) Opholdt sig ind A4+1, August 2017
Perfekt ferie!

Vi går til Kroatien og vi siger ofte, at vi endelig fundet, hvad vi ledte efter år. Alt var som det blev beskrevet i menuen. Værelserne har aircondition. Lejligheden er veludstyret. Fordelen er en terrasse ved lejligheden + eget bad og grill. Et andet plus er sin egen strand med badebro og liggestole. Professionel og venlig attitude af ejerne. Og vigtigst af alt, det er virkelig 10 meter fra havet.

Anbefalet for : Til dem der leder efter en fredelig ferie, Familier med børn,
Anmeldelsen er oversat fra tjekkisk - Vis original
Vis alle anmeldelser
Ivan Pirić Annoncering idet 2013
Taler:
Kroatisk, Engelsk,